Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5308 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש ברשותי כרגע סאב של JBL זה שבתיבת צינור ואני ממש לא מרוצה מהצליל שלו, שמעתי אצל חבר את הסאב JL W3 וממש אהבתי את הצליל שהוא מוציא.

השאלה שלי היא האים המגבר שלי יהיה מספיק חזק בשביל הסאב וזה ואיזה עוד סאבוופרים אתם מקירים ברמה שלו תודה מראש.

המגבר שיש ברשותי הוא זה (למטה בתמונות):

IMG_0404.jpg

IMG_0405.jpg

IMG_0406.jpg

פורסם

יש מספר דגמים של הסאב הזה.

אתה צריך את הדגם של שני סלילים של 4 אוהם, בכדי שהמגבר יתן את המאקסימום שלו לסאב.

הסאב מסוגל לספוג עד 500 RMS, והמגבק מוציא 400 RMS ב- 2 אוהם, ככה שהוא ינצל אותו בצורה טובה.

:wink:

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

פורסם

אין לך מספיק תקציב בשביל 12W3v3-2

חדש הסאב הנ"ל עולה 1500 שח כולל תיבה.

אני מבין שהתקציב שלך הוא בסביבות 1000 כולל תיבה לחדש

הייתי ממליץ לך על :

הרץ ES300D

פוקל SB30A1

DLS KW12

פורסם

אין לי צורך בתיבה כי אני עושה בניה אתה יכול לראות אצלי בהודעות ונעצרתי ביגלל שאני מחפש סאב אחר.

אותו אחד ששמעתי אצלו את הסאב הנל קנה אותו ב800 כולל תיבה.

ושוב תודה רבה לך אני יבדוק אותם ומשם כבר ניראה

• תוכן חדש...