Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5342 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ניר. אני רק ישלים את המשפט שלך.

"השיווק עבד, עבד על הלקוח."

מזכיר את המבצעים של באג. מחשב נייד. זבל שווה 2000 שקל. מוכרים ב 3800. ב"מבצע" במקום 4100.

וגם כאן יש כאן עוד אחד שבטוח שסלסטרה זה HI END.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

ניר השאלה מי ניסה "לשווק" אותו ?{ויתכן שהוא היתבלבל בין הסדרות מה שבטוח זה שסרול לא אמר ולא וגיד דבר כזה בחיים}

שלומי מה זה מגבר רחוב? המצאת משהו חדש?

שלומי עם כל הכבוד סאנדאון זה עדיין לא מגבר רחוב זה לא מגבר היי אנד אבל גם לא מתיימר ליהיות כזה כנ"ל גם ה-FA. :?:

לפותח השרשור כל המגברים שציינו פה יעשו את העבודה כמו שצריך תעשה את החושבים שלך ותיראה מה מתאים לך שיהיה בהצלחה.

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

כמה שההודעות כאן הן אוטומטיות. אף אחד לא עצר ושאל באיזה רכב מדובר והאם הציוד שכבר יש לו מתאים לסוג הרכב? יכול להיות שאף אחד מהמגברים שהוצעו לבחור לא מתאימים לו כלל. אולי מדובר ברכב "בעייתי" שיאלץ את הבחור לבחור בציוד בעל הספקים גדולים יותר אולי מונו ומגבר 2 ערוצים חזקים יותר יתאימו לו? או שמא מדובר ברכב קטן?

כל התגובות כאן יכולות להיות בכלל לא רלוונטיות. מבלי לדעת את סוג הרכב אי אפשר לתת לבחור המלצה עיניינית שבאמת תתאים לו.

פורסם

אני חייב להודות שקראתי שוב את האשכול, התפתח דיון מצוין. תענוג לקרוא כמה ידע הצטבר פה בפורום.

בכל אופן, הרכב שלי הוא מאזדה לאנטיס 323 (רכב שני במשפחה) משפחתית שנת 97.

הקומפוננט הקדמי יהיה diamond d6 שהוזמנו היום (ולא d3 כמו שכתבתי בהתחלה- החלטתי להשקיע קצת יותר). בהקשר הזה, מישהו יודע מה מידות הרמקולים של הדלתות הקדמיות במאזדה?

הסאב- וופר יהיה גם הוא מסדרת d6 של diamond (שגם הוא כבר הוזמן היום).

הרדיו דיסק יהיה 88rs2 (שככל הנראה יוזמן מחר).

לגבי המגבר, עם כל ההמלצות שנכתבו, קצת קשה לי למקד את הבחירה, והנטייה כרגע היא בין ה- audiosun לבין הסלסטרה מהסדרה האחרונה.

פורסם

טוב, לאחר שגם פנו אליי בה"פ בנוגע לתמונות של המגברים ולגבי העניין של ההקבלה בין סלסטרה לבין סאן-דאון.

אז אני יעלה זאת כאן שוב.

המגברי מונו שלהם ידועים כזהים וזה לא חדש, זה גם מקביל לחברות אחרות רבות וטובות, ואין בכך פסול.

כי גם חברות כמו DIGITAL DESIGN , או RD AUDIO וכו' הם זהים.

גם בחברות אחרות מכובדות לא פחות זה נפוץ מאוד כמו חלק ממגברי ארק-אודיו שזהים למגברים של ETON ושל קלריון.

ויש לכך עוד דוגמאות רבות אחרות.

לגבי המגברים FA, כן, אלו מגברים מצויינים, אבל המשפטים שנכתבו כאן לגבי זה שסאן-דאון זה מגבר רחוב ושסלסטרה זה היי-אנד, זה מגוחך ומנותק מהמציאות.

יש להבדיל בין מגברי הVA של סלסטרה שהם מגברים סופר מעולים, ונחשקים כמגבריי היי-אנד סופר איכותיים.

מגברים אלו הינם מגברים המיוצרים בעבודת יד באיטליה.

אבל להבדיל אלפי הבדלות, מגברי הFA הינם סדרת כניסה שלהם, שבכלל מיוצרת בקוריאה, ואין בהם שום דבר שקשור ל"אחיהם" הגדולים.

זה לא אומר שהם לא טובים, להיפך הם מצויינים, ועושים את העבודה, אבל רק צריך לדייק בעובדות, ולא להציג עליהם מצג שווא, בטח ובטח שלא לייחס להם משהו שהוא לא הם, ולהתעלם או לרמוס את האלטרנטיבות האחרות באותה הקטגורייה ובאותו המחיר או אף פחות מכך.

בטח ובטח שזה גם מגברים שמיוצרים באותו המקום, וחלקם גם בגדול דומה או אף זהה.

אני אעלה מס' דוגמאות שדיברתי עליהם.

זה למשל, המגבר של סלסטרה מסדרת הFA, הידוע בכינוי FA475X, שהוא הנמכר ביותר מהסדרה הזו:

attachment.php?attachmentid=266520&stc=1&d=1322419636

רואים בבירור את התכנון ואת מבנה המגבר.

מולו, בוא נשים את הסאן-דאון מסדרת הSAX מדגם 100.4.

זאת התמונה של הרוויזיה האחרונה(4 במספר) של המגבר:

attachment.php?attachmentid=266521&stc=1&d=1322419636

גם כאן התמונה מאוד ברורה וניתן לראות את התכנון ומבנה המגבר.

למעשה, מדובר על אותו הבסיס, רק שהסאן-דאון בנוי מעט אחרת מבחינת ההיט-סינק(אחד השינויים לאורך השנים והרווזיות) וכן גם קרוס אובר שהוא הרבה יותר משוכלל מאשר בסלסטרה.

בנוסף, מבנה הספקים והPRE הם אחרים, והסאן-דאון מצויד ברכיבים יותר חזקים, ולכן גם הוא מיועד להספקים חזקים יותר.

כמוכן, גם הפיזור חום שלו הוא טוב יותר משמעותית, דבר שעוזר למצות את ההספק מהמגבר בצורה יותר יעילה.

ניצול יעיל יותר של הגברה = הספק גבוה יותר.

בנוסף, בנק הקבלים בסאן-דאון הוא גדול יותר- יתרון.

ושוב, הקרוס אובר שהוא הרבה יותר משוכלל, ולמעשה מאפשר עבודה על סט 2 חלקים באופן אקטיבי מלא, ללא צורך בקרוסים חיצוניים או מעבדים.

זה ייתרון גדול שיש לקרוס מובנה במגבר בנד-פאס מלא.

בקיצור, לא לקפוץ בהצהרות, במיוחד שאין מאחוריהם שום בסיס.

*הוספת תמונות*

כאן אני מעלה גם את התמונות של המגברים מונו, פשוט נתתי קישור לשרשור קודם שהיה פה לפני כשנתיים.

אבל התמונות שם היו מAMPGUTS הישן, ועכשיו הם חסומות.

זה המגבר מונו של סלסטרה הDA-2K:

attachment.php?attachmentid=266530&stc=1&d=1322421875

ולמטה, אלו מגברי ה2000D וה2500D של SANDOWN , שניתן בביקור לראות שכולם באים מאותו הבית:).

attachment.php?attachmentid=266531&stc=1&d=1322421875

יש עוד דוגמאות, אבל אני מניח שהרעיון מובן, חלקם אפילו זהים.

יש לי עוד לא מעט תמונות כאלו, אבל הרעיון ברור ואין טעם סתם להעמיס על השרת.

אבל אם מישהו יתעקש, אין לי בעיה להעלות עוד, כולל גם מגברים דומים מחברות אחרות כפי שציינתי.

DSC02759.jpg

sax-1004i_1357_detail.jpg

0dbe237f10da59c36569a152b4fbd91a.jpg

SAZ2000D_2500d.jpg

under construction..

פורסם

ולמביני הרוסיסית שבינינו - זו התגובה שרשומה מתחת לתמונה שבקישור

19/10/2010 нам пишет ваш вечно честный

че сказать крокодил то знатный этот увесилитель, кишки сделана из проводов фирмы мыстыри! все типо в золоте! но х*** ты угодал, это фольга всё! копрус пластик убогий! я его поставил на сирену сигнализации! орет сигнализация теперь знатно! этому фуфельному усилку там только и место!

:lol::lol::lol::lol:

Head : Alpine IXA - W407 + PXA H701

Spk : Mt22 | L3 | Hertz Ml 1600 | HDX 300 D

Amp : Nakamichi PA2100 | PA4100 | Audison Lrx 1.1 K

פורסם
אני חייב להודות שקראתי שוב את האשכול, התפתח דיון מצוין. תענוג לקרוא כמה ידע הצטבר פה בפורום.

בכל אופן, הרכב שלי הוא מאזדה לאנטיס 323 (רכב שני במשפחה) משפחתית שנת 97.

5X7 עם התאמות ניתן להכניס קומפוננט בלי בעיה

הקומפוננט הקדמי יהיה diamond d6 שהוזמנו היום (ולא d3 כמו שכתבתי בהתחלה- החלטתי להשקיע קצת יותר). בהקשר הזה, מישהו יודע מה מידות הרמקולים של הדלתות הקדמיות במאזדה?

מוזר חשבתי שכבר הציוד אצלך הרי ציינתה שאתה מרוצה מהסאב D3 שלך בשרשור קודם

בכול אופן על הציוד הנ"ל לא בהכרח הייתי הולך ,את הקומפונט הייתי מזמין עם טוויטר משי ולא אלומיניום

הסאב- וופר יהיה גם הוא מסדרת d6 של diamond (שגם הוא כבר הוזמן היום).

זה סאב שדורש מונובלוק או מגבר 4 ערוצים חזק שיציב ב-2 אום הייתי במקרה זה הולך על LRX4.1K המשומש שהמלצתי עליו

הרדיו דיסק יהיה 88rs2 (שככל הנראה יוזמן מחר).

אני הייתי חושב על שילוב אקטיבי אחר ולא על הסט הנ"ל

לגבי המגבר, עם כל ההמלצות שנכתבו, קצת קשה לי למקד את הבחירה, והנטייה כרגע היא בין ה- audiosun לבין הסלסטרה מהסדרה האחרונה.

כפי שציינתי הייתי הולך על האודיסון או שילוב אחר של מגברים +רמקולים בסטאפ אקטיבי

דעתי בנושא.

פורסם

לאודיו קינג, נדמה לי שכתבתי שרק ההתרשמות שלי מעולה וזה היה בגלל שאת ה- d3 פתחו בחנות, כי רק הרכיבו והשמיעו לי אותו להדגמה (זו הייתה הכוונה שלי). את ה-d6 למשל אפילו לא שמעתי כי יצאתי מתוך נקודת הנחה שמדובר בבסיס באותו סאונד עם קפיצת מדרגה מבחינת איכות.

לגבי האודיסון אני אבדוק עוד היום עם הבחור- ותודה!

ללא קשר, איפה בכלל ניתן לקנות בארץ את הסלסטרה? הסדרה של ה- va מצאה חן בעיני, ואין לי מושג מה סדר גודל המחירים שלו.

לגבי הקומפוננט, מה ההבדל בין טוויטר משי לאלומיניום? וגם מה לא בסדר עם ה- 88 או עם השילוב הנ״ל )חשבתי להזמין את ה-88 כבר היום)?

פורסם

אני מסכים לגמרי עם האמירה ששתי החברות הן חברות מכובדות, סאנדאון זה לא מגבר "רחוב" וFA זה לא היי אנד.

הנושא של כן זנון/לא זנון כבר נידון כמה וכמה פעמים בפורום, בדגש על הפעם הזו, אבל כנראה שגם הבעלים של סאנדאון וגם הבעלים של סלסטרה משקרים, כי יש תמונות דומות, אז זה זהה. מה לא?

למי שאין כוח לעבור על השרשור, אצטט הודעה שמסכמת את הכל:

והנה מייל, מהבעלים של סלסטרה:

Hi Danny,

I know Zenon as korean factory, but they do not work for us

ואולי על זה נוסיף מייל מ-Jacob, הבעלים של Sundown Audio, שאין לו שום אינטרס להגיד משהו לטובה או לרעה:

The Celestra is also made in a different Korean factory then Zenon, different cap banks and cap placement, etc

אבל העיקר שמסכת השקרים ממשיכה לה.

דני.

אתן דוגמא אחת מיני מאות- זאפקו דומה לאודיו סיסטם:

13406d1300340888-zapco-reference-1000-4-418aeb99930e47e71e640b62914ee035-jpg

5666d1300339109-audio-system-f4-560-1567488abb1cfc0cacbf5e3b98c6e8fd-jpg

מה זה אומר? שהם נשמעים אותו דבר? שדומה משמעו זהה?

מה? זאפקו ריפרנס זה מגבר מדבקה?

אני בטוח שלאף אחד אין ספק בכלל באותנטיות של הזאפקו ושל אודיו סיסטם.

סלסטרה אומנם לא מייצרת את ה FA באיטליה, והוא אולי חולק במשותף רכיבים או תכנונים מסוימים עם מגברים אחרים, אבל מה ועד "זהה" הדרך רחוקה.

מוצגות פה תמונות שונות של מגברים שונים, הדבר היחיד שדומה זה המיקומים.

הערכים שונים, הכמויות שונות, היצרניות שונות, האיכות שונה קדם המגבר שונה, הכל שונה. הדבר היחיד שדומה זה המיקום.

המיקום הזה דומה בהרבה מאוד מגברים, אבל אם יש הבדלי סאונד שמיעים שאפילו הבעלים הודה בהם בין הסאנדאון 100.2 למגברים האחרים, ומדובר פה על 98% אותו מגבר ואותם רכיבים, האם באמת כל מגבר שהמיקומים עליו דומים נשמע אותו דבר ? נו, באמת. אפילו על אותו ה PCB ניתן להרכיב מגברים שנשמעים שונה בתכלית.

בקרוס של סלסטרה יש אפשרות חיתוך מ- 50 הרץ עד 5000 הרץ כולל באנד פאס, בסלופ 18 מסוג BESSEL, בסאנדאון נקודות החיתוך האפשריות הן זהות לחלוטין, (למרות שהן נעשות ע"י מכפל תדרים ולא לינאריות) בסאנדאון אין סלופ 18, אלא 12 או 24. הרבה יותר משוכלל ? אולי מישהו שלא יודע לתרגם אנגלית לעברית יכול להאמין לזה.

אני לא מדבר על השוואות שנעשו 1:1 שבהן ההבדלים בהספק היו זניחים עד לא קיימים, אני לא מדבר על דעות מאזינים במפגשי פורום כאלו ואחרים שניתן היה לשמוע מי מנגן נקי יותר ואיפה הפרדת הצלילים טובה יותר, אפשר לנסות ולדבר באוויר על היטסינקים טובים יותר וטובים פחות אבל העובדות בשטח מדברות בעד עצמן, להבדיל מחברות אחרות, אחוזי התקלות ב FA הוא אפסי, בעיות ההתחממות ב 4 אוהם או גישור ממש לא קיימות. ואני לא מדבר על מנגנוני הגנה נוספים שקיימים בו ופשוט לא קיימים במגברים "דומים" יבגני אמר את זה פעם יפה, ממש תוכנן כ IDIOT PROOF.

במקרה של הגברה מתחת להתנגדות שהיצרן מצהיר עליה- האחריות פוקעת. יש הרבה חכמים כאלו, פתחו להם אתר משלהם.

סאנדאון מותג טוב לכשעצמו וסלסטרה מותג טוב לכשעצמו, רק שהם פונים לרוב לפלח שוק שונה.

לגבי האמירות על שיווק-

יש גם אנשים שמעוניינים למכור את הציוד שיש להם ביד שניה והם לא יבחלו באמצעים. חלקם אולי ניסו למכור סלסטרה וחלקם אולי ניסו למכור LRX1.1 ויגידו שהוא האופציה הכי טובה בארץ, במקום אחר, כשמתאים להם יותר, הם יגידו שהם בכלל לא התחברו לשום מגבר של אודיסון למעט VRX ותזיס.

רמאים ומניפולטורים תמיד יהיו, רק צריך לדעת לזהות אותם ולא להאמין לכל אחד שמציג את עצמו כבעל ידע כביר באודיו או ניסיון באלפי התקנות.

ישראל

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם
לאודיו קינג, נדמה לי שכתבתי שרק ההתרשמות שלי מעולה וזה היה בגלל שאת ה- d3 פתחו בחנות, כי רק הרכיבו והשמיעו לי אותו להדגמה (זו הייתה הכוונה שלי). את ה-d6 למשל אפילו לא שמעתי כי יצאתי מתוך נקודת הנחה שמדובר בבסיס באותו סאונד עם קפיצת מדרגה מבחינת איכות.

לגבי האודיסון אני אבדוק עוד היום עם הבחור- ותודה!

ללא קשר, איפה בכלל ניתן לקנות בארץ את הסלסטרה? הסדרה של ה- va מצאה חן בעיני, ואין לי מושג מה סדר גודל המחירים שלו.

לגבי הקומפוננט, מה ההבדל בין טוויטר משי לאלומיניום? וגם מה לא בסדר עם ה- 88 או עם השילוב הנ״ל )חשבתי להזמין את ה-88 כבר היום)?

חבל שלא ציינתה שאתה רוכש הכול מ-0 היינו חושבים יותר לעומק

לדעתי אתה לא תהיה ממש מרוצה מהמערכת הנ"ל

הסאב D6 יותר מידיי דומיננטי ,הסט הקדמי יותר מידיי פשוט לטעמי

ה-PRS88 מכשיר טוב אבל לא מתאים ליישומים שלך

בנוסף לא ציינתה תקציב למערכת אלא רק שאלות כלליות ,קשה לעזור כשלא מבינים את התמונה הכוללת.

מגברי VA לא רלוונטיים בכלל ,המגבר הכי זול VA250 הוא מגבר 2 ערוצים 50X2 ועולה באזור 6000 שח

היבואן של סלסטרה הוא חבר הפורום SROOL אתה יכול ליצור איתו קשר באתר "סלסטרה ישראל"

הייתי ממליץ לך לחשוב מחדש

מה אתה עושה עם התקציב שלך אם הסיטואציה אפשרית נכון לעכשיו.

אם לא הייתי הולך על התכנון כרגיל LRX4.1K

בשילוב הקומפוננט +סאב D6 הנ"ל

את הטוויטר הייתי מזמין בגירסת המשי הוא פחות דומיננטי מהאלומיניום ויותר נעים לאוזן לטעמי

זה לא עניין הכרחי גם גירסת האלומיניום טובה,אז אל תשבור על זה את הראש.

בנושא המרכזי ה-88PRS לדעתי לא מתאים למה שאתה מחפש

פורום יד שניה מלא במכשירי הייאנד ללא USB למכירה לא הייתי ממליץ לך ללכת על ה-88PRS

אלא על ה-9350SD זה מכשיר איכותי שבנוי מחלקים ברמה גבוהה עם רמת אות גבוהה מהממוצע

והוא מכשיר חדש ומאוד ורסיטאלי הוא יכול לנגן מכול מקור CD\AUX\SD\DOK\IPHONE\IPOD ועובד מעולה.

הוא הרבה יותר זול ויותר מתאים לך לדעתי ואם אתה רוצה לקפוץ ברמה

מעל אתה תמיד יכול לשדך לו פרוססור יד שניה כמו BIT1 או MS8 ולקבל חבילה מושלמת.

פורסם

טוב, לפני שהשרשור הזה מגיע שוב לזוהמה ולטונים גבוהים על הבסיס האישי.

אני רוצה להבהיר פה נקודה אחת מאוד ברורה.

ישראל יקירי, זה שאתה בוחר בכל פעם להכנס לפן האישי, זה בעיה שלך, ולא באמת מעניין אותי.

מאידך, כל דבר שהיה לי באופן אישי בעבר עם דני שהיה היבואן הקודם של סלסטרה, לא עניינך, לא נוגע אליך ולא קשור אליך בשום אופן.

ואתה לא תערבב לי פה דברים שלא רלוונטים אליך.

זה לא עניין שלך, אלא שלי ושל דני, וגם הוא נסגר מזמן, ובכלל לא קשור לדיון הזה, לא באופן ישיר ואף לא באופן עקיף

אז אתה יכול לקפוץ בכל פעם שיש שרשור שנוגע למוצרים שלך, זה לגיטימי שתצא להגנה, אבל זה יסתור עובדות או דברים שאין בהם שום בסיס מאחוריהם.

אני לא מבין למה אתה כל פעם בוחר להתשלח אישית, וזה הרי ברור כשמש שאת תגובתך כתבת ישירות אליי, בהתייחסות אליי עם אצבע מאשימה.

אז לפחות תהיה קצת פחות שקוף, ופשוט תרשום - ניר- ולא תתחבא מאחורי פלפולי מילים.

בשרשור הנ"ל, נכתבה אחת התגובות היותר אידיוטיות שנתקלתי בהם בעת האחרונה, והיא תגובתו של VINYX לגבי הנושא.

להגדיר לי את סלסטרה FA כהיי אנד, ואת סאן-דאון כמגבר רחוב שלא בליגה של הFA זאת בדיחה עצובה, בורות, ובזיון שיווקי נטו.

ואין דרך אחרת להסתיר את זה.

אם היית מעט הגון, היית יכול לצאת נגד העניין הזה, אבל כמובן שבאופן טבעי בחרת להמנע מכך, אלא רק כאשר נכתבה תגובה נגדית שהיא גם הגיונית מאחוריה ולא מונפצת כמו הודעת המקור, רק אז בחרת להגיב.

ואתה גם ממשיך את העניין בכך שאתה כותב ששניהם פונים לנתח שוק שונה, שזה קשקוש ללא בסיס, הרי שניהם באותה קטגוריה בדיוק, וחולקים גם את אותה קטגוריית מחיר, ולכן זה מכניס את שניהם לאותה המשוואה.

אלא אם לכאורה, אתה מנסה לתמחר אותם מעבר למה שהם באמת שווים.

אולי תחת נסיון לשווק אותם כהיי-אנד, למרות שהם מגברי מיין סטרים או כל דבר אחר.

הרי אף אחד באמת חוץ ממך , לא יודע כמה עולים המגברים, אין הרי שום מחירון או משהו שפורסם.

הכל מתנהל כאן מתחת לשטיח ובשושו מופתי.

אז אתה גם יכול להבין את הדברים מאחורי חלק מהתגובות של אנשים כאן כמו דן ואחרים.

לגבי העניין של ההצהרות של היצרנים, מצטער, אני עובד בעולם השיווק מספיק שנים, עם מספיק חברות מהרץ ומחו"ל, שום יצרן לא יתן לך את שם המפעל שהוא מייצר בו.

שום יצרן לא יתן לך הצהרה שהמוצר שלו זהה או דומה באחוזים ניכרים לאחד אחר.

זאת אסטרטגיה שיווקית נטו, זה לא עניין של שקרים או כל דבר דומה.

זה לא דבר רע שיש לך מגבר שדומה או שחולק את אותו הBOARD עם מגבר אחר.

עם ארק אודיו הגדולה והותיקה חלקה את אותם לוחות עם מגברים של ETON ושל קלריון, זה לא דבר רע.

ואם סאן-דאון חולקת את אותו BOARD או תכנון יחד עם יצרנים כמו דיגיטל דיזיין, RD AUDIO, אטומיק, אמריקן באס ועוד שלל חברות שכולם מייצרות באותו המקום, זה בסדר גמור.

מקובל ולגיטימי בשוק הזה ספציפי וגם בשווקים אחרים.

אפילו ברכבים זה ככה כמו קאיה ויונדאי, או כל דוגמא אחרת.

או כמו במוצרי חשמל לבית של בוש או של סימנס שהם זהים.

בקיצור, העניין הזה הוא עובדה, אתה יכול לשים במגבר בנק קבלים של 4 יחידות בערך מסויים, או 12 בערך זהה, זה לא ישנה את העובדה שהלוח זהה.

אם אתה תתעקש, אני יוכל להעלות לכאו גם 100 תמונות של מגברים דומים באופן כמעט מלא או מלא בחלקם.

וזה לא דבר פסול, ואין סיבה לקחת את זה ולתקוף אותי אישית.

אלא אם זה לא מסתדר לך שיווקית, ואז אנחנו בבעיה:).

להגיד שהסלסטרה FA475 והסאן-דאון SAX-100.4 פונים לקהל שונה, זאת שטות גמורה.

זה כמו להגיד שמאזדה 3 ופורד פוקוס לא באותה קטגוריה:roll:

under construction..

פורסם

סוף סוף שרשיר עם בשר.

כמה דברים -

1. נדמה לי שראיתי למכירה ביד2 כאן בפורום מגבר של אודיסון 4 ערוצים ב900 שקלים מסדרת הVR הישנה.

שווה בדיקה!

2. יוסי אמר משהו מאוד חכם ומן הסתם אף אחד כאן לא אמר עוררין אבל גם אף אחד לא פיתח את הנושא.

חשוב מאוד לדעת באיזה רכב מדובר הן מבחינת גודל פיסי ומיקומים אפשריים ברכב מבלי לעשות תכניות מרחיקות לכת של בניות שמייקרות את הנושא.

הן מבחינת תשתית החשמל שהרכב מאפשר - מה גודל המצבר המומלץ לרכב, מה מוצא האלטרנטור.

אני בחרתי להביא את הלוויתן מתוך ידיעה שזה מגבר שעלול לשרת אותי ברכבים הבאים שעלולים דווקא להיות קטנים יותר ואז גודלו הפיסי של המגבר וצריכת האנרגיה שלו הינם קריטיים עבורי - סתם דוגמא למה דווקא המגבר הזה.

יוסי נתן כאן תגובה שיכולה לבוא רק מנסיון של מישהו שכבר התקין לדעתי מספר שנמדד באלפים ולא במאות של רכבים.

3. תכנון מגבר הוא הבסיס והיסוד למגבר טוב כמו שזה נראה - אי אפשר לשלול אף אחד מהמותגים שעומדים כאן להמלצה.

4. אני מאוד תוהה לעצמי אם בעובדה שסלסטרה בוחרים לעבוד עם קרוס בשיטת בסל בסלופ 18 - אם כאן קבור הכלב?

למה דווקא בסל? למה סלופ 18?

עד כמה שזכור לי בסל זו שיטה שעושה אחת משלושת האפשרויות:

א. מגבירה את נקודת החיתוך ב3 דציבל בניגוד לבאטרסוורט'.

ב. מגבירה את נקודת החיתוך ב6 דציבל בניגוד לבאטרסוורט'.

ג. מנחיתה את נקודת החיתוך ב6 דציבל בניגוד לבאטרסוורט'.

כאשר אם אני זוכר נכון היא מגבירה ב3 דציבל את נקודת החיתוך ובכך יוצרת תחום חפיפה במקום בור תדרים.

אם זה נכון אני מתאר לעצמי שהנחת הייסוד שלהם היא:

מי שקונה את המגברים שלנו הינו חלק מקהל ייעד שמחפש מערכת מוכוונת SQ ולכן הרמקולים שיבחרו יוכלו לחפוף אחד את השני בצורה טובה בנקודת החפיפה.

כאשר הסלופ שנבחר הוא 18 בכדי לא להגביר רוחב פס גדול מידי באזור נקודת החפיפה.

אולי זה כל העניין?

הייתי שמח עם סרול היה יכול לברר את ההשארה שלי מול סלסטרה.

מה אני חושב?

דיימונד אודיו הינו מותג מעולה ומהסטים הבודדים שלהם שיצא לי לשמוע מדובר בסטים אגרסיביים עם טוויטרים מאוד מאוד מפורטים, דומיננטיים אבל לא עוברים את גבול הצרימה, מידבאסים כפי שציינתי - מהירים, מדוייקים, חזקים בקיצור אגרסיביים.

הרכב הוא סה"כ רכב עם תא מטען מכובד עד כמה שאני זוכר ואין שם בעיה של מיקום להתקנה והתשתית צריכה להיות מספקת בכדי להרים את הציוד שמדובר בו בשרשיר הזה - סה"כ אנחנו לא מדברים על סאב של SMD ומידבאסים 9 אינטש :-D

לגבי ההגברה - אני באופן אישי משייך את סלסטרה למערכות חמות יותר ונעימות יותר (נכון שזה פסול לעשות את זה אבל הנסיון בפועל מראה על נטייה מסויימת) ביחד עם מותגי הגברה כמו ג'נסיס, DLS

כאן הייתי בוחר בסאן דאון גם משום מה נראה לי ששיטת החיתוך יותר תתאים כאן לסט, הטוויטרים של דיימונד גם ככה מאוד דומיננטיים - לתת להם תחום חפיפה גדול מידי נראה לי מיותר, להפך, להרגיע אותם קצת לא יזיק.

אם היינו מדברים כאן על סטים רכים יותר כמו מוראל, סקאן ספיק, SEAS, זטק - הייתי מהמר על הסלסטרה בתור התאמה טובה יותר.

הכל בהתייחסות לקרוסים של המגברים ולא למגברים עצמם.

אבל אני כותב כאן רק ממה שאני זוכר ויכול להיות שאני טועה ואני בדיוק בכיוון ההפוך מהמציאות. אני גם רוצה להדגיש שאני כותב מטעם אישי ומנסיון אישי בלבד.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...