Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיטרואן C3 או פג'ו 307

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5299 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

קראתי כבר השוואות קודמות בין הרכבים, אך הן לא ענו על שאלותיי.

כרגע מתלבטת בין סיטרואן C3 מנוע 1600 מודל 2008, לפג'ו 307 מודל 2004 אותו נפח מנוע.

מה אתם אומרים?

פורסם

שלום,

לא יצא לי לנהוג על סיטרואן, אבל 307 ממש נוח, אין לי מילים רעות להגיד על האוטו, ברשותי מודל 2002, XT. מכונית פשוט תענוג.

מכונית נוחה מאוד, נעימה, מפרגן.

לעבודה פיג'ו 2008, לחיים אלפא 159 ולסופ"ש מרצדס W123

פורסם

מחפשת צרות...הא....:-P

זו נבלה וזו טריפה... (לדעתי)

אם כבר נבלה צרפתיה - אז את הפג'ו, וגם זה בנשיכת שפתיים איומה!

אני מבין שהתקציב הוא בין 50 ל 60 אלף (ע"פ העלות הממוצעת של C3 מודל 2008 )

והכיוון הוא מכוניות קומפקטיות,

הרשי לי על רקע נתונים אלו להמליץ לך על כמה מכוניות,

הראשונה סיריון 2009 שנכנסת לך לתקציב בכיף - רכב שיגלה הרבה יותר אמינות מכל פג'ו/סיטרואן,

היא בעלת מנוע 1.3 - היא זרירזה, היא סחירה, אולי פחות נוחה מפג'ו, אך הרבה יותר אמינה!

daihatsu-sirion.jpg

38480535786_2008_daihatsu_sirion_2.jpg

רכב הבא הוא ממודל 2009 בעל אמינות מופתית ונוחות מפוקפקת, יונדאי I10 משנת 2009 נכנסת לך לתקציב,

היא מאוד אמינה (אמינות של יונדאי) היא קומפקטית, זריזה, ואין יותר מידי מה לומר עליה, אך היא מאוד

ממולצת בנישת העכברונים (לא כהעלבה -עכברונים כמחמאה!) זה רכב שיחסוך לך בדלק ובהוצאות, וגם הטיפולים

בו זולים, אולי את יכולה למצוא אחת שעדיין באחריות, (בספק)

lrg_hyundai_i10_hatchback_90850.jpeg

hyundai-i10-8114.jpg

הבאה היא סוזוקי סוויפט 2008/9 גם היא נכנסת פחות או יותר בתקציב של C3 , רכב אמין ומצויין,

איכותי, יש מנוע 1,500 סמ"ק (בוודאות) ויש מנוע 1,300 סמ"ק (אם אינני טועה) יש

לה פחות שוק מלסיריון, אך היא אמינה ביותר, וההוצאה השוטפת עליה תהיה פחות מפג'ו/סיטרו-אין,

image44812_b.jpg

2008-Suzuki-Swift-9.JPG

הרכב הבא הוא מאזדה 2, מודל 2008 תכנס לך לתקציב, מזדה ידועה באמינות מופתית ושוק ענק של יד שניה

מלא בקונים פונטציאלים, רכב באמת איכותי, ואמינות? מה כבר לא נאמר על האמינות של מאזדה, הכל!

היא אומנם מאוד אנימית, אך היא תתן לך שקט נפשי יותר מכל צרפתיה ששייכת לשילוש הלא קדוש (רנו פג'ו סיטרו-אין)

היא בעלת מנוע בנפח 1,500 סמ"ק, מנוע שהוא מאוד אמין (כמו שאר מנועי הבנזין של מאזדה)

1dbbce86e9.jpg

d05d2398bb.jpg

גם ניסאן מיקרה 2008/9 יכולה להכנס בעלות של C3 ארורה, ואפילו פחות, היא מכונית איכותית, אמינה,

ואישית, אני מאוד מסמפט ניסאן, היא מגיעה עם מנוע 1.4/1.6 חסכוני וזול (יחסית) לטיפול ואחזקה,

יש ידני/אוטומאט, (הידני נדירה בארץ) בסך הכל רכב מאוד חביב,

Nissan_Micra_1600x1200_1.jpg

nissan-micra-2010-interior_3.jpg

הרכב הבא שאני הולך להמליץ לך הוא שברולט (דהיו) אוואו, בתחילת דרכה היא הייתה על הפנים, ממש גועל על גלגלים,

אך המודלים האחרונים לא נופלים משום יפאנית/קוראנית, ושברולט אוואו 2008/9 נכנסת לך לתקציב, יש לה גיר אוטומאט/ידני

היא מצויידת במנוע 1.4 נפלא, והיא זולה לאחזקה, אין לה תקלות מיוחדות, או שיגועים מיוחדים כמו שתמצאי באלקטרוניקה

ארורה של רכב צרפתי, רכב מאות ספרטני, מאוד בסיסי, אך רכב טוב,

2009_chevy_aveo5.jpg

chevy-Aveo-2009_image-i06.jpg

בכיוון האירופאי אני יכול להציע לך מכונית נפלאה בנישה של הC3 היא הפולסוואגן פולו מנוע 1.4/1.6 בנזין או 1.9 דיזל

פולסוואגן רכב מאוד אמין, במיוחד מנועי הדיזל (תשאלי את המשטרה ואת בעלי המוניות שכבר עשור מחבקים סקודה

שהיא בעצם אחות עם אותם מכלולים של פולסוואגן) מנועים חזקים ולא מאכזבים, והיא תהיה הרבה יותר נוחה מסיטרואן

או פג'ו (בכל זאת איכות גרמנית) ואולי אולי גם יותר זולה ממנה בטיפולים, אפשר לומר שבשני הנישות העיקריות שנמכרות

בישראל (משפחתיות/מיני) הפולסוואגן/סקודה הכי אמינות/איכותיות מבחינתי בשנים האחרונות, (כמובן שיש את גירסת הGTI

אך לא נראה לי שלזו התכוונה המשוררת) היא מגיעה בגירסאת 3 דלתות (דלת תא המטען גם נספרת כ"דלת") ו5 דלתות,

יש ידנית/אוטומאט, אני חושב שבפולו יש DSG אך אל תתפסי אותי במילה.

19049.jpg

14_VW_polo-gti-01-1024.jpg

אם דיברנו על הפולו - איך אפשר בלי אחותה המקסימה, הסקודה פאביה, הפאביה יותר זולה מהפולו וב2008 גם משאירה

לך עודף תקציבי, אותם מכלולים של הפולו אותה איכות, מנועים 1.2/1.4 או 1.9 טורבו-דיזל ואם את רוצה לדעת מה האמינות

של סקודה, תשאלי את בעלי המוניות שהתאבו בהן (לא רק באוקטביה - גם בפאביה) רכב מעולה שלדעתי בכל הפרמטרים

עולה בכמה וכמה מידות על סיטרואן ופג'ו באמינות, בנוחות אני לא יודע, הפאביה ברמה שלהן או קרוב אליהן,

יש גירסאת מיני/סטיישן/סדאן, - גירסאת המיני מאוד חביבה על אנשים, אך אישית אעדיף סטיישן, ויש ידני/אוטומאט

skoda_fabia_greenline_manu-08_01.jpg

Skoda_Fabia_Combi%2Bi%C3%A7_dizayn%28interior%29.jpg

(בתוך ההמלצה הזאת אני יכול להמליץ לך גם על סיאט אביזה - אין צורך להרחיב)

מקווה מאוד שעזרתי וצדקתי בכיוון/תקציב (ניחשתי מתוך ההתלבטות שלך לגבי הרכבים)

שיהיה בהצלחה,

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

• תוכן חדש...