Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5268 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גם יפה יותר מבחוץ, וגם יפה יותר מבפנים. סוף סוף דשבורד נורמאלי (ואפילו מוצלח מאוד!) לפורד.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

פחות אהבתי את לוח המחוונים המצועצע מידי לטעמי, אבל לפחות אפשר להתנחם בעובדה שלמרות מסך המגע פתחי האיוורור ממוקמים גבוה (ונכון) והם מכוונים לפניהם של הנהג והנוסע ולא לכפות ידיו (ע"ע קרוז ו I30) או למבושיו..( I35).

תאי נוסעים עגמומיים איפיינו תמיד את כל מכוניות פורד לאורך שנים ארוכות, ורק בשנים האחרונות הפכו תאי בנוסעים במכוניות החברה למקום שנעים לשהות בו.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

בקרוב בכבישי עירכם: פורד עם סמל של אסטון מרטין (וג'אנטים מזהב, כמובן) :lol:

מה שכן, נראית מעולה.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

רק אני לא מבין למה יש לו פרונט של לוויתן? אמנם הקווים לקוחים מבתים טובים, אבל הגריל הכל-כך גדול נותן מרגיש מוגזם.

אבל אין ספק שזה רכב מרשים ושתהיה לו נוכחות על הכביש.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

לדעתי העיצוב החדש בהחלט מעניק לרכב מראה כוחני ואף אגרסיבי יותר מהדגם הקודם.

לצערי אין בי אהדה רבה ליצרנים המביטים הצידה במטרה למצוא את השראתם.

יש כאלה שיאמרו כי חלון העיצוב המקורי צר מדי בשוק המודרני, אני חולק על הצהרה זו, עובדה שיש יצרנים בעלי קו עיצוב ייחודי משלהם, כאלה שלא צריכים "טובות" מאף אחד.

צר לי שיצרן וותיק כמו פורד מוציא לשוק רכב ללא זיקה עיצובית כלשיהי למותג עליו הוא שייך.

כאמור תגובתי זו מתייחסת לפן העיצובי בלבד, ללא כל התייחסות למאפייניו הטכניים של הרכב.

נ.ב. מה תפקידו של הפתח העגול על כנף שמאל ? טעינה חשמלית ?

זמין 8)

• תוכן חדש...