Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5295 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי רכב סוזוקי יורוסוויפט אוטומטית שנת 1999- אני רוצה לנסות להחליף שמן לבד בגלל קשיים כלכליים- האם זה מסובך?

קניתי שמן, יש לי מקום מוגבה שאני יכול להזדחל למטה בביטחון, איזה מפתח צריך לקנות על מנת לפתוח את אגן השמן?

כמו כן אני מבין שציך להחליף גם מסנן שמן- איפה אני רוכש מסנן שמן לרכב שלי? תודה!!!

פורסם

בוקסה 17 לבורג ניקוז שמן, אם זה כמו בסוויפט היפנית הישנה.

תקנה גם אטם נחושת לבורג.

הגישה לפילטר שמן ברכב הזה מאוד נוחה, אבל עדיין תצטרך לקנות גם מפתח יעודי לפתיחת פילטר.

לגבי הפילטר עצמו-מקורי עולה 45 שקלים, בכל מוסך מורשה סוזוקי, ולפעמים ניתן להשיג גם בחנויות חלפים רגילות.

אל תקנה פילטרים לא מקוריים, חלק גדול מהם באיכות מאוד נמוכה.

השמן שהומלץ בזמנו היה 15W40.

לדעתי אפשר להשתמש גם ב 10W40, אם המנוע במצב טוב ולא צורך שמן.

שים לב, שנכנס שם בערך 3.3 ליטר שמן. בשום אופן אל תשפוך את כל הגלון. תמלא בערך 3 ליטר ותבדוק מפלס. תניע את הרכב לכמה רגעים, אחר כך תמתין מעט ותבדוק מפלס שוב. ובמידת הצורך תוסיף לקו המקסימום.

פורסם

יש לך מזל שיש לך סוזוקיׁ(כמוני)

חלפי סוזוקי ניתן למצוא בשפע ובזול רחוב המסגר.

קניתי לSX4 שלי מסנן מקורי אומנם לא תוצרת יפן אבל תוצרת פולין,

במחיר שפוי מאוד של 50 ש"ח ועוד מבלי להתווכח.

המוכר הוגן מאוד מכר לי גם מסנן מקורישל דייהטסו ב70 ש"ח (תוצרת אוסטריה)

המעניין שיש לו מסננים מקוריים כמעט לכל הרכבים.

חנות ותיקה (טוען שהוא 30 שנה שם) שנקראת א.ש חלפים לרכב

רחוב המסגר 6.

דרך אגב הציע לי לשתי המכוניות מסננים סינים(חס וחלילה) ב20 ש"ח ליחידה.

וגם שמנים יש לו במחיר זול מאוטודיפו(ליקווי מולי בבקבוק זהב ב100)

מאוד ממליץ עליו.

בהצלחה!

סוזוקי SX4 2008

דייהטסו סיריון2008

דייהטסו YRV-נמסר לביתי.

• תוכן חדש...