Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5116 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אמרת שאפשר לשאול אז למה לא :)

הפרוססור הזה הוא גם מנחת?ואם כן כמה ערוצים? וצריך עוד משהו נלווה אליו?

מכיוון שזה נראה לי הפתרון האידאלי לאנשים עם ר"ד מובנה האם האיכות של פרוססור זה

היא טובה?

ואם אפשר כמה עלה (אם לא בפורום אז פרטי.אם בכלל)

תודה :)

ואגב למרות שאני לא מבין כל כך מה רשמת בכל התהליך אבל יפה מאוד כל התהליך.

קומפוננט: מורל דוטק מגבר 1 : JL AUDIO 360.2

מגבר 2 : הייפוניקס BRX 2400.1D סאב : GROUND ZERO GZHW 12SPL

• תגובות 112
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הMDSP הוא פרוססור ללא מנחת, אולי הBALANCED יכול לעשות את זה - אני לא בטוח בקשר לזה:

http://www.minidsp.com/products/minidsp-in-a-box/minidsp-balanced-2x4

אבל ברמת העקרון זה פרוססור שבכלל לא יועד במקור שלו לתחום הרכב.

אבל בעקבות היכולת שלו להיות פתרון נהדר גם לתחום הרכב הם פיתחו למוצר הזה את הISOLATOR שאני חייב לציין שעושה עבודה יפה מאוד וגם את הגרסא שהיא באלאנסד.

אתה יכול לקנות אותו היום בכמה וכמה קונפיגורציות - 2 כניסות ו4 יציאות או 2 כניסות ו8 יציאות או 4 כניסות ו8 יציאות וגם באלאנסד.

אתה יכול להוסיף לו יחידת שליטה כיבוי והדלקה וממסור ומניעת רעשים לרכב - שזה בעצם הISOLATOR.

אתה יכול להוסיף לו DAC - ממיר דיגיטלי אנלוגי - שנקרא MINIDIGI אם אתה רוצה מקור דיגטלי כל הדרך עד שלב ההגברה.

אתה יכול להוסיף לו גם מגברון קטן משלהם במידה ומכשיר הרדיו שלך הוא DECK כזה או אחר או נגן MP3 חסר מגבר - זה כאשר אין לך צורך במגבר חיצוני חזק ואתה גם רוצה לחסוך מקסימום מקום.

- הMDSP עלה לי כולל משלוח ומיסים 670 שקלים אבל המכס פתחו לי את התחת בעוד 230 שקלים.

הISOLATOR עולה 12 דולר והמשלוח 40 דולר נוספים (תדאג להזמין אותו עם הMDSP בכדי לחסוך משלוח נוסף!).

כמו שכבר ציינתי זה לא פתרון שבייעוד המקורי שלו נועד לתחום הרכב אבל לפי מה שאני רואה עד עכשיו הוא כנראה פתרון מצויין.

מוקדם מידי לאמר עד כמה כי החלק השני של הסט עדיין לא מורכב וגם יקח חודש ל-פ-ח-ו-ת עד שהרמקולים יפתחו וגם ככה מי שנוהגת ברכב זו אשתי אז לדעתי, חצי שנה הרמקולים האלה יהיו די סגורים :-D

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
מיד לגטיה 3???

תסלחו לי על ההקפצה בבקשה מכם מנהלים יקרים!

רועי,

כן!!!

היות והבנת כבר לאן אני הולך - הסט הקדמי מורכב מ:

קלארוס 5.25 בתור מידבאסים

וL3SE בתור "מיד-טוויטרים"

נקודת החיתוך בין הרכיבים היא 800 הרץ (בערך) בסלופ 6.

עכשיו אתם מוזמנים לשאול ->

למה בלי טוויטרים???

למה 800 הרץ?

זה צריך לעניין אתכם...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

הMDSP הוא פרוססור ללא מנחת, אולי הBALANCED יכול לעשות את זה - אני לא בטוח בקשר לזה:

http://www.minidsp.com/products/minidsp-in-a-box/minidsp-balanced-2x4

אבל ברמת העקרון זה פרוססור שבכלל לא יועד במקור שלו לתחום הרכב.

אבל בעקבות היכולת שלו להיות פתרון נהדר גם לתחום הרכב הם פיתחו למוצר הזה את הISOLATOR שאני חייב לציין שעושה עבודה יפה מאוד וגם את הגרסא שהיא באלאנסד.

אתה יכול לקנות אותו היום בכמה וכמה קונפיגורציות - 2 כניסות ו4 יציאות או 2 כניסות ו8 יציאות או 4 כניסות ו8 יציאות וגם באלאנסד.

אתה יכול להוסיף לו יחידת שליטה כיבוי והדלקה וממסור ומניעת רעשים לרכב - שזה בעצם הISOLATOR.

אתה יכול להוסיף לו DAC - ממיר דיגיטלי אנלוגי - שנקרא MINIDIGI אם אתה רוצה מקור דיגטלי כל הדרך עד שלב ההגברה.

אתה יכול להוסיף לו גם מגברון קטן משלהם במידה ומכשיר הרדיו שלך הוא DECK כזה או אחר או נגן MP3 חסר מגבר - זה כאשר אין לך צורך במגבר חיצוני חזק ואתה גם רוצה לחסוך מקסימום מקום.

- הMDSP עלה לי כולל משלוח ומיסים 670 שקלים אבל המכס פתחו לי את התחת בעוד 230 שקלים.

הISOLATOR עולה 12 דולר והמשלוח 40 דולר נוספים (תדאג להזמין אותו עם הMDSP בכדי לחסוך משלוח נוסף!).

כמו שכבר ציינתי זה לא פתרון שבייעוד המקורי שלו נועד לתחום הרכב אבל לפי מה שאני רואה עד עכשיו הוא כנראה פתרון מצויין.

מוקדם מידי לאמר עד כמה כי החלק השני של הסט עדיין לא מורכב וגם יקח חודש ל-פ-ח-ו-ת עד שהרמקולים יפתחו וגם ככה מי שנוהגת ברכב זו אשתי אז לדעתי, חצי שנה הרמקולים האלה יהיו די סגורים :-D

תודה על התשובה המפורטטת ובעקרון לקנות הכל כולל הISOLATOR וגם מנחתים

שוב תודה על התשובה :)

קומפוננט: מורל דוטק מגבר 1 : JL AUDIO 360.2

מגבר 2 : הייפוניקס BRX 2400.1D סאב : GROUND ZERO GZHW 12SPL

פורסם

מטרת המערכת היא להיות מינימליסטית.

רציתי במקור להביא מוראל אינטגרה ולאזן את כל המערכת דרך הMDSP עם פלאגין שיש לו אקולייזר שליש אוקטבה מלא לכל היציאות במכה.

אבל ההתקנה של אינטגרות היתה גוררת אחריה בניה מסובכת מאוד בדלתות שהעלות שלה היתה כנראה כפולה מזו של בניית קורות.

הדלת של המגאן היא מאוד "בעייתית" מהבחינתה הזו והיה צריך לבנות מחדש גם את הדיפון וגם את הגריל של הדיפון == יקר מידי לביצוע ואם הייתי מנסה לעשות את זה בעצמי זה גם היה לוקח לי יותר מידי זמן - שאין לי עכשיו בכלל (גם עכשיו אני בעבודה, עד מחר ב8 בבוקר בעצם, יכול להיות שחלק מהמשמרת אני אנסה לעשות מהבית אבל מה שלא יהיה, אני באופן רשמי עובד).

ובסופו של דבר אם הייתי מנסה לעשות בעצמי - היה יוצא מכוער כמו שאתם כבר יודעים.

אז - אינטגרות, ביי ביי!

ואז נזכרתי במפגש שעופר דותן השמיע לראשונה סט שלושה חלקים לגטייה ובכלל לא זיהיתי שהטוויטרים כבויים והתוצאה היתה לא פחות מנהדרת.

ואז - כמה מפגשים אחורה מהיום אני יושב עם אליקו ברכב שלו ומבקש ממנו לכבות את הטוויטרים בכדי לשמוע L3 רגיל ביחד עם L8 ואהבתי את התוצאה עוד יותר בגלל שהL1 היו לי באובר דרייב מבחינתי (עניין של טעם).

הבעיה היא שL3 עדיין לא מגיע מספיק גבוה בצורה טובה.

הפתרון?

או ריבונים או פול ריינג' או מידריינג' שיכול לנגן יציב לפחות את ה16K הרץ.

הפתרון האפשרי?

או DLS סקנדינביה - בניות מסובכות - תודה, שלום.

או L3SE שמנגן בצורה לינארית עד ה17K הרץ - יותר מזה, לא צריך בעצם.

היות ואחרי 16K הרץ אני כמעט ולא רואה באף מערכת שום דבר שהוא באמת יציב או חיוני, אני לא רואה שום טעם להוסיף טוויטרים למידריינג' שיכול להגיע לתדרים של טוויטר בתחום השמיע לאוזן האנושית.

אם תבדקו את הנתונים של טוויטרים כמו ACCURATE של בוויט' - אתם תבינו שזה בכלל מיד-טוויטר, מדובר כאן על אחד מיצרני ההיי-אנד הבולטים ביותר, בעיקר בשוק היפני. זה בעצם אולטרא-היי-אנד.

אם תביטו בואיולינו של אודיסון - מה הכותר שלהם? נכון, כמעט 2 אינטש! זה באופן פרקטי מיד-טוויטר, בגלל זה הוא נעים כל כך לאוזן!

לואיולינו לא היה לי תקציב, אז ירד מהפרק.

נשארתי עם L3SE שגם ככה אני מזיל עליו ריר כבר לא מעט זמן.

ובנוסף לזה HAT all the way baby :-P

כמובן - הכבוד והתענוג האישי לקנות מחבר, אני אשקר אם לא אודה שזה חלק מהעניין!

-------- לגבי הקלארוס, לא - אי אפשר לקנות חלק מהסט אז קניתי סט שלם.

איפה הקרוסים והטוויטרים? -> כחלק מהמכירה שעשיתי לחבר פורום עבור הסט אימג'ן משודרג שלי עם המדוזה (קרוס פסיבי עם הנחתה אקטיבית לטוויטרים) בא אליי חבר פורום מאוד נחמד שלא התווכח בכלל על המחיר ולכן קיבל "שדרוג" לסט שלו שיהיה מגוון יותר...

ואני אומר לכם שהוא התקין את הסט בתצורה של הL1 ביחד עם הקרוס מדוזה והבחור מרוצה עד הגג לפי התגובה שלו.

---------- תגדיר בבקשה קוואזי 3WAY? לא בטוח שהבנתי אותך כאן.

Pioneer TS-X150

פורסם

"קוואזי אקטיב" הידוע גם כ-"חצי אקטיבי"

הקרוס של הקלארוס 5 חותך ב-5700 בסלופ 12

אתה מחבר אליו את הטוויטר וה-L3SE וחותך אותו מלמטה

ועל הוופר אתה עובד אקטיבי מלא.

אם היה לי סט קלארוס מלא +L3SE זה היה הדבר הראשון שהייתי מנסה.

אבל הבנתי לאן אתה חותר וזה לא הכיוון.

פורסם

או קיי אז כנראה שהבנתי אותך מאוד קרוב למה שחשבתי רק היו לי בראש משום מה נקודות חיתוך נמוכות מידי (אולי זה בגלל שאני עוזר עכשיו למישהו לבנות קרוס פסיבי 3WAY עם הנחתות למידים ולטוויטרים).

לא, הכוון שלי הוא באמת אחר והסיבה שקניתי פרוססור עם 4 יציאות בלבד היא הודות לכך שאני מתכוון לעבוד פסיבי בלבד על הסט הקדמי.

כמו שזה נראה כרגע זה הולך להיות טריקי לאזן את המערכת הזאת.

בגלל שאני עובד פסיבי בין שני האלמנטים ואקטיבי עבור כל מה שסביבים - יש לי עדיין גמישות רבה מאוד על המערכת הזאת מצד אחד ומצד שני אני צריך להתעסק בכל מה שקשור לאיזון גורף בין הרכיבים והחיתוך שלהם ע"י החלפת רכיבים.

כרגע מה שקורה זה שהמידבאסים נחתכים בדרגה ראשונה באזור ה800 הרץ - הם מנגנים הרבה מעבר ולדעתי גם שומעים אפילו עד אזור ה5K הרץ אבל חלש מאוד ואני עדיין לא סגור אם היציאות למגברים של הMDSP מאוד חלשות כי מצד אחד הסאב עכשיו פשוט משתולל והבאס נבלע מאחורה

ומצד שני הקלארוסים עדיין לא פתוחים והם גם סה"כ חמש ורבע אינטש, מה גם שאין לי את כל מה שבא מ800 הרץ ומעלה בעוצמה מלאה שלא לדבר על כל מה שמעבר לאזור ה2 קילו הרץ ולכן אני חושב גם שהבאס נמשך אחורה עוד יותר כי אין שום צליל מקדימה והמידבאסים לא חזקים מספיק או לא עובדים בפאזה נכונה בשביל למשוך את הבאס לבדם קדימה.

אני יכול לאמר שהרמקולים המקוריים עם הסאב וופר היו נשמעים טוב בצורה מפתיעה - אני בטוח שברגע שאני אחבר את הL3 זה כבר יהיה משחק אחר לגמרי.

אבל אני פוחד שעבודת האיזון באקולייזרים בתוך הMDSP עלולים להיות בעייתים מידי ואני אדרש להנחתה גורפת.

בניתי LPADים ל1.5 הנחתה ול3 דציבל הנחתה אבל אני לא רוצה ישר להנחית רמקול שעוד לא נפתח, קודם ניתן צ'אנס לDSP ואח"כ נוסיף עוד רכיבים זוללי הספק למעגל.

אפרופו - אמנם רק מדובר כרגע בהתקנה של המידבאסים אבל יוסי עשה שם עבודה יפהיפיה - כשהוא בבת אחת בנה לי שם מחדש מגן מים, העביר חוטים לתוך הדלת, התאים את המידבאסים לדיפון וכל זה תוך כדי שהוא בכלל לא פירק את הדיפון מהדלת - בואו נאמר שזה שיעשע אותי :-P

איזה נסיון יש לבן אדם! איזו יכולת! שאפו!

הקורות אמורות להיות מוכנות במהלך השבוע הזה אבל אני כל כך עסוק שאני באמת לא רואה רגע פנוי לפני יום שישי אולי אולי אם אני אספיק לקפוץ לקחת ולהרכיב אותן.

Pioneer TS-X150

פורסם

AUDIO KING - אני ברכבי עם ה L3 הרגיל חתוך על 320 עם סלופ 6 למטה על הבילט. לא מרגיש שחסרים לו ביצים :)

מלמעלה הוא לא חתוך ומשתלב טבעי עם טוויטר L1VS שחתוך ב 5600 גם כן בסלופ 6 על הבילט.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

אליקו - מה שזה אומר זה שיש לך בפועל דאבל ספקטרום

:-P:-P:-P

יש לך שתי מערכות בסט רמקולים אחד :shock:

Pioneer TS-X150

פורסם

האמת שאתמול בדרך הביתה הגברתי קצת והייתי מופתע לגלות עד כמה סלופ 6 הוא מאוד מתירני.

סה"כ יש שם סליל שחוסם את הרמקול על הנייר - כביכול ב800 הרץ.

ב1600 הרץ כבר אמורים לשמוע במחצית העוצמה מנקודת החיתוך.

ב3200 הרץ אמורים כבר לשמוע ברבע עוצמה שזה כמעט בעצם לא לשמוע.

העניין הוא שכאשר מגבירים את המערכת היטב - גם שומעים צלילים באזור המגבלה של הרמקול שזה באזור ה5-6K הרץ! ושומעים סה"כ ברור ויפה, הרושם הוא שההגברה של הDLS נותנת את התוצאה שציפיתי וזה צליל מלא, רך, נעים כמו כל המערכות ששמעתי בהן סטים מוגברים על DLS.

אני כבר סקרן לדעת לאן הL3SE יעיפו אותי אחרי שאני אחבר אותם.

אבל ישנה בעיה קטנה - יש רעש אלטרנטור מאוד מאוד חלוש, בקושי שמים לב אליו, אבל אחרי שאני אחבר את הL3 אני חושב שהתמונה תשתנה לרעה במובן הזה.

מראש לא אהבתי את המסלול שהRCA נסלל בו - קרוב מידי במושב האחורי לנקודות מפגש עם חיווט המתח - אם יהיה צורך, אסלול RCA נוסף באוויר (הRCA הזה גם קצת קצר בשביל לשחק בו) ואני מאמין שזה יפתור את הבעיה.

נחכה ונראה.

Pioneer TS-X150

פורסם

ליאור,יש לי כבר מספיק אזהרות בשק:-)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

סקסי! :drool:

אפרופו אני תוהה לעצמי אם הרעש שאני שומע זה בגלל שיש לי חיווט עם חשמל פעיל שעוד לא מחובר לרמקולים שלו - יתכן.

נדע בקרוב :-P

photo.JPG

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...