Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחיר אוקטן 98

.tommy g
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5249 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו בכל הסדרי כרטיסי התדלוק.

אתה מקבל כרטיס שמתפקד ככרטיס אשראי.

כמדומני, הם עובדים עם ישראכארט, כך שמי שיש לו ישראכארט לא יצטרך לחתום על הוראת קבע.

האמת היא שאינני מבין את הרתיעה מהנושא, אז מה אם תצטרך לעשות הוראת קבע?

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

עקרונית אני מעוניין להצטרף, אבל אני לא יכול לשלוח הודעות פרטיות.

לכן תשלך לי בבקשה בפרטי EMAIL שלך. בשביל שאוכל לשלוח לך את הפרטים שלי.

פורסם
כמו בכל הסדרי כרטיסי התדלוק.

אתה מקבל כרטיס שמתפקד ככרטיס אשראי.

כמדומני, הם עובדים עם ישראכארט, כך שמי שיש לו ישראכארט לא יצטרך לחתום על הוראת קבע.

האמת היא שאינני מבין את הרתיעה מהנושא, אז מה אם תצטרך לעשות הוראת קבע?

ההבדל הוא שאם זה חלק מכרטיס אשראי של ישראכרט יש לי למי לפנות בנוגע לחיוב שגוי (ד"א יש לי ישראכרט).

אם זו הוראת קבע לחשבון בלי חברה מסודרת מאחוריו, אין זמן מיותר להתעסקות עם העניין במידה ואחוייב בסכום שגוי.

172

פורסם

הבנתי אותך.

OK, שכנגיע לגשר נראה איך חוצים אותו בדיוק:wink:

אני אבדוק את העניין.

ledirf, שלחתי לך את המייל שלי בפרטי.

פורסם

אני כבר כמה חודשים מתדלק עם הכרטיס YOU,

אגב, כל כמה זמן זה עולה .. בפעם הראשונה תדלקתי ב 8.07, היום זה 8.09 וככה הלאה..

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

יקיריי,

לא שכחתי איש! כפי שכבר ציינתי קודם לכן, זה פשוט לוקח מעט יותר זמן משחשבתי שייקח, היות ואני מנסה להגדיל ולמקסם את ההנחה בכל דרך אפשרית.

אני מאמין שאני קרוב מאוד לסיום העניין, אני יודע שהמחירים מציקים (גם לי כמובן) אבל עוד קצת סבלנות ואני מקווה שאוכל להביא בשורות טובות עוד יותר.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

שלום חברים.

מתנצל על הזמן שעבר, אך הייתי עסוק מאוד, וכמו כן ניסיתי לסגור לנו הנחה גבוהה יותר ככל שניתן.

לצערי לא הצלחתי להגיע למספרים שאליהם שאפתי להגיע.

נכון לעכשיו, הנחת הקבוצה עומדת על 1.5 ש"ח לליטר בתחנות סונול בכל הארץ באמצעות הנפקת כרטיס תדלוק.

הובטח לי כי במידה ויתווספו כ 30 איש לקבוצה הקיימת, נקבל בין 1.55 ל 1.57 ש"ח לליטר.

תאורטית, ממספר האנשים שכבר פנו אליי, מספרנו עובר את ה 40.

בכ"א, על מנת להתחיל את התהליך, אנא צרו קשר עם יקי, הסוכן של סונול, מס' הטלפון שלו הוא 0577700396

הבחור נחמד וסבלני, אך קחו בחשבון שלעתים הוא עסוק בישיבות וכיו"ב, אז אם בכמה מקרים הוא לא ענה לכם, אל ייאוש! מבטיח שהוא יענה! במידה וקשה לכם לתפוס אותו תוכלו אף לשלוח הודעת SMS ואני מאמין שהוא יחזור אליכם.

מי שנתקל בצב בו הוא ממש לא מצליח להשיג אותו לאחר ניסיונות רבים, שיצור איתי קשר.

התהליך הוא כזה:

יוצרים קשר עם יקי, מקבלים ממנו בדואר או פקס טפסים להחתמת הבנק בהוראת קבע.

יקי יקבע (כנראה ינסה לרכז פגישות) עימכם פגישה בה תצטרכו להביא איתכם את הטופס החתום ע"י הבנק, וצילום תעודת זהות.

בפגישה עימו יחתים אותכם על עוד שני טפסים במקום, ויגבה מכם 20 ש"ח דמי הנפקת כרטיס חד פעמיים.

נא ציינו בפניו כי נשלחתם ע"י תומר עם האלפא, סתם סימן זיהוי :lol:

אשמח אם תעדכנו כאן או בה"פ.

אני גם אשלח הודעה פרטית לכל מי שפנה אליי בפרטי.

בהצלחה!

פורסם

אין דמי עלות חודשיים? בעבר היה לי כרטיס דומה של פז והיו דמי עלות כאלה.

אגב, מה המחיר המלא לליטר 98? בכמה הוא יקר יותר מ-95?

אני מתדלק בתחנה הקבועה בחולון 98 והמחיר שם עומד על 40 אג' יותר מ-95, סביר ביותר. לכן אני רוצה להשוות אם הכרטיס יקנה הנחה גדולה יותר.

פורסם

אעדכן את המחיר הרשמי ברגע שאדע אותו מאוחר יותר היום או מחר.

אין דמי עלות חודשיים, רק דמי הנפקה חד פעמיים בסך 20 ש"ח לערך.

היתרון של הכרטיס הוא שהוא מקנה לך הנחה בכל תחנה של סונול בכל מקום בארץ, ולא מגביל אותך לתחנה ספציפית, שווה לדעתי 20 ש"ח, להפסיד מזה לא תפסיד.

פורסם
אין דמי עלות חודשיים? בעבר היה לי כרטיס דומה של פז והיו דמי עלות כאלה.

אגב, מה המחיר המלא לליטר 98? בכמה הוא יקר יותר מ-95?

אני מתדלק בתחנה הקבועה בחולון 98 והמחיר שם עומד על 40 אג' יותר מ-95, סביר ביותר. לכן אני רוצה להשוות אם הכרטיס יקנה הנחה גדולה יותר.

אני כמוך נוסע גם לתדלק בסונול בחולון.

המחיר שם יותר זול מהמחיר אחרי ההנחה שכאן אז אני עדיין חושב על כך.

אתמול תדלקתי במחיר של 7.6 לליטר של 98

קובי

:-)

פורסם

המחיר הרישמי החדש והמעודכן הינו 9.81 ש"ח לליטר (מזעזע, אני יודע...)

ממחיר זה נגזרת ההנחה בכרטיס התדלוק.

ייתכן שישנן תחנות בודדות שיציעו מחיר עדיף, אך כרטיס התדלוק מקנה לכם את ההנחה הגדולה ביותר אותה תוכלו לקבל נכון להיום (מלבד אותן תחנות בודדות) בכל תחנה חברה כרטיס או הסדר אחר.

אתם לא משלמים דמי מנוי על הכרטיס ואין לכם כל התחייבות, לדעתי שווה בכל מקרה!

נ.ב

אשמח אם מישהו יעדכן כאן את מחיר ה 98 בחולון ובכפר יונה נכון לרגע זה.

• תוכן חדש...