Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5320 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם מישהו יכול להגיד לי כמה זמן לוקח לנסוע מרחובות ליפו (מאד קרוב לבי"ח וולפסון) בשעות הבוקר? אני צריכה להגיע לאזור בשעה 8... מתי אצטרך לצאת מרחובות?

תודה רבה

פורסם

המלצתי לצאת ב- 6:45 מהבית.

אלה אזורים מאוד פקוקים במיוחד בבוקר,אבל בטח יש פה אנשים יותר מומחים מימני שעושים את הנסיעות האלה יום יום ויגידו לך בדיוק.

ההגה הוא עגול!

פורסם

הדרך הכי טובה זה לעלות על כביש 431, במקרה שלך או לנסוע למחלף רמלה דרום אז לנסוע לכניסה לראשל"צ (תלוי באיזה איזור ברחובות את גרה).

לנסוע על 431 ואז להתמזג עם איילון צפון, עד מחלף וולפסון.

בשביל הבטחון עדיך לצאת ב-6:30-6:45.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

סביב שעה נסיעה, לצאת דרך נס ציונה ובצומת גן הורדים (זה עדיין השם של המחלף?) שמאלה ל-431, והאפשרות השניה זה דרך כפר גבירול לצאת לבית עובד ומשם להתחבר ל-431.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

בשעות הבוקר כביש 20 פקוק, להערכתי הנסיעה מהחיבור של כביש 431 לכביש 20, לאורך כביש 20 ועד מחלף וולפסון תיקח לך יותר מחצי שעה.

תוסיף זמנים של הגעה לכביש 431 + מציאת מקום חנייה ותגיע לזמן נסיעה מכובד. לכן מצטרף להמלצה של itsik170 וממליץ לצאת בשעה 06:30.

אם יש רכבת לפי דעתי עדיף, יש לך תחנה בוולפסון ואם יש לך תחנה נוחה לעלות ממנה זה עדיף.

(נ.ב - מחירי הרכבות גובלים בגזל וחבל שאין עידוד לנסיעה בתחבורה הזאת, אך זה כבר סיפור אחר)

• תוכן חדש...