Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5296 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי. אני רוצה לקנות רכב ראשון, משומש עם גיר אוטומאטי בשמונים-תשעים אלף ש"ח. הרכב צריך להיות עם 5 דלתות, כלומר הצ'באק. מה שחשוב לי מהרכב, לפי הסדר:

התנהגות כביש ואחיזה.

נוחות.

אמינות.

מהירות.

עלות תחזוקה (בעיקר ביטוח ומוסכים, פחות דלק).

אציין כי כן אכפת לי מעלות התחזוקה, אבל מהאחרים פשוט אכפת לי יותר.

בקיצור, חשבתי על אלה:

סובארו B3

הונדה סיוויק

סיטרואן C4

פיג'ו 308

פולקסווגן גולף

אני לא יודע איזה מהמכוניות עונה על הקריטריונים שלי. אשמח לקבל הצעות נוספות, כל עוד זה לא קוריאני.

פורסם

היי,

לגבי הB3, היתרונות הגדולים של הדגם ה B3 הם נוחות נסיעה גבוהה מאוד שנובעת בין השאר ממערך מתלים נפרד

שאינו נפוץ אצל המתחרים בסגמנט.

בנוסף ה B3 מציעה בידוד רעשים מעולה ומרווח פנימי גדול.

מבחינת התנהגות בכביש, אחיזה וביצועים אפשר למצוא את ה- B3 גם בנפח מנוע 2.0 סמ"ק שכולל בין השאר ביצועים עדיפים

(ביחס לדגמי ה 1.5) ובנוסף בונוס בדמות מערכת הנעה כפולה קבועה שמספקת יכולת משיכה אופטימאלית.

דגמי ה 2.0 כוללים גם צמיגים רחבים, בלמי דיסק גדולים יותר שתורמים ליכולות כביש משופרות.

אם יש לך שאלות אתה מוזמן לפנות אלי,

אייל מסובארו

פורסם

אני ממליץ דווקא לוותר על ה-B3, רכב צפוף מיושן עצלן ולא רלוונטי.

הייתי מוסיף לרשימה שלך את ה-I30 שהיא זריזה ובטוחה אבל לא הכי נוחה.

אם תצליח למצוא גולף 6 1.6 שנכנסת לתקציב אז מדובר באופציה שעולה על רוב הדרישות שלך מלבד מהירות אבל יש לציין שלמרות המנוע המעט רועש הגיר עושה עבודה טובה.

הסיויק האצ'בק החלה להימכר עם גיר אוטומטי אמיתי רק באמצע 2008, עד אז היא הגיעה עם גיר רובוטי מאוד לא מוצלח. אני לא בטוח שתצליח למצוא רכב כזה בתקציב שלך משום שכחדש הוא תומחר במחיר גבוהה יותר וזה משפיע כמובן על המחיר כמשומש.

אם אין צורך במרווח פנימי גדול אז תוכל לבדוק גם סופר מיני כמו פביה, פולו, פיג'ו 207 וכדומה, אלה שהזכרתי הן גדולות יחסית ומצויידות במנוע 1.6 או TSI שמציעים ביצועים טובים יותר מבמשפחתיות.

בהצלחה.

פורסם

ממליץ לך בחום לחפש פורד פוקוס GHIA מנוע 2.0 האצ'בק. רכב מפנק מאוד, זריז (144 כ"ס), היגוי מעולה ונוחות פנומנלית. אני מכרתי את שלי (2007 עם קילומטרז' נמוך) לא מזמן ב 61,000 ש"ח. ממש מציאה.

פורסם
ממליץ לך בחום לחפש פורד פוקוס GHIA מנוע 2.0 האצ'בק. רכב מפנק מאוד, זריז (144 כ"ס), היגוי מעולה ונוחות פנומנלית. אני מכרתי את שלי (2007 עם קילומטרז' נמוך) לא מזמן ב 61,000 ש"ח. ממש מציאה.

+1 לפוקוס 2.0 ליטר ברמת איבזור Ghia. מאובזר, נאה (בעיניי), אמין ועם המנוע החזק גם נוסע טוב.

חיסרון ניתן למצוא בדמות צריכת דלק לא מדהימה.

בהצלחה!

פורסם

אם אתה צריךל לבחור בין רק רגבי האצ'בק בלי ספק הייתי מליץ לך ללכת על הונדה סיויק 5 דלתות כי פשוט ישלה את כל הפרמטרים שאתה צריך חסכונות, אמינות מעל הכל, זריזה מאוד וכוח זמין שאיתך כל הזמן, נוחה מאוד וגם מרווחת למרבה הפלא.

• תוכן חדש...