Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5342 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תסלחו לי על הקפצת ההודעה - עשיתי ווידוא הריגה קטן.

אכן שיטת בסל יוצרת הגברה של 3 דציבל בנקודת החיתוך לפי מה שאני קורא באינטרנט.

אבל - לא זו הפואנטה של הפילטר הזה אלא בנושא של תיקוני הפאזות.

שיטת בסל נועדה בכדי ליצור חיתוך עם השהיית זמנים אפסית בין שני הרכיבים ובכך לתקן סטיות פאזה.

הסלופים הגבוהים הם משום שזה נדרש לשיטת החיתוך הזו, לרוב בשיטת בסל יעבדו או בסלופ 18 או בסלופ 24.

אני מתאר לעצמי שהיות וסלופ 18 הוא סלופ הופכי ל6 דציבל - המהנדסים של סלסטרה בחרו דווקא ב18 בכדי להשיג תוצאה קרובה ככל האפשר או שהם פשוט רצו להמנע מהיפוך של הפאזה ב360 מעלות.

מעניין מה היתה הסיבה לבחור דווקא בנתונים האלו.

אבל - הכל טוב ויפה ונכון במידה ומשתמשים במגבר בכדי לבצע את חיתוך התדרים - מה שלא קורה ברוב המערכות שאני מכיר.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לפי הכותרת של התרד' ועל סמך רשימת הקניות שהוצגה אני חושב שהבחור הולך לעבוד בצורה פאסיבית, ככה שאני לא יודע עד כמה הקרוס במגבר הוא שיקול עיקרי כאן. מי שמבצע את החיתוך לטוויטרים במקרה הנ"ל זה הקרוס הפסיבי. הכי הרבה הוא יוכל לחתוך את הסט מלמטה ואת הסאב מלמעלה דרך המגבר.

גם אם ירצה לעבוד בעתיד אקטיבי אני לא יודע כמה חיוני הקרוס במגבר, משום שאם לא יקנה מראש P88RSII או משהו דומה הוא גם ככה יצטרך לקנות רדיו דיסק עם טיים קורקשיין ותומך אקטיבי מבחינת הקרוס וסביר להניח שיעשה את הכל משם.

SINFONI-FOR MUSIC LOVERS

פורסם

אם כך השיקול שלי היה ללכת על המגבר החזק יותר - אתה הולך להגביר כאן סט ביחד עם הקרוס הפסיבי שלו - יהיה כאן איבוד הספק גם על הקרוס שצריך לפצות.

המגבר החזק יותר לוקח מבחינתי - סאן דאון.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אדי אתה "טועה".

הרי סרול אמר שההפרשים בהספקים הם זניחים.

75 וואט מול 100 וואט זה זניח.:roll:

ואחרי איבוד ההספק על הקרוס ועל הכבלים, ההספקים ירדו בעוד 10-15 אחוז.

מה זה 67 מול 90 וואט

under construction..

פורסם

ניר אתה שוכח גם שכל מה שצריך זה וופר שמונה אינטש

:-D

טוב אוקיי אוקיי - סליחה!

הייתי חייב.

בידיעה שלקרוס של המגבר אין כאן שום מטרה או שימוש ושניהם יעבדו על FULL אז אנחנו מסתכלים של שני מגברים "עירומים" שעושים פעולת הגברה ולכן, החזק מנצח.

חשוב לציין שאני מתייחס לשני מגברים שנשענים על תכנון משותף ורכיבים ברמה חופפת.

Pioneer TS-X150

פורסם

עזוב שטויות.

רדיו דיסק + שני רמקולים יעשו את אותה עבודה. (ברעיון) לא???

אני תומך. בהנחה והשימוש במגבר להגברה נטו. ואפילו בשימוש בקרוס.

בהפרשים כאלו. החזק מנצח.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

• תוכן חדש...