Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחיר אוקטן 98

.tommy g
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5248 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מעניין! מחיר באמת מדהים. לצערי אני בכלל מירושלים, אבל כייף למי שיכול וקרוב לו.

הרעיון במקרה של כרטיס בתדלוק של סונול, הוא לתת את אחד המחירים היותר זולים שיש ב98, בכיסוי ארצי מלא!

פורסם

מעוניינים נוספים בהנחה הקבועה של סונול בהיקף ארצי באוקטן 98, נא כתבו לי בהודעה פרטית והשאירו שם ומספר טלפון.

חבל לשלם יותר! אני מאמין שישנם רבים בפורום הזה שמתדלקים 98 (כמוני) במחירים מופקעים.

פורסם
לא יכול לרשום הפרטי , אז ...

אנחנו שני אחים שמתדלקים קבוע 98,

אשמח להצטרף לקבוצה,

עופר

0508553395

מאה אחוז!

אני מנסה למקסם את העניין אז תן לי שבוע שבועיים ואחזור אלייך. מאוד מקווה שעד אז נצליח להשיג יותר.

לצערי הרב, מחיר התחנה בחולון מוכיח כי אפשר גם יותר! לצערי כקבוצה לא הצלחנו להשיג הנחה גורפת בכל הארץ של יותר מ 1.50, אך הובטח כי זה יעלה ל 1.60 במידה ונגייס עוד כ 20 איש לפחות.

בטוחני שלו הייתה היענות משמעותית בהרבה, היינו מסוגלים להתמקח ולקבל גם יותר.

בינתיים מי שעובר בחולון נהנה:wink:

נ.ב

שמעתי שיש עוד מספר תחנות בודדות ברחבי הארץ שנותנות מחירים דומים לתחנה בחולון פחות או יותר, מישהו יודע אילו עוד תחנות ואילו מחירים?

פורסם

עדכונים!

קיימתי שיחה עם סוכן ישיר של סונול עצמם, והובטח לבדוק אפשרות למתן הנחה משמעותית יותר!

כמו כן, יצרתי קשר עם החבר'ה מ"דילעם" http://www.dealaam.co.il ונמסר לי מפיהם שישמחו לשתף עימי פעולה ולנסות ולמקסם את ההנחות, הן לאוקטן 98, והן לאוקטן 95 בו החלו כבר מגעים מצידם עוד קודם לכן.

כולי תקווה שנצליח למנף את העניין ולקחת את זה רחוק! אני מקווה מאוד לראות היענות רחבת היקף ומשמעותית יותר מזו שנראתה כאן עד כה.

בכ"א, כפי שהבטחתי עוד קודם, היו סבלניים ואני מבטיח לחזור לכל מי שכתב לי, או שהביע התעניינות בשרשור זה.

אפרסם עדכונים שוב לכשיהיו.

מנהלים, אפשר אולי לאחד שרשורים יחד עם התרד העוסק בהנחה לאוקטן 95 ובתרד העוסק במחיר דלק 98? תודה.

פורסם

לפני כמה ימים קיבלתי את כרטיס YOU שנותן שקל הנחה (ולא יותר) מהמחיר המלא של דור אלון (שזה בעברית 8.2 ש"ח נכון לשעה זו).

נסתפק בזה בינתיים.

172

פורסם
לפני כמה ימים קיבלתי את כרטיס YOU שנותן שקל הנחה (ולא יותר) מהמחיר המלא של דור אלון (שזה בעברית 8.2 ש"ח נכון לשעה זו).

נסתפק בזה בינתיים.

כבר כעת הושגה הנחה כלל ארצית גבוהה יותר בסונול! חצי שקל פחות ממה שאתה משלם בדור!! אם אתה "מסתפק" בהנחה של דור אז שיבושם לך, אני בכ"א מתכוון לעשות הכל כדי שגובה הנחה יעלה אפילו על זה שכבר הושג מסונול.

אשמח מאוד אם תגדל ההתעניינות והחשיפה! זה ייתן לנו כוח!

פורסם
כבר כעת הושגה הנחה כלל ארצית גבוהה יותר בסונול! חצי שקל פחות ממה שאתה משלם בדור!! אם אתה "מסתפק" בהנחה של דור אז שיבושם לך, אני בכ"א מתכוון לעשות הכל כדי שגובה הנחה יעלה אפילו על זה שכבר הושג מסונול.

אשמח מאוד אם תגדל ההתעניינות והחשיפה! זה ייתן לנו כוח!

האם ההנחה הזאת כוללת הוראת קבע? או תשלום קבוע אחר?

אם כן, לא תודה.

172

• תוכן חדש...