Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5269 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כל הרכב הזה נראה כמו "All You Can Eat Buffet".

לוקחים צלחת גדולה ושמים כף שלמה של יגואר, מוסיפים קצת לאנסר ואז מביטים על התוספות; מתקשים להחליט ובסוף לוקחים קצת משניהם, גם חשמל וגם דלק, שיהיה על בטוח, גם ככה הכל כלול במחיר לא?

:roll:

זמין 8)

פורסם

יש כמה גרסאות לרכב.

רגילה, הייבריד, והייבריד נטענת.

בגלל זה יש חישוקים שונים בחלק מהתמונות, ובגלל זה בחלק מהתמונות יש את פתח הטעינה.

ראיתי את לפני את האשכול אבל לא מדובר שם על המונדאו, רק אוטו רכב בשם אחר? לא הבנתי.

גם בשרשור הזה לא מדובר על המונדיאו, אלא על הפיוז'ן, שזו המקבילה האמריקאית למונדיאו. סביר מאוד שגם המונדיאו האירופאית שאנחנו מכירים תקבל עדכונים דומים בקרוב.

!AWDSOME

פורסם

אני לא רואה את הדימיון ליגואר, תסלחו לי, אני רואה חזית שצועקת פורד, מעין אבולוציה למה שקיבלנו בפוקוס החדשה.

הקווים האגרסיבים רק מועילים, הרכב נראה טוב ואיכותי ונותר רק לחכות להתרשמות פנים אל פנים.

haters will hate

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

היום נסעתי מאחורי מכונית המבחן שבינתיים איבדה את מרבית ההסוואה (נתקלתי בה לפני מספר חודשים כשכולה הייתה עטופה בשחורים), החרטום היה מכוסה והיו פתחי תדלוק ב2 צידי הרכב. צילמתי תוך כדי נהיגה בכביש מתעקל.

IMG_20120125_132640.jpg

IMG_20120125_132739.jpg

היה לפניו קרייזלר 200 פתוחה בתור רכב ליווי, שניהן היו עם לוחיות ממישיגן ועם הכיתוב "יצרן", מוזר שפורד משתמשים ברכב של קרייזלר בתור רכב ליוי, בד"כ יש איזה ג'יפ.

haters will hate

• תוכן חדש...