Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייבוא כנף של אופנוע

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5270 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפי החוק - כן

גם בורג של אופנוע...

אני שואל כי יש את האבחנה בין חלק מכאני לחלק חיצוני/דקורטיבי. ייבאתי בעבר בית מתגים שנעצר במכס ושוחרר ע"ב חשבונית בלבד (קיבלתי אישור משרד התחבורה שלא נדרש בסופו של דבר).

פורסם

הנהלים של משרד התחבורה דורשים אישור על ה-כ-ל

זה שלבודק בדואר יש ימים טובים יותר וטובים פחות, מסביר למה לעיתים נקבל הביתה את החביליה ולעיתים הודעה.

בכל מקרה כנף לפי זכרוני אינה איבזר קישוט בכל מקרה, ואפילו לא מופיעה ברשימת החלקים לשחרור מהיר.

פורסם
האם צריך אישור משרד התחבורה לייבוא כנף של אופנוע?

הבנתי תודה. ליאור: זו כנף פח מסיבית...

הבאתי מחו"ל שני מכסי מנוע ללמברטה - חלקי פח מאסיביים בהחלט.

לא נדרשתי לאישור משרד התחבורה, אלא זה הגיע עד הבית.

בהצלחה

אלבום השיפוץ של הלמברטה שלי

יש עוד למברטה (עם סירה) העומדת מפורקת לחלוטין.

משפץ גם כרמל דוכס בפיברקלאב... =]

ואפילו יש גם טריומף הראלד המשתפצת לה אט אט...

פורסם
לאיזה אופנוע אתה צריך כנף?

אולי אפשר למצוא בארץ.

זה אופנוע ניאוקלאסי שנמכר בכמות מאד קטנה ולמיטב ידיעתי כולם נוסעים, כלומר אין כנראה חלקים מפירוק. בדקתי כמה עולה כנף חדשה אצל היבואן - שלא נדע... יש באיביי כמה וכמה כנפיים במחירים מאד אטרקטיביים, גם אם אשלם משלוח ומכס זה יעלה הרבה פחות מהמחיר הרשמי כאן - פחות מ-10%! אגב אני לא צריך - לאופנוע שלום - אני מעוניין בכנף לביצוע פרוייקט מסויים ומעדיף לבצע אותו על חלק חליפי, להשאיר את המקור זמין.

פורסם

"בתחבולות תעשה לך מלחמה"

והמבין יבין.

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

סוף טוב הכל טוב (כמעט): הכנף נחתה מעדנות בבית הדואר השכונתי ונדרשתי לשלם מה שהיה צריך לשחרורה, שום אישורים או עיכובים מיותרים. מה שרלוונטי לתאבי הייבוא האישי (כמוני) הוא סעיף פירוט התשלומים - מרכיב המכס מסך הכל זניח, המע"מ הוא מע"מ ומס הקנייה - פה קבור הכלב. כך שהשמחה על הפטור עד 1200 ש"ח היתה מוקדמת.

פורסם
סוף טוב הכל טוב (כמעט): הכנף נחתה מעדנות בבית הדואר השכונתי ונדרשתי לשלם מה שהיה צריך לשחרורה, שום אישורים או עיכובים מיותרים. מה שרלוונטי לתאבי הייבוא האישי (כמוני) הוא סעיף פירוט התשלומים - מרכיב המכס מסך הכל זניח, המע"מ הוא מע"מ ומס הקנייה - פה קבור הכלב. כך שהשמחה על הפטור עד 1200 ש"ח היתה מוקדמת.

לא הבנתי?נדרשתה לשלם מכס או לא?

פורסם

בוא ונעשה חושבים. עד היום שאמרו מכס התכוונו למס קנייה (17.4 אחוזים), מע"מ (16 אחוזים) ומכס (תלוי בסוג הפריט אבל בין 8 עד ל16 אחוזים בערך). כלומר סה"כ מיסים מקסימיליים היו 50 אחוזים מערך הפריט. אז לפי מה שאתה אומר חייבו אותך ב 34.4 אחוז מס משווי הקנייה? האם זה עלות הפריט + עלות משלוח כמו פעם או רק עלות הפריט בלבד כמו שאולי אמרו שיעשו?

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

• תוכן חדש...