Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5271 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו בכותרת..

קיימים רדיו דיסקים שקוראים קבצי flac? (עדיפות לחיבור USB למרות שגם על CD/DVD רגיל יכול לזרום).

אשמח לקבל פה רשימת דגמים.

תודה :)

פורסם

או פשוט להישאר עם היציאת AUX ולהעמיס על הפלאפון שירים (הוא לפחות קורא פלאק :))

עריכה:

ראיתי עכשיו את הנושא הזה

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=103073

ואם ב2006 (שנת פתיחת הנושא) היה רדיו דיסק עם flac, אז מן הסתם יש היום יותר דגמים (או שלא?)

פורסם

אין לי מושג אם המכשיר הנ"ל עדיין מיוצר, בכל מקרה גם אם כן כנראה שהוא לא מציאה גדולה אחרת היה נפוץ.

ישנו פתרון נוסף ,הCARPC וישנם שני משתמשים ותיקים ואמינים שמוכרים DJ-GUTZ וLEONM13,

רק תיקח בחשבון שצריך לכך סבלנות מברזל ומדובר בפרוייקט.

פורסם

נראה לי שאוותר על Car-PC

קצת מוזר שאין תמיכה בflac בשום רדיו דיסק של חברה מוכרת.

אחרי הכל הפורמט הזה לא כזה נדוש, וכל החברים פה שמשקיעים אלפי שקלים על מערכות בטח לא מנצלים אותם עם קבצי MP3 לא הכי איכותיים..

פורסם

1) חלקם מזינים WAVים כפי שהצעתי לך.

2) האודיופילים הכבדים (סרול, תרתי משמע :lol:), משתמשים במכשירים שבמקור קוראים דיסקים מקוריים בלבד ללא MP3.

למרות שבעזרת מתאם BUS ניתן לחבר AUX או מתאם USB MP כאלה ואחרים, לדוגמא בפיוניר מעזרת CD-UB200 ADAPTER.

3) MP3 לא איכותיים, תלוי בקידוד, הרוב הגורף נופל במבחן ABX עיוור.

מכשירים אודיופילים לדוגמא: PIONEER P9, CLARION HX-D2\3, MCINTOSH MX406, MCINTOSHMX4000\5000, CLARION 9255 ....תגיד תודה במכשירים האלה שלחלקם יש יכולת להעביר קדימה את השיר או לקרוא צרובים :shock:

פורסם

לא ידעתי שהתחום הזה כל כך תקוע במאה הקודמת חח

בכל אופן, FLAC זה בעצם פורמט דחוס (ללא איבוד איכות!) ל-WAV בשונה מMP3 שהוא פורמט דחוס שמאבד איכות (לרוב צלילים נמוכים).

בכל אופן, נראה לי שאלך על הפתרון הפשוט - ניגון מהפלאפון וחיבור באמצעות AUX.

פורסם

לרוב חיבורי aux הם באיכות זוועה גם בhu איכותיים,וגם הטלפון שלך הוא לא מקור כזה טוב.

אתה מאבד את כל האיכות בדרך.

עדיף לך לצרוב את הקבצים בתור audio cd .

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

מהאתר הרשמי של פיוניר לא....

Plays• Your CD collection (including CD-R, CD-RW)

• MP3, WMA, WAV, AAC compressed audio files on CD and USB

• Your iPod, iPhone or USB device via the rear USB input

• Other music devices via a front auxiliary input

http://www.pioneer.eu/eur/products/25/121/61/DEX-P99RS/specs.html

מוזר אבל אחלה.

פורסם
לרוב חיבורי aux הם באיכות זוועה גם בhu איכותיים,וגם הטלפון שלך הוא לא מקור כזה טוב.

אתה מאבד את כל האיכות בדרך.

עדיף לך לצרוב את הקבצים בתור audio cd .

כן אבל זה באסה רק 80 דקות לדיסק :-(

ומה בקשר לפיוניר, קורא או לא?

פורסם

אתם בטוחים?

ניסיתים פעם להכניס דיסק עם FLAC לתוך CD של אלפיין 9853 או 9855?

אני זוכר שהיה לי דיסק בדיקה של מעבדות שפילד שהוא היה כולו בטרק אחד בגלל שמי שהוריד אותו עבורי לא מצא את הקובץ CUE שלו.

עכשיו אני רק צריך לברר אם זה הומר כבר לפורמט WAV או שהוא השאיר את זה בFLAC.

אם אני אמצא את הדיסק ואני אגלה שזה פלאק - האלפיין מסוגל לקרוא אותו.

אבל אני לא בטוח בכלל ומציע לכם פשוט לנסות ולבדוק. (האלפיין שלי כבר נמכר אפרופו אז אני רק יכול לאשר את זה לפי מציאת הדיסק אם בכלל עוד יש לי אותו).

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

ומה בקשר לפיוניר, קורא או לא?

קורא ובועט.ועוד איך! :wink:

ועם אמירתו של אדי,אם הייתי בעליו של אלפיין,ישר רץ לבדוק את הנושא שיכול לזעזע את אמות הסיפים כאן ולהכניס שידרוג איכותי בל ישוער לתחום.

הלוואי והצדק עימך.

תעדכנו!

• תוכן חדש...