Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5316 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
עוד רכב שנדבק בהרפס החדש של עולם הרכב- הלדים.

מה יהיה?

מה רע בלדים, כל רכב יוקרתי היום עולה עם לדים לכביש ...

אוטו-מאניה :-)

פורסם

מה כ"כ יפה בפריט ערסי מצועצע שכזה?

פוזה זולה של ילדים מתלהבים.

אולי אודי הצליחו לשלב את זה באופן דיי אלגנטי בחלק מהמכוניות שלהם, אבל זה שהפריט המאוס הזה נדחף לכל פנס היום לא מטיבה עם עיצוב המכוניות.

מה שבטוח, בלי שזה משולב עם קסנון זה נראה כמו עבודה ערבית.

מה הקטע לראות לדים זוהרים ופתאום איזה פנס הלוגן צהוב?

פורסם
מה כ"כ יפה בפריט ערסי מצועצע שכזה?

פוזה זולה של ילדים מתלהבים.

אולי אודי הצליחו לשלב את זה באופן דיי אלגנטי בחלק מהמכוניות שלהם, אבל זה שהפריט המאוס הזה נדחף לכל פנס היום לא מטיבה עם עיצוב המכוניות.

תאורת ה LED אכן בולטת באופן קיצוני, אך לעניין "הבולטות" שתי פנים:

מסכים עם הטענה שלך בדבר הלוק הצעקני והמצועצע.

יחד עם זאת, מהפן של בטיחות פסיבית LED מהווה מכשיר יעיל ביותר לנראות הרכב באור יום מלא (גם ממרחק).

כך שמבחינת תחליף לתאורת יום/חניה מיושנת של פעם (נורות צהובות וחלשות), הלדים יותר מראויים!

איש איש באמונתו יחיה

פורסם

אומרים שלד גם יותר חסכוני לסביבה, ותוכלת החיים שלו ארוכה יותר (להוסיף ליתרונות )

לדעתי הלד נראה מעולה על היונדאי וולוסטר, על הג'יפים, מכוניות אודי כמו שנאמר למעלה, ומן הסתם אוטו שהוא שנת 2001 עם לד זה מכוער וערסי, אוטו שהוא נראה חדשני והוא שנת 2012 זה נראה לגיטמי לגמרי.

פורסם

העיצוב של האיביזה אנמי, לפני ואחרי מתיחת הפנים. פשוט רכב שאם הוא היה משווק לפני 10 שנים גם לא הייתי חושב שהוא עתידני.

הבוז לך.

פורסם
העיצוב של האיביזה אנמי, לפני ואחרי מתיחת הפנים. פשוט רכב שאם הוא היה משווק לפני 10 שנים גם לא הייתי חושב שהוא עתידני.

עניין של טעם, לדעתי האיביזיה אחת המכוניות היפות על הכביש, במיוחד בלבן פנינה או כתום. יש לה פרצוף איך שאומרים.

פורסם

באמת שאני לא רואה באוטו הזה כלום.

הוא נטו פוזה, הלאדים האלה מראים כמה הוא פוזה.

מנוע חלש, לדעתי הוא רכב מכוער.

ותאמת אני לא רואה בוא שום דבר. וגם לא רואה כזה שינוי בדגם החדש.

אבל סיאט כל הכבוד הצליחו להוציא רכב זול שמלא קונים

זו דעתי

פורסם

אני אוהב את קו העיצוב החדש-ישן של סיאט, וגם אם לא הייתי אוהב אז זה תמיד טוב שיש יצרנית שמעצבת מכוניות שמצד אחד מעזות להיראות שונה ומצד שני לא נראות כאילו יצאו מאיזה קומיקס מנגה מוגזם כמו חלק גדול מהתוצרת היפנית-קוריאנית.

כשהייתי קטן וחשבתי איך יראו המכוניות עוד 20 שנה זה פחות או יותר מה שדמיינתי, ולא עוד עיצוב שמרני ומשעמם כמו של רוב היצרניות שמפחדות להעיז כדי לא להפסיד לקוחות.

פורסם

אהבתם או לא, השנה החולפת הייתה אחת השנים הכי רווחיות בתולדות סיאט, וזה בעיקר הודות למכירות של האיביזה בעולם.

אני באופן אישי מת על העיצוב היוצא, והמתיחת פנים נראית טוב מאד בעיני... מתוחכמת וחדשנית.

אגב aviv539 - זה שהעיצוב לא לטעמך זה בסדר, אבל להגיד שהמנוע חלש זה חוטא לאמת. בתור בעלים של 1.2TSI אני מוכרח שלא להסכים. אני לא יודע על מה אתה רגיל לנהוג, אבל 105 כ"ס וקג"מ של 17.5 כבר ב-1550 סל"ד לרכב ששוקל 1015 ק"ג, זה יפה מאד. והרכב זריז, חזק, קליל ביותר, וכיפי לנהיגה.. במיוחד בהשוואה לרב המשפחתומטיות שיש היום על הכביש.

.I Rock, There For I Am

פורסם

מסכנים רוכשי שנת 10-11 ממנועי TSI

הרכב הולך ליפול במחירון בגלל הצורה החדשה,

כמו שהוא נפל בדגמי ה1600 שיצאו מנועי הTSI.

אגב רציתי לרכוש אחת השבוע אבל בגלל שינוי הצורה אני מעדיף לחכות.

• תוכן חדש...