Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5238 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

סוג הרכב: רנו קליאו ידני RT 1400.

רציתי לדעת מה הסיבה לכך שבשבועיים האחרונים הרכב צורך דלק בכמות גבוהה מהרגיל (בערך 1:8 במקום 1:11 כפי שהיה עד היום)?

הרכב ברשותי כמעט 5 שנים - אני מכיר את צריכתו ובדקתי לפי הכללים. (נסיעה רגועה, וחלוקת הליטרים בק"מ).

אני רוצה לציין שהבעיה הופיעה, הבחנתי שמד הטורים עומד על 1500 סל"ד במקום 800 סל"ד גם כאשר המנוע חם מאוד(קבוע).

כיצד ניתן לבדוק מדוע הטורים עלו לבד?

אשמח לעזרה בנושא.

תודה רבה!

פורסם

שלום.

לא ציינת שנת ייצור,אבל ציינת שמדובר בדגםRT אז אני מניח שמדובר על סוף שנות התשעים-תחילת ה-2000.

במידה וזה נכון,וע"פ מה שכתבת מדובר על עליית סל"ד סרק מ-800 ל-1050,

אז תתחיל בלהריץ חיפוש בפורום על סל"ד סרק ומנוע צעדים ותמשיך משם.

בברכה,

ADZ

"..ואחרי שהשופט הוציא לי אדום נתתי לו את היד כומו ג'אנטלמן,מה נתתי לו מרציאנו?..קרש בראש.."

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

כמו כן,

לרכב בוצע טיפול הכולל:

1. שמן +פילטר
  2. פילטר דלק
  3. פילטר אוויר
  4. תוסף K44
  5. פלאגים
  6. החלפת חוטי הצתה

ושם דבר לא עוזר.

מי יכול להושיע?