Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

להחליף מיקום לאינטרקולר .

teac50
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4954 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

אז ככה יש לי סובארו GT ואני רוצה להעביר את האינטרקולר לחזית ולשים גדול יותר והשאלות שלי הם כאלו:

1.האם זה חוקי?

2.יהיו שינוי בהספק לטובה ? , כי בכל זאת נכנס יותר אוויר קר.

3.האם זה יגרום לבעיות ולפגוע באמינות של האוטו ?

נשים אי אפשר איתן,וכבשים לא יודעות לבשל .......:-D

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אתה מתכוון להעלות גדישה? כי אם לא אז קשה לי מאוד להאמין שהנ"ל יגרום לשיפור בביצועים. מה שכן, הוא יגרום לגדישה להגיע מאוחר יותר וזה יפגע לך בתאוצה בטורים הנמוכים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עוד לא שמעתי משהו שאמר שזה לא חוקי, לגבי העניין שני אם תגדיל ותשים מקדימה אזי שתקבל אוויר קר יותר ובכמות גדולה יותר, משמע אוויר קר יותר דחוס יותר בכל מקרה לדעתי התוצאות מבחינת ההספק והמומנט יהיו רק לטובתך מה שכן כדי לך בגלל כמות האוויר לעלות טיפה גדישה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זה כבר נעשה , הטורבו הוגדל עוד על ידי בעלים הקודמים ובנוסף יש בוסטקונטרול , שאלה נוספת מה לעשות עם הכונס אוויר ארי עכשיו זה יהיה סתם פתח שלא עושה כלום כדי לאטום אותו או להשאיר ככה , ועוד דבר אחד האינטרקולר שאני הולך לשים הוא של HKS הבנתי שזה חברה ממש טובה יש לכם אולי משהו יותר טוב להמליץ ?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בגלל מיקום האינטרקולר הוא לא יכניס יותר אוויר כפי שנאמר.

התוצאה של אינטרקולר גדול יותר תהיה שמירה על הביצועים לאורך זמן, למשל טיול נהיגה, לא דווקא הספק גבוה יותר. אם מדובר ברכב משופר, אינטרקולר גדול יותר יוכל למקסם ולנצל את שאר השיפורים.

בנוסף סיכוי גדול שהשהיית הטורבו תגדל מעט.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם אתה מתקין קולר חזית , תהפוך את הכונס כך שיוציא אויר חם החוצה.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ואתה חושב שהתקנת אינטרקולר חזית זה לא נחשב שינוי מבנה? :)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מה שלא נראה לעין זה לא מבנה , ועכשיו ברצינות נראה לי שפטרתי את הבעיה ,בקונס אני הולך לשים פילטר אוויר מרובע שזה ימנע מכל מיני דברים להיכנס לתא המנוע. רעיון נחמד לא?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

8534627.jpg

אתה צודק, האינטרקולר לא נראה לעין.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...