Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5116 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אל תשכח להזמין גם את הisolator ככה אתה תחסוך 40 דולר של משלוח שאני מחוסר ידיעה בזבזתי.

אין לי מושג עד כמה הוא באמת טוב או לא רק שתדע כי אני עדיין במרחק של איזה חודש לפחות מלהפעיל אותו.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תגובות 112
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אפשר אבל האיזולטור שלהם הוא גם ממסר הדלקה (לא בעיה גדולה להסתדר בלי), גם מבודד (מפלטר) מרעשי אלטרנטור אפשריים וגם עובד כממסר תזמון הדלקה שזה בעיניי הדבר הכי חשוב.

אפשר כמובן לעבוד עם ממסר תזמון וממסר נוסף מיד אחריו אבל אני בכל זאת מעדיף לעבור עם פתרון ייעודי מאשר אלתור אם יש לי את האפשרות לכך.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
אני בכל זאת מעדיף לעבוד עם פתרון ייעודי מאשר אלתור

באמת? אז אתה בפורום הלא נכון.

:lol:

מתחדשת*

פורסם

אני בשוק הלא נכון, אני בארץ הלא נכונה

:?

Pioneer TS-X150

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

עדכון -

הISOLATOR הגיע - הוא פשוט פצפון! בגודל של פחות מחצי קופסאת סיגריות.

מצד אחד יש לו כניסת B+ , GND ו REMOTE ומצד שני יש לו יציאת + ו - לMDSP

אני ממתין כרגע לרגע מתאים להגעה לECA בשביל למדוד זוויות לקורות (כן ההתקנה תהיה בקורות)

אח"כ אני צריך להתקין את כל ההגברה והפרוססינג בגב המושב האחורי ולהגיש את הרכב להתקנת המידבאסים והחיווט שלהם.

-------- שלומי ---------- פספסתי את השאלה שלך ולכן אענה.

זה לא הולך להיות 4WAY אקטיבי.

זה הולך להיות זוג ערוצים אחד של הפרוססור יוצא למגבר של הסט הקדמי.

הסט הקדמי נחתך פסיבי בין אלמנט ראשון לאלמנט שני כאשר הפרוססור -> תוחם מלמטה ומלמעלה את כל הסט, עושה TC ואיקולציה ותיאום פאזות.

הזוג השני של הערוצים מהפרוססור הולך לכוון המונובלוק לטובת הסאב.

זה הגברה פסיבית עם חיתוכים אקטיביים מסביב + הגברה ופרוססינג נפרדים לסאב.

מה עוד הולך להיות שם? חכה ותראה.

Pioneer TS-X150

פורסם

הי אדי, מה שלומך?

עם כל השמות הגעתי למסקנה שרינה אוכלת איכסה בבאגט :lol:

עכשיו ברצינות, יהיה נחמד לדעת איך הMINIDSP מתנהג בסביבת הרכב לאורך זמן וקלות העבודה איתו.

בהצלחה בפרוייקט נראה מעניין

פורסם

רינה באגט (שמה המלא) באמת אכלה הרבה איכסה רק מהיותה רנו מגאן אבל אני מקווה שהיא תהיה ילדה טובה, טוב בשלוש שנים הראשונות יש לי עליה אחריות מלאה.

לגבי הMDSP

עד כמה שהמוצר הזה אמור להיות פשוט יחסית יש עליו ביקורות טובות מאוד ואני חייב לציין שהממשק הגראפי שלו הוא עוד יותר גאוני, אינטואיטיבי וגם יותר נוח מזה של הביט1

ולביט 1 יש ממשק גראפי מהמדהימים שיצא לי לראות.

אני בטוח שהMDSP יפתיע מאוד לטובה אבל נראה לי שאני אצטרך לקחת בחשבון שאני שופט אותו על HU סיני. ננסה גם דרך האייפון כמקור שמע ונראה מה קורה.

שבוע הבא אני מרים סביבת מבחן לMDSP בעבודה שלי בכדי לבדוק אותו.

ספק של מחשב (12V ב15A)

מגבר ישן של שרווד

המחשב שלי עם הKXP שהוא סוג של כפיל למחשב שיש לי ברכב לצורכי תכנון של הRR.

זוג רמקולים 2WAY של מערכת של ימאהה

סאב וופר אקטיבי 12 אינטש שידמה את הסאב ברכב

וכמובן הMDSP עם הממשק שלו.

אני אתן רשמים ראשוניים וכמובן אכוון אותו כבר בהזדמנות זו כוונים ראשוניים לקראת ההתקנה ברכב (בלי TC, בלי פאזות, בלי הנחתות - רק נקודות חיתוך, שיטת חיתוך וסלופים).

זה צריך להיות כיפי במיוחד!

Pioneer TS-X150

פורסם

טוב,

הMDSP עובד נהדר ודווקא מהירות הממשק שלו ממש לא איטית כמו שמתארים - עובד ממש יפה!

מעניין איך זה ישמע ברכב, כרגע הגדרתי אותו לחיתוכים ראשוניים בלבד כמובן.

Pioneer TS-X150

פורסם

שבוע הבא אני מרים סביבת מבחן לMDSP בעבודה שלי בכדי לבדוק אותו.

איך זה שעדיין לא פיטרו אותך, איך?

:lol:

מתחדשת*

פורסם

המממ בוא נראה...

אני כרגע התומך העיקרי בליין אחד שלם של מוצר שהוא עולם בפני עצמו.

רק עכשיו הגעתי הביתה (משמונה בבוקר עד 23:00 במשרד ועוד יש לי עוד שעתיים לתפוס כוננות)

ופטרתי היום בעיות לשישה לקוחות שונים כמו למשל "בל קנדה" לא יודע אם שמעת עליהם פעם

ממשלת קניה, סלקום והפניקס ועוד כמה חברה "קטנים" כאלה ששכחתי על הדרך :?

ותוך כדי הספקתי לחבר לרגע את הMDSP, לעשות כמה בדיקות ולהחזיר אותו לקופסא ושלום שלום :-P:-P:-P

וזאת אמורה להיות משמרת רגועה - פאקינג סאנדיי!!!

ורק דיברתי והנה נכנסה לה עוד שיחה! :shock: (למזלי לכונן השני במשמרת הזאת) מהודו... אתה יודע מה זה לדבר אנגלית עם הודי אחרי 16 שעות משמרת? בהצלחה.

Pioneer TS-X150

פורסם

שכחתי לציין שאת ליין המוצרים שהכונן השני תומך בו, אני גם יודע ויכול לתמוך בזמן שהליין שאני מכסה... אני לבד!

אה תשמע, אתמול זה היה פשוט GANG BANG -> זה היה הזוי.

עכשיו אני צריך לבדוק את הקרוס שבניתי (יותר נכון, קופסאת פלוסים, המינוסים הולכים ישר למגבר) ואת הLPAD לכל אלמנט, אבל זה בשבוע הבא :-P

Pioneer TS-X150

פורסם

איך בנית קופסת פלוסים?! אבל אתה צריך לחבר דברים בטור ובשביל זה צריך את המינוס.

למשל קרוס מסדר שני או אדיפד, אההה ז"א Lפד :lol: צריכים חיבורים בטור.

Volvo S40 T4 MT

Volvo For Life :-D

• תוכן חדש...