Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ניירת לטסט השנתי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5280 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

מחר אני מתכנן להעביר את הרכב טסט,אך איני מוצא את תעודת ביטוח החובה שלי,יש בחזקתי רק את העותק של תעודת החובה,האם זה מספיק ?או שעלי לספק את התעודה המקורית?

בתודה,

נמרוד.

Porsche 944 turbo

פורסם

תלוי אם אתה מכיר מישהו שיכול להעביר אותך טסט (כמו מוסכניק או משהו) ולא בקומבינה אלא מהיכרות קודמת.

המוסכניק שהיה לי פעם העביר את הרכב שלי טסט רק עם צילומים של ביטוח ותעודת זהות (שלחתי לו בפקס כי שכחתי להשאיר את המסמכים אצלו).

פורסם
שלום,

מחר אני מתכנן להעביר את הרכב טסט,אך איני מוצא את תעודת ביטוח החובה שלי,יש בחזקתי רק את העותק של תעודת החובה,האם זה מספיק ?או שעלי לספק את התעודה המקורית?

בתודה,

נמרוד.

עקרונית, ואם אני לא טועה, אסור לנסוע בכלל עם העתק. רק עם המקור.

כמובן שאם זה בתקופה הראשונה עד שאתה מקבל את הניירת המקורית זה עוד מתקבל, אך להבנתי לאחר מכן חובה לנסוע רק עם המקורית.

פורסם

השבוע ניגשתי לטסט ושכחתי להביא את הפוליסה פשוט התקשרתי אליהם וביקשתי מהם לפקסס את הפוליסה למכון טסטים וזהו.

• תוכן חדש...