Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חדש בפורום, עם סוסיתא ישנה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4317 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
יחידת המיכל היא נגד שעליו מגע זחיח הנע על ציר. ההפרש בין אפס התנגדות להתנגדות מירבית הוא כ 80 מעלות. אם טווח התנועה קטן מזה הקריאה תהיה שגויה ולא תתן את כמות הדלק האמיתית במיכל. לא ברור ממה שכתבת אם "מצבי הקיצון" הם רק פיזית או גם מספר המעלות הנכון.

כמו שניתן לראות באחת ההודעות הקודמות שלי - העליתי צילום של הנגד בתוך היחידה. (הנגד הוא נגד משתנה בצורת סליל).

אחת הסיבות ל"משחק" עם אורך הזרוע היא להגיע למיצוי מירבי של התנועה. ברור שבתנועה מלאה של הזרוע, לכל מרחב הזוית האפשרית תינתן תנועה התלויה באורך הזרוע. בזרוע קצרה תהיה תנועה מ"מלא" ל"ריק" בתוך מספר סנטימטרים וככל שהזרוע מתארכת גם גדלה התנועה.

נראה לי שהגעתי לאופטימום ולקצוות מבחינת האורך והתנועה. אחת הנקודות החשובות מבחינתי היתה שבמצב תחתון של המצוף הוא אכן יגיע לקצה התנועה על הנגד, אבל גם יגיע לנקודה הנמוכה ככל האפשר במיכל (כמות מינימום דלק היא חשובה). במידה רבה הנקודה העליונה היא "תוצאה".כדאי לזכור שהסימון הירוק שסימנתי על המיכל אינו מדויק, הוא רק להמחשה והערכה. לאחר ההתקנה בתוך המיכל הבטתי לתוכו ובדקתי את מהלך הזרוע.

כדאי גם לזכור שלא מעלה או אפילו 5 מעלות בתנועה יגרמו ל"נזק" בקריאת המידע. בסופו של דבר יתבצע כיול המדידה על ידי מילוי ראשוני של כמויות מדודות של דלק ובדיקת המצב שמראה המחוון.

• תגובות 116
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מד המהירות בסוסיתא שלי במצב של אפור בהיר. כלומר - הרקע של הסימונים הוא אפור בהיר. מאוד. עד כדי כך שאי אפשר לראות את המספרים. באדיבות פייברקלאב יש מד מהירות חדש. נו טוב. היה פעם חדש, אבל לפחות האפור הוא אפור. עכשיו אפשר להעביר את הקילומטראז" לאפס, לשים ניילונים על המושבים ולהרגיש במכונית חדשה. רק הריח, הריח. איך עושים ריח של מכונית חדשה?

עוד מפייברקלאב - מראת צד. זו בהחלט ראתה ימים טובים. מלאה שיתוכים והתחמצנויות. ואין מראה, כלומר, הזכוכית הזו. אז אחרי טיפול קצר המצב יותר טוב. נמשיך לשייף ולהחליק ובסוף נשים גם מראה ונצמיד. עבודה עם נייר לטש עבה, אח"כ יותר דק, אח"כ עם נייר מים עבה, אח"כ עם נייר מים דק ואח"כ עם חומר הברקה. רק בשביל לראות את התוצאה. תמונות "לפני" ו-"אחרי"

IMG_1947M.jpg

IMG_2146M.jpg

IMG_2145M.jpg

IMG_2149M.jpg

פורסם

יפה מאוד אהבתי את עבודת השיקום לבודי!

עצה קטנה ראיתי את גלון השמן אני מקווה שאתה לא שם אותו באמת במנוע! השמן הזה לא בדיוק איכותי בלשון המעטה! הוא לא באמת שייך ליצרן פרסטון.

volkswagen golf mk2 1.3

volkswagen golf mk2 1.6

Volkswagen golf mk2 1.3

פורסם
יפה מאוד אהבתי את עבודת השיקום לבודי!

עצה קטנה ראיתי את גלון השמן אני מקווה שאתה לא שם אותו באמת במנוע! השמן הזה לא בדיוק איכותי בלשון המעטה! הוא לא באמת שייך ליצרן פרסטון.

לגבי השמן מה לא טוב בו ?

בדיוק שמתי בגמפי שלי כזה שמן ושיש לי פתאום איזה רעש מוזר במנוע

התכוונתי ביוק להכניס את הרכב למוסך מחר

חבר צוות פיברקלאב טוב כלב חבר מחבר כלב מיצר צינורות ברקס ממתכת 0522790303

פורסם
מד המהירות בסוסיתא שלי במצב של אפור בהיר. כלומר - הרקע של הסימונים הוא אפור בהיר. מאוד. עד כדי כך שאי אפשר לראות את המספרים. באדיבות פייברקלאב יש מד מהירות חדש. נו טוב. היה פעם חדש, אבל לפחות האפור הוא אפור. עכשיו אפשר להעביר את הקילומטראז" לאפס, לשים ניילונים על המושבים ולהרגיש במכונית חדשה. רק הריח, הריח. איך עושים ריח של מכונית חדשה?

יש מטהרי אוויר בריח של מכונית חדשה למשל כאן

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
לגבי השמן מה לא טוב בו ?

בדיוק שמתי בגמפי שלי כזה שמן ושיש לי פתאום איזה רעש מוזר במנוע

התכוונתי ביוק להכניס את הרכב למוסך מחר

השמן הזה קודם כל של יצרן לא מוכר הוא לא באמת פרסטון, זה בדיוק כמו שמן אמריקן איגל לא מוכר בכלל ולא איכותי. אני מכיר הרבה אנשים שלא היו מרוצים מהשמן, ואני אישית השתמשתי בו פעם אחת ופעולת המנוע לא הייתה שקטה. לדעתי גם לרכב הספציפי שפה עדיף שמן 20/50 בכל זאת זה מנוע ישן והשמן הזה דליל. אבל אני לא מומחה לרכבי אספנות שאקבע את צמיגות השמן שלו.

volkswagen golf mk2 1.3

volkswagen golf mk2 1.6

Volkswagen golf mk2 1.3

פורסם
תודה על הרצון לעזור.

הקרבורטור הגיע למצב סביר. ועוד אמשיך לשפר אותו. אם יעשה צרות, אעמיד אותו במקומו ואסביר לו שאו שיתחיל לעבוד כמו שצריך או שנחטוף עליו עצבים. אולי אביא אותו למפגש בנוקיה ואנזוף בו בנוכחות כל החברים, שידע לו.:shock:

מניסיוני, בסוף הוא ינגן. אין סיבה שלא. אולי אפילו בהתחלה. מה זה בסך הכל קרבורטור? צינור ונטורי, מיכלון של דלק וכמה דיזות.

שוב תודה.

הקרבורטור שלי גם עשה צרות עם משאבת האצה ואלמנט השיוט. בשניהם מותקנת דיאפרגמה שהתייבשה.

מסרתי את הקרבורטור להנרי ממוסך ה"עוגן" בהוד השרון שהעמידו במקומו החליף הדיאפרגמות וחיזק החליל ועכשיו הותקן מחדש. אני לא יכול להניע יבש או רטוב כי הסטארטר נפח נשמתו- הלך העוגן. אני בדרך לרענן לראות מה אפשר להשלים מהמצאי טרם הליכה לליפופים על סטאטר זקן.

דרך אגב בסוף שנות השישים הנרי עבד במרכבים פתח תקווה כרתך וריתך את הילדות של הקוביות ושאר רכבי אוטוקארס

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

תנועת המושבים. וגם מה שמתחתיהם......

עדכון מושבים. היו במצב גרוע לחלוטין (כמובן) פורקו במאמץ מהרכב הברגים היו חלודים ותקועים למדי. חלקו התחתון של הספסל האחורי מחובר בכל צד בארבעה ברגים. הראשים מהצד הפנימי, אבל האומים במקום שקשה להגיע בתחתית הרכב ולא היתה ברירה אלא לקדוח אותם. התחתית של הספסל האחורי גם נתגלתה כשבורה והיה צריך לעשות תיקון בפיברגלס.

בתמונות הבאות ניתן לראות את המצב. כמובן, גם הרבה חלודה בכל האזורים החשופים. גם בפנים, מתחת לבד נתגלתה חלודה לא מעטה.

רצפת התא היתה במצב קשה. כמובן שהשטיחים יבשים לחלוטין ונשברים בכיפוף. מתחתיהם אוסף של ברל'ך והצטברות של בוץ שהתקשה במשך השנים. עדיין הגירוד לא נגמר.

c1.JPG

c2.JPG

c3.JPG

c4.JPG

c5.JPG

c6.JPG

c7.JPG

c8.JPG

פורסם

כל הריפוד הישן נתלש ונעלם כלא היה. שני המושבים הקדמיים עברו ניקוי חול והספסל האחורי עם המשענת הסתפק במברשת פלדה. כמובן שהמקום שדרש תיקון טוב בפיברגלס עם אפוקסי וגם קצת דיקט לחיזוק - זה בחלק הפנימי. לאחר מכן מילוי והחלקה בחלק החיצוני (אין כאן תמונה לאחר הסיום של החלק החיצוני). לאחר מכן צביעה ראשונה בצבע אבץ היכן שנוקה בחול ואח"כ בצבע ספריי רגיל. מכאן הדרך למסירה לרפד כבר היתה פתוחה. כעת אפשר לעבוד על פנים הרכב בשלווה, לנקות כיאות ואח"כ למלא היכן שצריך, לתקן שברים ולצבוע.

c9.JPG

c10.JPG

c11.JPG

c12.JPG

c13.JPG

c14.JPG

c15.JPG

c16.JPG

פורסם

ממש יפה, בהצלחה בהמשך.

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

• תוכן חדש...