Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5267 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה, היום התחברתי לטלפון של הוט, מה שגרר החלפץ המודם +ראוטר של TPLINK בהוטבוקס (שמשלב את שניהם עם מודם טלפוניה בקופסא אחת), כתוצאה מכך - האינטרנט בלפטופ (inspiron n5110) התחיל לקרטע, הורדות מתחיל מהר ואז המהירות נופלת, אתרי speedtest למיניהם לא עובדים כמו שצריך או נותנים תוצאות הזויות של 0.3 מגה (אני על 12)

חשוב לציין שבאייפון אין את הבעיה הזאת וגם במחשב הנייח שגם הוא מחובר אלחוטית - אין בעיה.

כשהפעלתי את הלפטופ בSafe mode + networking - גם כן לא הייתה בעיה!

אני ממש עובד עיצות - ניסיתי להתקין מחדש ג'אווה, פלאש.

הרצתי AVG, הרצתי CCLEANER.

בדקתי 3 דפדפנים שונים - ללא הועיל.

מה עושים עכשיו?!

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

מוזר, אצלי יש טלפון+אינטרנט בכבלים של הוט, ויש לי מודם טלפון+מודם כבלים. ממתי התחילו עם ההוטבוקס הזה?

לגבי המחשב של inspiron-האם אתה מחובר אלחוטית או עם כבל רשת?

על פי מה שרשמת אני מסיק שהבעיה היא בדרייברים של כרטיס הרשת כי גם ב safemode לא היתה בעיה. safemode משתמש למיטב ידיעתי בסט שונה של דרייברים.

בכל מקרה, נסה לעדכן את הדרייברים של הלפטופ באתר היצרן שלו. אם לא נמצאו שם דרייברים מעודכנים כנס לאתר של יצרן כרטיס הרשת הרלוונטי של הנייד, ועדכן אותו משם.

אם אתה יכול, צרף כאן צילום תוצאה של speedtest במחשב אחר אצלך בבית. ייתכן שגם ישנה הגבלה כלשהי על כמות המכשירים שיכולים להתחבר בצורה אלחוטית אל ההוטבוקס. כאשר אתה עובד עם הנייח ועם הנייד ללא האייפון, האם המצב השתפר?

עריכה: מסתבר שעוד אנשים מתלוננים על העניין., גם כאן בהודעה השנייה , וכאן.

נראה לי שההוטבוקס בעייתי מלכתחילה. דבר עם התמיכה של הוט, ייתכן שיוכלו לעזור לך לגבי הקושחה או ההגדרות שלו.

איחלתי לחייל בהצלחה.

פורסם

מעדכנים את הדריבר של הכרטיס רשת

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

הזוי - חיברתי בכבל והכל תקין, רק כאשר אני במחשב הספציפי שלי, לא בסייף מוד, ובאלחוטי - יש בעיה.

מחר אקפוץ איתו לחבר ואתחבר לאינטרנט שלו - אם יש בעיה גם שם אז בראשון אני מתקשר לDELL.

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

ואז בדל יאמרו לך לעדכן דריבר של הכרטיס האלחוטי

עדכנת?

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

הדרייבר עדכני, אין מה לעדכן!

אחרי חיפוש קל - מצאתי שיש איזה בעיה סדרתית עם הכרטיס רשת שנמצא בלפטופ, שקשור גם לpower management, אני אנבור בזה קצת במהלך היום!

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

מה שתמוה בעיניי הוא שלטענתך יש בעיה סדרתית בכרטיס הרשת של הנייד. איך לא סבלת ממנה עד עכשיו (הנייד עבד תקין גם ברשת האלחוטית), והיא הופיעה רק כשהחלפת להוטבוקס? ולגבי ה power management, ניתן לכבות אותו דרך הדרייבר בכרטיס הרשת-וכך להשאיר את הכרטיס פועל עד שתבחר לשתק אותו במנהל ההתקנים על מנת לחסוך בסוללה.

פורסם

זה גם מה שתמוהה בעיני, כרגע הפתרון הכי טוב שהצלחתי לעלות עליו הוא לכבות את תקן N ולעבור לתקן G, מה שבינתיים עושה רושם שעובד!

מסתבר שהבעיה היא רק בתקן N.

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

לדעתי תבטל את ה-MPLS (חיבור ללא חייגן ) דרך התשתית (הוט)

ותגדיר את המתאם שיחות (hotbox) שהוא יבצע את החיוג לאינטרנט ולא חברת הוט .

הם יעשו לך קצת קונצים אבל זה פותר הרבה בעיות.

בברכה

נתי

פורסם

אני דווקא חשבתי על פטרון הפוך, לבטל את יכולת הראוטר של ההוטבוקס והוסיף ראוטר נורמאלי.

אגב, שמתי לב שגם טווח הקליטה נפגע, זבל של דבר ההוטבוקס הזה!

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

כשעברתי להוט באינטרנט, זה היה אך ורק בתנאי שה-HOTBOX הזה משמש לי בתור מודם, לא שום דבר אחר. אחריו שמתי 1043ND של TP Link (גם בחירה לא משהו למען האמת.. אבל התקציב לא איפשר E3000 של לינקסיס). עובד סביר, והחלטה נכונה מצידי. יצא לי לדבר אפילו עם מתקין של הוט מחוץ לשעות העבודה, הוא מאשר את זה שהמכשיר הזה דפוק לגמרי.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

הפעם הוט הגזימו!!

באמצע שיחה עם נציגת שירות לקוחות זה זרק אותי מהקו, בגלל ההוטבוקס המ***ן

אז עכשיו כבר אחרי 7 והמוקד לא עובד! הבעיה היא שהיא הספיקה להפוך לי את זה למודם בלבד ועכשיו אין לי אינטרנט בבית!

אני הולך להתחרפן עכשיו על איזה נציג!

תיבה טובה סטייל DSG

• תוכן חדש...