Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייבוא כנף של אופנוע

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5272 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כדי שיהיה ברור: שילמתי, בהחלט. מה וכמה (מי שרוצה פירוט מספרי אפשר בה"פ): החישוב היה לפי ערך מלא כולל משלוח והתשלום הכולל היה 46.5% מהכל. מתוך זה מע"מ 16%, מס קנייה 16% נקודה משהו (בשקל יותר מהמע"מ) ומכס 6%; בחישוב סתמי נראה שחסרים פה כמה אחוזים ובחישוב לפי הסכומים נגבה מס גבוה מהמוצהר, או שהבליעו פה עמלה סמויה. אכן נסתרות דרכי האוצר :shock:

האם המדינה לקחה יותר ממה שמגיעה לה? ייתכן. האם העיסקה היתה כדאית? בהחלט.

פורסם

קודם כל רק שתדע שלמרות שהתקנה לפטור ממכס נחתמה היא עדיין לא מיושמת. גם לבירוקרטיה לוקח זמן לעדכן את עצמה. אז אם המספרים שלך נכונים והם אכן נכוניס כי הגעת לסכום של כמעט 50 אחוזים אז שהרי שחייבו אותך במיסים מלאים. כמו שאמרתי זה ידוע שהפטור ממכס עדיין לא נכנס לתוקף. בכל מקרה, אחרי שהוא ייכנס, אם לא מבטלים גם את מס הקנייה שהוא 17.4 אחוזים זאת אומרת שעל כל חבילה הם יחייבו מע"מ שהוא 16 אחוז פלוס מס קנייה שהוא 17.4 כלומר על כל חבילה במקום לשלם עד 50 אחוזים המס ירד עכשיו ל 34.4 אחוזים מקסימום כל עוד מדובר בשויי של עד 1200 שח.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

אני יודע שהפטור עדיין לא מיושם כי "צריך להתארגן", חשבתי שכדאי שהכלל ידע.

מס קנייה רלוונטי במקרה זה לחלקי רכב, יש טובין מייבוא שאין עליהם מס כלל למעט מע"מ.

• תוכן חדש...