Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5116 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב, הקורות יהיו מוכנות רק בשבוע הבא, גם ככה אין לי השבוע כל כך מתי לקפוץ ולהרכיב אותן.

חוות דעת אחרי נסיון כוון ראשון אמיתי של הMDSP:

נכון, אמנם הרמקולים העיקריים עדיין לא מופעלים, אבל בהחלט קיבלתי טעימה טובה מאוד מהיכולות של הפרוססור הזה.

פשוט מוצר קטן ופנטסטי שהמחיר שלו בשביל DSP ברמה שכזו הוא מאוד מצחיק.

יש מינוסים ויש פלוסים שאני עוד מעט אמנה.

לקחתי את הנוטפד שלי (10.1 אינטש גודל מסך) וזה כל מה שהיה צריך, כבל USB, נוטפד על הברכיים ואני יושב בנוחות מול ההגה.

דבר ראשון ששמתי לב זה שהתוכנה בהתחברות שלה לMDSP לא שואבת ממנו את ההגדרות אלא מבקשת לנסכרן אליו את שלה, צריך לעשות ביטול במקום סנכרון, עשיתי ההפך וכל ההגדרות התאפסו - אולי זה דווקא טוב, תמיד להתחיל מאפס אבל ללא ספק אחד החסרונות של המכשיר.

הדבר הראשון שעשיתי זה להנחית את הסאב שפשוט משתולל כרגע. הנחתה נכון לעכשיו 10 דציבל או אולי אפילו טיפה יותר.

הדבר השני היה לקבוע לסט הקדמי חיתוך ב16K הרץ מלמעלה בסלופ 6 בשיטת באטרס וורט'

אחרי זה קבעתי לסט חיתוך מלמטה ב90 הרץ בסלופ 6 גם כן באטרס וורט' -> ניסיתי 80 ב12 אבל פחות אהבתי.

אחרי זה כיוונתי את החיתוך של הסאב מ30 הרץ עד 90 הרץ בסלופ 18 בשיטת באטרסוורט' -> זה הסתדר הכי טוב עם המידבאסים נכון לעכשיו.

בדקתי פאזות ישרות או הפוכות לסאב והכי טוב היה ישרות.

מעבר לכך כיוונתי TC לסאב ולסט הקדמי - כאן נוכחתי לדעת שהMDSP מאוד מאוד נוח לעבודה, ניסיתי כמה יחסים של מילישניות אבל בסוף הכנסתי בצד שמאל 1 ובצד ימין 0.3 וזה עשה את הקסם.

--- למרות שאין מידריינג'ים כרגע (שהם גם טוויטרים) באופן מאוד מפתיע המידבאסים מנגנים גבוה יחסית ואפשר להנות כבר עכשיו מהמערכת, בייחוד אחרי שאיזנתי את הסאב.

רעש האלטרנטור פחת אחרי שהרחקתי טיפה את כבל הRCA - נראה לי שחתיכת קלקר כנראה תפתור לי שם את הבעיה.

---------- מינוסים ופלוסים לMDSP ----

מינוסים:

1. באמת בזמן עבודה רצופה, ממחשב נייד לא הכי חזק בעולם - יש דיליי מסויים מרגע הלחיצה עד הצגת שינוי ההגדרה.

2. כל מחשב חדש שמתחבר לMDSP עלול לאפס לו את ההגדרות וזה מסוכן - תמיד להתחיל עם אודיו כבוי ולוודא שיש לכם את קובץ ההגדרות ששמרתם בכדי שתוכלו להעביר אותו ממחשב למחשב.

צריך לבדוק אם זה לא קורה גם בכל חיבור - לפי מה שאני זוכר זה לא יקרה.

3. עושה רושם שהיציאות למגברים חלשות כי הDLS נמצא על גיין גבוה ואני עדיין רחוק מלמצות את יכולת הרכיבים - יכול להיות גם שהרושם שלי עדיין מוטעה, אין כמובן את הרמקולים העיקריים.

4. אקולייזר מסורבל יחסית.

5. אין יכולת לבחור בין מספר זכרונות של כווני מערכת, כל הזמן עובדים עם אותו אחד.

פלוסים:

1. זול!

2. עושה רושם שהאיכות גבוהה מאוד!

3. קרוס אובר גמיש ביותר ומדוייק ביותר עם תצוגה גרפית, ההבדל בין סלופ 6 BW לבין סלופ 6 LR הוא ממש שמיע.

4. אפשר להזין ערכים כמו TC בעזרת המקלדת - לא צריך ללחוץ אלף פעם, נהדר!

5. מוצר קטן שאפשר להתקין בעצם בכל מקום ברכב.

לסיכום - בשביל לקחת מערכת שאין לה יכולות DSP ובזיל הזול לתת לה יכולות DSP מתקדמות מאוד, זה פשוט מוצר גאוני.

הוא לא מיועד לדעתי למערכת היי אנד של אודיופיל מושבע, ממש לא, אבל הוא פשוט עושה עבודה פנטסטית ובשביל מי שמחפש מערכת להנאה טהורה - לא צריך יותר מזה.

ולגבי נושא החיתוך הפסיבי -

נראה שהסלילים שחותכים את המידבאסים נותנים חיתוך מאוד מאוד מתון ומאוד לא מדוייק אבל כנראה שזה סוד הקסם וההמלצה שלי והלקחים שאני לומד היא שאם הולכים על סט רמקולים מאותו היצרן ומאותה הסדרה או לפחות סדרות דומות, חיתוך פסיבי הוא פשוט מתבקש, הרכיבים יתחברו אחד לשני בצורה מלאה בגלל תחום חפיפה רחב ואופי הצליל לא ישבר או יתנגש.

היום כשאני מביט על סטים פסיבים של יצרנים, אני פשוט לא מאמין לשום דבר בנוגע למידע על נקודות החיתוך למעט החישוב שלהן על הנייר, כי כנראה שלמעט הגנה טרמית על הסליל של הרמקול וחישוב נקודת חיתוך ראשונית - אין לזה שום משמעות.

אם הנושאים האלה מעניינים אתכם או שאתם רוצים להוסיף מידע - בבקשה, תרגישו חופשי לפתח דיון.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תגובות 112
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

YUP

:-P

אני יודע שהן כבר בנויות - ממתינות לשלב הגימור :wink:

מעניין עד כמה אני אצטרך לאזן בין הL3 לבין הC5 :?

ואוראל - אני חושב שהסמלון שלך דורש שינוי! :)

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

לפני שאני נותן את העדכון שמסיים את הפרוייקט הזה - אני רוצה לאמר דבר מה.

----------------------------------

במפגש האחרון לא הייתי נוכח, ידעתי שהיה דיון והיו הבנות בין הצדדים.

כשהעליתי את השרשיר של טל - לא היה לי מושג שגם דובר על אותו השרשיר, אני רק ידעתי שהיה שרשיר שבו דובר על הצעת המחיר הזו וזה שרשיר שפספסתי. כשראיתי מה הלך שם אני פשוט התרגזתי והגבתי.

לא ידעתי שהנושא הזה נקבר גם ביחד עם מה שהיה במפגש האחרון, שאני שב ואומר, לא נכחתי בו.

לא הייתי צריך להעלות את הנושא ואותו שרשיר נמחק ועדיף שכך יהיה.

אם זאת - יצאתי שם נגד כמה אמירות מאוד בוטות על דיל מאוד מסויים ולא התכוונתי לערב בכך את הצדדים אלא לדון בעיקר בהצעת מחיר.

תשימו לב שאני גם נכנס לשרשירים של ישראל (ג'וניור) ודואג לשבח וגם להאיר ולהעיר איפה שאני יכול - כי איכפת לי מג'וניור ואני גם מאוד אוהב את הבן אדם.

אני מבקש מכם - מי שמוצא חן בעיניו מה שרואות עיניו בשרשיר הזה - להגיב, לשאול, להאיר ולהעיר

בשביל זה אנחנו כאן - אני לא רוצה שזה יהיה שרשיר ההתקנה האחרון בחיי שאני מעלה וחולק עם הפורום.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

הגעתי היום אחר הצהריים לסדנא של יוסי להתקין את הקורות ואת הL3SE

שמחתי לראות שם חברי פורום יקרים כמו אוראל ואלכס.

אוראל - אחלה רכב! -> הID8 השאיר אותי קצת המום לנוכח העובדה שזה 8 אינטש והוכיח לי שההחלטה שלי לעבור לSA8 באחד הרכבים היא בכל זאת החלטה חכמה לא רק מבחינה של חסכון במקום בתא מטען אלא גם תוצאה טובה של סאונד.

הSA8 לצערי - יקח עוד קצת זמן עד שיגיע, אבל אני לא בורח לשום מקום, אני סבלני.

ולגולת הכותרת - סיום הפרוייקט, הרכבת הקורות.

מבחינת הקורות עצמן - זה פשוט נראה מדהים, עבודה של יוסי לכל דבר ודבר

הקורות בצבע קרם עם גריל בד בצבע פשוט תואם, אבל הגרילים האלה מהפרספקס השחור - אין מילים לתאר את זה, פשוט צריך לראות כדי להבין.

לגבי הסאונד -

תראו, אני יודע שנורא כועסים עליי כאן על תגובות מאוד מתלהבות ולכן אני אנסה לתת תגובה כמה שיותר אובייקטיבית.

קודם כל אופי הצליל הוא אופי שאצלי כבר נחשב לוותיק מוכר ומאוד אהוד - אופי הצליל נשאר במלואו ללא פגע עם הבדל אחד קטן - אין טוויטרים ולכן הצליל עוד יותר חם אבל - כרגע גם עדיין טיפה עמום, צריך להוסיף קצת בקצה העליון ואני מאמין שזה יסתדר לגמרי.

מבחינת פירוט - פירוט ללא פשרות, הL3SE הם מידריינג'ים מעולים. אני לא רוצה לאמר מדהים, וואו וכל שאר הירקות אני פשוט אומר בכנות - הם מעולים.

הפירוט שלהם הוא מאוד מאוד גבוה, שומעים כל צליל וכל הברה נקי וברור.

לגבי הניחוש שלי שאיכות האות תהיה טובה מאוד בגלל HU מבוסס CARPC - מתברר כנכון, אין מריחות כמו שהיה לי בקלריון הפשוט שעלה לי 500 שקלים בקורולה 2007 שהיתה לי קודם, זה לא נשמע כמו HU זול, זה נשמע כמו HU עם יציאת מגברים נקיה מאוד - באמת שומעים נקי וברור.

הDLS עושה עבודה מצויינת, אני בטוח שאופי הצליל גם קשור למגבר DLS הזה ובאמת, כל המערכות ששמעתי בהן רמקולים מוגברים על מגברי DLS מסדרת האולטימייט - נשמעים בדיוק בדיוק באותו הסגנון - סדרת הRA, אני ממליץ בחום.

אם זאת יש שתי בעיות:

1. יש לי רעש אלטרנטור מינורי - באמת מינורי אבל עדיין ישנו. אני מאמין שזה קשור לזה שכבל הRCA שלי קצר ועובר בנקודה מסויימת צמוד מידי לקבל המתח - יטופל בהזדמנות הקרובה. ואם זה לא זה אז מדובר בהארקה סוררת של הRCA ולטפל בזה - ממש לא בעיה. במקרה הכי גרוע, נסיון שימוש בפילטר SGN20 ושלום שלום.

2. הגיין של הDLS מאוד פתוח והעוצמה של המערכת עדיין לא באה לידי ביטוי - נראה לי שיציאות הMDSP עובדות על מתח מאוד נמוך - ממליץ למי שכן מחליט לרכוש את הפרוססור הזה, לקנות את הגרסא שהיא באלאנסד.

למזלי - אפילו הווליום הנוכחי, בשביל האשה, הוא יותר ממספיק. אני כן מתכוון לפתוח את הגיין בDLS עוד יותר -> אבל לא לפני שהרמקולים יפתחו וזה חברים, נראה לי ברבעון הבא :-D

---------- לגבי כוונים

כיוונתי רק TC, פאזות ונקודות חיתוך לבינתיים -> כווני האיקולציה שאני הולך לעשות בקרוב יהיו רק בשביל לתת קצת יותר דינאמיקה בקצה העליון של הספקטרום ואם יש מקומות שיש ממש יותר מידי או דווקא חסר, אבל לא יותר מזה, לא עד שהרמקולים יפתחו.

סה"כ - אני מרוצה מאוד ואם אני אראה אחרי כוונים של קצה ספקטרום עליון שאין לי מחסור בטוויטרים, נראה לי שכל המערכות שלי בעתיד כנראה יהיו בפורמט הזה -> גם ככה, אני תמיד אמרתי שאני לא אוהב טוויטרים.

ובסופו של דבר אני אוהב לשמוע ככה - היתה לי נסיעה מאוד כיפית מהסדנא עד לבית.

one.jpg

two.jpg

three.jpg

four.jpg

Pioneer TS-X150

פורסם

אדי, צר לי שנאלצתי לנטוש אתכם לא מעט אחרי הגעתך - עד שיש שישי שאיני עובד - צריך גם זמן עם המשפוחה...

היה טוב מאוד לראותך אחרי זמן מה שלא נפגשנו, בהחלט צריך להפגש לעיתים תכופות יותר. כמובן שהיה נחמד לראות שוב את אלכס המצחיק.

על העבודה של יוסי אין להכביר במילים - מושלמת. הקורות כפי שיצאו משערי המפעל לא נראו, הרגישו והגיעו לרמת הקפדה כזאת - רנו בהחלט צריכים להזהר וללמוד מיוסי :wink:

יוסי הוא פדנט מכל בחינה שהיא, אין ספק שאיכות ורמת העבודה / דיוק היא חסרת פשרות אצלו, הוא חושב על כל פרט קטנטן לפרטי פרטים ברמה שלעיתים אינה נתפסת אפילו בעיני היקיות :-)

מצפה לשמוע את התוצאה הסופית בהחלט, היא אמורה להיות סופר סופר מעניינת לשמיעה (לראייה היא בהחלט מרנינה) 8)

תודה ענקית נדרשת ליוסי - על אינספור השעות בהם הוא עבד ושקד על התקנת הרכבים ב-יטי. העבודה לא הייתה קלה כלל וכלל (גם בהתחשב בעובדה כי חלה מעט), ובכל זאת יוסי עשה זאת בהקפדה מטורפת.

בהחלט מרוצה מהתוצאה, רק משתוקק להשתדרג כבר ל-E8, זאת אמורה להיות קפיצת מדרגה נוספת ביחס ל-ID8 (שמצליח להפתיע אותי. לא זכרתי אותו כך מהרכב הקודם בו הוא הותקן), שם נעצור לבינתיים :oops:

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

תודה אוראל!

אני ממש אוהב את הרכבים של סקודה היום, חייב לציין את זה - המערכת נראית מדליק ונשמעת לא רע בכלל בכלל רק שאתה צריך לעשות שם עבודה על הסאב אבל היות והוא הולך להתחלף - אין טעם לעשות זאת עכשיו.

כשתקבל את הE8 תן לי סימן, אתה מוזמן לסשן קצרצר של כוונים איתי ולכוס קפה ועוגה.

בכל מקרה, המלצתי לך להוסיף MDSP - זה כל מה שאתה צריך! פחות מאלפיה השקעה ויש לך פרוססור להעביר איתך לכל רכב שיהיה לך בעתיד -> לא משנה איזה HU.

מגרד לי באצבעות להכנס שוב לרנו :-D זה יצא כל כך יפה, באמת אי אפשר להסביר את זה - פשוט, צעצוע חדש, מרגיש כמו ילד. ואוראל בחייך - ליטי מגיע מקום של כבוד בסמלון שלך, נו כבר!

דרך אגב אוראל - מה שאני שמעתי היה על הסאן דאון 50.4 לשעבר שלי? כי הID8 פשוט חגג שם כמו פסיכי והסט הקדמי שלך היה פשוט נעים לאוזן, ריינבואו אפרופו.

Pioneer TS-X150

פורסם

אכן כן, המערכת מוגברת ע"י האקס Sundown 50.4 שלך :wink:

ההתלבטות שלי (דאז) הייתה בין רכישת ר"ד מקורי (BOLERO / RCD510) וחיבור למנחת, לבין רכישת הקנווד DNX520VBT.

קיבלתי את הרכב וניגשתי לשלומי (CLASS A) להתקנת מיגון, שם שלומי הציע לי פתאום רכישת מכשיר מקורי (AMUNDSEN / RNS315) במחיר כזה שהיה מאוד קשה לסרב או לנסות לסרב לו - כמובן שנעניתי בחיוב.

עשיתי שיקול שגם אם אוסיף BT מקורי בעתיד (וכמובן המנחת שהיה בו צורך), העסקה הזאת תהיה משתלמת ונוחה יותר מאשר החיפוש אחר הקנווד (בגרמניה) ורכישתו.

לגבי ה-DSP, אני בהחלט שוקל ואשקול זאת. בוא נסיים עם ה-E8 ולאחר מכן נתמקד בזה :-)

לגבי הסמלון, הוא יוחלף בקרוב מאוד -מיד לאחרת העלאת רשמים ראשונים ותמונות 8)

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

תתחדש אדי.

העבודה של יוסי כרגיל ,נו, יפהפיה.

אהבתי את ההגה היפה של הרכב.גם זו עבודה של יוסי? :wink:

יאללה איש.מתי אתה מגיע אלינו לצפון לתצוגת תכלית? ואל תתחיל עכשיו עם רשימת ההתנצלויות....:lol:

ליאור

פורסם

מצפון זו מחלה סופנית ולכן פולנים לעולם לא מתים - הם "מפנים מקום" :-P:-P:-P

החיים של אשתי זה כמו קפה - היא נשואה לפולני, כל יום שהוא לא שחור, זה נס :-P:-P

ובגלל זה כל בוקר היא מכינה לי נס ואני עושה כבר עושה לה שחור :-P

אפרופו - עם L3 בלי טוויטרים זו תצורה שכבר ידוע לי שמר בקלאווה לקח בה תחרות סאונד, לבינתיים, אני לא ממש מבין איך.

זה נשמע טוב סה"כ אבל טוויטרים בהחלט מוסיפים עוד קצת רוח, אוויר וחיים למערכת.

נראה - אולי התעסקות שם בכוונים תוכיח אחרת, בלי שום קשר, לבינתיים אני דווקא מתחבר מאוד לתוצאה -> לא יודע, זה שאני יודע שזה חסר, לא אומר שזה חסר לי.

Pioneer TS-X150

פורסם

עשיתי נסיון כוונים ראשון - אני חושב שאני כבר יכול לחוות דעה אמיתית לגבי המערכת והMDSP.

קודם כל - לMDSP יש יכולות כוון מערכת שהן לחלוטין audiophile grade

אבל בניגוד ליכולות כוון מתקדמות אני חושב שזה מוצר מיינסטרים בינוני ולא יותר.

הוא טוב, טוב מאוד סה"כ אבל זה מוצר שנועד לשמש פתרון זול לבעלי תקציב דל -> בשביל מערכת שניה הוא בהחלט הפתרון שעבורו חיפשתי והוא עושה עבודה מצויינת, אבל בשביל המטרה הזו.

אני פשוט אומר שבשביל אוזן לא מלומדת - הוא מפיל לסתות, אבל בשביל מי שכבר מכיר את התחביב הזה היטב הוא אפילו ישאיר טעם של אכזבה.

------------------------------------------ יכולות הכוון

הקרוס אובר הוא נהדר ובאמת גמיש כמו נערת גומי.

שליטה בהנחתות, היפוכי פאזות גם כן פנטסטי.

איפה עקב האכילס? על FLAT היציאות למגברים לא חזקות מספיק בעיניי, הגיין המקסימלי בDLS הוא 0.2 וולט ואני לא כל כך רחוק משם, לא נראה לי שהMDSP בכלל עובר את ה2V ליציאה - אמנם, יש לי עוד מרווח מכובד לפתיחת גיין אבל זה מדאיג. מגבר שמוציא לפחות 130 וואט לערוץ, היה יותר טוב אם זה היה קורה ברגישות גיין נמוכה יותר.

הבעיה השניה היא אקולייזר סופר גמיש! מה זה אומר? אני אסביר

יש אקולייזר כולל לכל ארבעת היציאות שמכיל:

שישה ערוצי איקולציה - לכל ערוץ איקולציה ניתן להכניס תדר מספרי בקפיצות של 0.5!

לכל תדר כזה ניתן לקבוע מ0 עד 15 דציבל הגברה או הנחתה!

ולכל ערוץ איקולציה שכזו יש Q שניתן להסיט בקפיצות של 0.1 עד באמת לא יודע כמה...

אבל- לכל ערוץ איקולציה יש גם יכולת לבחור איך הערוץ משפיע על שאר התחום וכאן זה כבר נהיה מתוסבך - או PEAK או LOW SHELF או HIGH SHELF

הPEAK בסה"כ משפיע את תדר הנושא שבחרנו להגביר או להנחית ובהדרגה על הQ שקבענו לו.

הLOW SHELF - יוצר בעצם פילטר LOW PASS והוא מעלה! את ההספק של כל התחום מסביב לנקודת החיתוך וכמובן שההיי שלף עושה בדיוק את ההפך.

זה נשמע פשוט נהדר מבחינת הספקים וכוח היציאות עולה פלאים - אבל אז מתרחשת תופעה שנקראת קליפינג ולכן נכון לעכשיו אני עובד אך ורק במצב PEAK שהוא בעצם בא בהשפעה נקודתית.

עכשיו - לכל יציאה בנפרד יש גם אקולייזר משלה - וכל אחד כזה בנוי בדיוק כמו האחד למעלה - > 6 ערוצים, Q חסר פשרות ומרווח של 30 דציבל מקצה לקצה.

נכון לעכשיו אני משתמש רק בשישה ערוצים הגורפים לכל המערכת ולא ב6 ערוצים הנוספים שיש לי לכל צד של הסט הקדמי, גם לא נראה שיש צורך.

אבל אני כן רוצה לעבוד עם הLOW SHELF ולנסות לפגוע בQ המתאים ולראות מה התוצאה כי זה נשמע טוב יותר - רק שצריך להזהר מקליפינג.

----------- רשמים נכון לעכשיו

אחרי שהעליתי את כל התחום מ8 עד 16 קילו הרץ

אחרי שנתתי ממש טיפונת ניחות באזור ה4K עד ה500 הרץ

הגעתי למצב שהמערכת הרבה יותר מאוזנת, הרבה יותר חיה, זה לא נשמע עמום - אבל הווליום של המערכת מגיע כרגע לדעתי לאזור ה100 דציבל יציב ולא יותר :?

שזה בשביל רוב חברי הפורום כאן נחשב חלש אפרופו :-D (לאשה זה מעל ומעבר אפרופו)

אני רוצה להביא את המערכת לנגן יציב בווליום של 110 דציבל בשביל שאני אוכל לאמר שגם לי זה מספק, אבל את הגיין אני אפתח כנראה רק בעוד תקופה מסויימת, צריך לתת לרמקולים להפתח.

------------------ סה"כ אני חושב שהמערכת הזו לא תפיל אנשים במפגש, אבל היא גם תיתן פרספקטיבה מאוד מעניינת לתוצאה שאפשר להשיג בלי טוויטרים, על ציוד שחלק ממנו הוא מאוד זול (HU והפרוססור) ועל הגברה ורמקולים ראויים (הL3SE סה"כ הם היי-אנד והDLS RA20 לא נופל מסדרת האולטימייט כמעט בכלום) סאב SQ אולי אחד הטובים ביותר שאני מכיר עד היום על מגבר סופר פשוט של JBL.

Pioneer TS-X150

פורסם

קודם כל - לMDSP יש יכולות כוון מערכת שהן לחלוטין audiophile grade

אבל בניגוד ליכולות כוון מתקדמות אני חושב שזה מוצר מיינסטרים בינוני ולא יותר.

הבנתי הכל חוץ משתי השורות האלו.

איך מוצר שעושה את מה שהוא אמור לעשות מעולה, אבל הוא בעצם בינוני?

מתחדשת*

• תוכן חדש...