Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השרשור נעול! רק פותח השרשור וצוות האתר יכולים להגיב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5289 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

למכירה פורד מונדאו יד ראשונה מודל 2006. צבע כסף מטאלי.

ק"מ: 118,500.

ספר טיפולים מלא - טופל רק במורשה היבואן - לא נחסך מהרכב מאומה. הכל עפ"י המלצות היצרן.

מצב מכני הכי טוב שיכול להיות.

מצב קוסמטי קצת פחות, ריג'קטים שיש לרכב:

א. לפני כמה שנים מטורף שפך חומצה על הרכב [ועל עוד כמה עשרות רכבים באותו איזור]. לצערנו, החומצה נגעה בכל החלקים, ולכן הרכב עבר צביעה מלאה - כולל הגג.

נכון שמיד זה מעלה לאנשים חששות בנוגע לתאונות וכו', אבל פה אנחנו מתחייבים שאין לרכב שום תאונה, יש תמונות של לפני ואחרי הצביעה, יש תיעוד מהגשת התלונה במשטרה, יש סרטון שמראה את הרחוב אחרי הפגיעה בכל הרכבים - - בקיצור, הרעיון מובן.

ב. מישהו עבר עם מפתח על כל הדלתות של הרכב [אחרי הצביעה!]. לא תוקן.

ג. מנעול תא כפפות שבור.

ד. פנס ערפל קדמי שבור.

ה. מנגנון חשמלי לכסא נהג תקול. לא בדקנו לעומק.

טסט: יש טסט לעוד כשבועיים. אם הרכב לא יימכר עד אז - יבוצע טסט ויתוקן הפנס.

באופן כללי: מנוע מעולה, מגיב מצויין, שקט וחלק. גיר טוב מאוד, העברת הילוכים חלקה.

כאמור כל הטיפולים בוצעו בזמן, הרכב יצא על ידינו מהסוכנות, ונהג בו נהג יחיד בן 40+

נמכר כי לא מתאים למימדים של אשתו שהוציאה רשיון לפני כשנה.

מחיר:

מחירון לוי יצחק הוא 53,000 ש"ח. לרכב יש תוספות [מגנזיום, מערכת שמע עם שליטה מהרכב].

בהתאם להנ"ל המחיר הנדרש הוא 42,000, עם גמישות בתחום ההגיוני והסביר.

הבחור אמריקאי ולכן אני מטפל במכירה. אם תרצו - מעמד המכירה יהיה מולו טלפוני לתיאום - אלי.

0548495668 דוד

אשתדל להעלות תמונות בימים הקרובים.

אני מאיזור ירושלים / בית שמש. לעיתים גם מגיעים לצפת.

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

• תוכן חדש...