Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5300 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

לפני כמה ימים אני התנתקתי מ012 ועברתי לבזקבינלאומי, הבעיה היא שהאינטרנט (מעבר בין אתרים, יוטיוב, הורדות ישירות) יותר איטי ממה שהיה ב012 (חיבור 5 מגה) לעומת זה הטורנטים יורדים יותר מהר ב014 מאשר ב012, השאלה שלי היא אם חיבור גיימר יוכל לתקן את הבעיות שיש ב014?

(שיחה לתמיכה הטכנית לא עזרה בשום דבר )

פורסם

שירות גיימר בעקרון מנווט אותך לשרת ייחודי כביכול עם תעדוף. בפועל מוריד את הפינג למשחקים, לא משנה את ההורדה. עשיתי שירות BTGAURD בשביל זה. בעקרון שרת VPN שאני משלם לו 40 ש"ח בחודש, אבל עף ברשת כאילו אין מחר. מה גם שהוא מעלה את הפרטיות בכמה מדרגות

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

לי יש גיימר ב012, זה נותן תעדוף לפינגים במשחקים, סרטימינג ביוטוב והורדות,

הגיימר של 014 יותר מומלץ ואתה תרגיש בהבדל של בין שמיים וארץ בין חבילת גלישה רגילה לבין חבילת גלישה עם תעדוף גיימר מנסיון אישי.

תבקש מהם גיימר לנסיון, אפילו רק לכמה דקות כשאתה על הקו עם התמיכה, תבדוק באותו הרגע את יוטוב וההורדות.

פורסם

הגיימר של 014 יותר מומלץ ואתה תרגיש בהבדל של בין שמיים וארץ בין חבילת גלישה רגילה לבין חבילת גלישה עם תעדוף גיימר מנסיון אישי.

תבקש מהם גיימר לנסיון, אפילו רק לכמה דקות כשאתה על הקו עם התמיכה, תבדוק באותו הרגע את יוטוב וההורדות.

תודה על התגובה, מחר אני אנסה.

כמה לפי דעתך שירות כזה צריך לעלות?

(לקוח שהרבה שנים בבזקבינלאומי ומאיים להתנתק:evil:)

פורסם

גיימר בבב"ל עולה בין 10 ל25ש"ח לחודש,תלוי בכושר ההתמקחות שלך :) (אני משלם 10שקלים)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם
גיימר בבב"ל עולה בין 10 ל25ש"ח לחודש,תלוי בכושר ההתמקחות שלך :) (אני משלם 10שקלים)

גם אצלך גיימר משפר את הביצועים של האינטרנט( גלישה באתרים מחו"ל, הורדות ישירות, יוטיוב על 720)?

פורסם

גפ פה 10. על הדרך, השבוע שדרגנו קו נוסף בבית מ2.5 ל10 NGN POWER (הקו החדש שהם פרסו) ונשארנו באותו מחיר שלה2.5

סה"כ, עם גיימר אנחנו משלמים תשתית בזק וספק בזק בינ"ל (בזב"ל?) 140 לחודש.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

כמו שאמרו - זו דרך להוציא ממך יתר כסף. לשימוש רגיל כמו שתארת אין צורך בחבילת גיימרים.

המקרה נשמע מוזר, כי האינטרנט תורך תקשורת בפיקים לרגע, בעוד הטורנטים לוחצים חזק וקבוע, הכל עניין של הגדרות תוכנה.

נסה לראות אם בדפדפן אחר יש את אותה בעיה. נסה להתחבר עם מחשב אחר - בקש נייד ממישהו - ותראה אם הסיפור מופיע גם שם.

במקביל אפשר להעלות את התמיכה של בזק עם הקו איתך - אם קבלת נצי/ה עם רצון טוב - הם עוזרים מצויין.

שים לב ששינוי מהירות כרוך בהתאמת המהירות בתשתית. מחירים תבדק בפורום או באתר 'כמה זה' לפני השיחה והמיקוח.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם
כמו שאמרו - זו דרך להוציא ממך יתר כסף. לשימוש רגיל כמו שתארת אין צורך בחבילת גיימרים.

המקרה נשמע מוזר, כי האינטרנט תורך תקשורת בפיקים לרגע, בעוד הטורנטים לוחצים חזק וקבוע, הכל עניין של הגדרות תוכנה.

נסה לראות אם בדפדפן אחר יש את אותה בעיה. נסה להתחבר עם מחשב אחר - בקש נייד ממישהו - ותראה אם הסיפור מופיע גם שם.

במקביל אפשר להעלות את התמיכה של בזק עם הקו איתך - אם קבלת נצי/ה עם רצון טוב - הם עוזרים מצויין.

שים לב ששינוי מהירות כרוך בהתאמת המהירות בתשתית. מחירים תבדק בפורום או באתר 'כמה זה' לפני השיחה והמיקוח.

כול מה שאתה כותב כבר נוסה הרבה פעמים (גם בנייד וגם בניח גם באספלורר וגם בכרום), אני דיברתי עם התמיכה הטכנית כבר 5 פעמים וכול פעם הם אמרו שהכול בסדר (בדיקת פינגים, tracert) בפעם האחרונה ענה לי מישהו בכיר וביקש שאני אוריד קובץ מ'גמייל עם חיבור של 014 זה הוריד על 40 וכאשר התחברתי עם יוזר של 012 זה קפץ ל600 ואז בפעם הראשונה הוא הודה שיש בעיה, הוא התקשר ביחד איתי לבזק והם איפסו לי את הפורט זה קצת עזר אבל עדין יש הבדל גדול בין 014 ל012 אחרי חצי שעה של בדיקות הוא הגיע למסקנה שאני צריך בעצמי להחליט מה יותר חשוב לי (טורנטים או כול השאר) ושאם אני רוצה להתפשר על הטורנטים הוא אמר שעדיף לי לעבור ל012.

השאלה שלי אם חיבור גיימר יפתור את הבעיות הנ"ל?

פורסם

קודם תנסה בחינם, הם מעדכים את התעדוף באותו הרגע, תנסה ותראה איך ההורדות רצות, אני הוצאתי מהם גיימר בחינם לאחר הרבה מאוד מיכוח(שעות), אני משלם כיום 25 ש"ח ל12 מגה גיימר.

פורסם

הם חיברו אותי לגיימר ויש שיפור גדול, עכשו רק נשאר לסדר את בעיית המחיר ביום ראשון.

פורסם
זה פיצ'ר שיש לכמה ספקיות אינטרנט שמאפשר לך לשלם יותר על שירות שהיית אמור לקבל בפחות.

אם אתה רוצה תיעדוף על לקוחות אחרים, הגיוני שתשלם יותר.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

הגיוני שכשאני משלם על חבילה של 10Mb, אני אקבל 10Mb.

בלי תיעדופים או traffic shaping ולא על חשבון לקוחות אחרים.

מה הלאה? רכבים יגבילו אותך ל-20 קמ"ש אלא אם תשלם עוד בשביל "גז מלא"?

• תוכן חדש...