Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חשמלית ושמה קיה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5285 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

דעתי:

א. זו לא בשורה מעניינת (המכונית לא תגיע לארץ, וגם נראה שהיא די בוסרית עם הטווח הזה).

ב. מתוך 22 מגיבים יש שניים שהיו חיוביים כלפי בטר פלייס וכל השאר שליליים. הם גם הראשונים שהותקפו על קשר אפשרי לבטר פלייס - כך שנראה לי שהלובי "נגד" הרבה יותר חזק מהלובי "בעד".

ג. מה גם שהתגובות של שניהם לא היו באמת מצחיקות. נראה לי שאתה לא קורא מספיק תגובות בויינט :-P

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אני הכנתי.

זה הדבר הראשון שקפץ לי לראש כשראיתי את התמונות של הקיה.

לא דומה? לי הם נראים כאילו יצאו מאותו פס ייצור.

ואתה צודק, זו דייהטסו. משום מה גוגל שיתף איתי פעולה.

87873135.th.jpg

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

פורסם

זה רק אני או שאלו דלתות התאבדות בקיה?

לגבי דמיון- אי אפשר להגיד שהן לא דומות, אבל לא צריך להגזים... זה לא העתק ולא קרוב.

הקיה נראית כמו אוטובוס שנדחס למימדים של נעל בית, בעוד שהדייהטסו מזכירה.... נגמ"ש.

פורסם

לא, אלה דלתות הזזה, או יותר נכון דלת הזזה. כי בצד השני לפי התמונה זו דלת רגילה. רואים לפי הפס בחלק האחורי של הרכב(הכלכך מכוער הזה) :-)

• תוכן חדש...