Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5335 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

*מצטער עם הנושא לא לפה

לפני חודשיים בערך בכביש סואן שאני גר אין מקומות חניה אלא רק אדום לבן, בלילה יש חוק עזר שמרשה לנהגים לחנות עם ארבעת הגלגלים משעה 17:00 על המדרכה עד 7 בבוקר נדמה לי, אחרי שיפוצים נרחבים באותו רוחב סואן בקטע שמתחת לבית שלי עשו חניה ל-20 רכבים בערך, והמדרכה אפורה בלי צבע מה שאומר שאפשר לחנות מתי שרוצים כמה שרוצים ופתר את בעיית החניה לטובה אני חייב לציין, לאחרונה מבלי להתייחס יותר מדי שמתי לב שאין אף פעם חניה בקטע הזה, עוד יותר היה מוזר שאני רואה רכבים שאני לא מזהה שהם של השכנים שלי שחונים כל ערב ברחוב הזה במיוחד אחרי שאני חוזר בערב ומסתובב 20 דקות בשכונה עם הרכב למצוא חניה, עד שנפל לי האסימון שאני אישית ספרתי 10 מכוניות אולי יש עוד לא המשכתי לחקור, כולן של סוחר רכב שמחנה את הרכבים בקטע הזה ולא מזיז אותם שבועות, אין על הרכבים שלטי למכירה כי כל הרכבים מפורסמים ביד 2!

מרוב עצבים התקשרתי לעירייה הסברתי את המצב, חזרו אליי אחרי כמה דקות בירורים ואמרו שעם הרכבים מחנים כחוק אז אין מה לעשות!

העם יש מה לעשות? או אחרי שחגגנו שסוף סוף יש חניה לבית נחזור לחיות באשליה כי אין אף פעם מקום לחנות?

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

ברגע שהרכב חונה כחוק, אינו מהווה הפרעה, ויש לרכב טסט ואינו גורטאה מבחינה חוקית לא יפנו את הרכב.

אלא אם כן סוחר הרכבים חונה בחניה פרטית הרשומה בטאבו של אותו אדם.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

מקרה מוכר וידוע ועריית נתניה טיפלה בנושא הזה בכך שפשוט העמידה שלט שרכב שעומד שם למטרת מכירה יגרר מהמקום או שיקבל דוח אני לא זוכר בדיוק אבל זה הפסיק את התופעה

פעם Clio b 2001 ידנית/Clio b Sport MK2 2003/פיאט פונטו 98

מגאן RS 225 למכירה

פורסם

במקרה הספציפי הזה, פותח השרשור ציין שהסוחר לא מפרסם את הרכבים על ידי מודעת מכירה,

הם מפורסמים ביד 2 ללא שלטי מכירה.

העירייה לא יכולה לדעת האם הרכב מוצע למכירה או שחונה בחניה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

שלום

ליבי ליבי לך, שכן אני סובל אישית מבעייה דומה:

מקום עבודתי, איזור התעשיה הישן של אור יהודה סובל ממצוקת חנייה ברוב שעות היום וברוב ימות השבוע (מלבד שבת ומלבד השעות 00:00 עד 08:30.

כל זאת למרות שבאיזור קיים חניון עצום בגודלו, אך גם הוא לא מספק את דרישות החנייה במקום.

למרות זאת, לפני יותר משנה, נפתחה סוכנות של מכירת רכב משומש, אשר בלי בושה מנצלת באופן קבוע לפחות 10 מקומות חנייה, ובנוסף בשעות רבות של היום אפילו יותר.

כל זאת ללא ציוץ או תלונה של העירייה.

גם במקרה זה נראה לי שאין הרבה מה לעשות, ולמרות חוק "לשון הרע", העלול לעבור בקרוב, נראה לי שמישהו ברשות המקומית "רופד" היטב כדי לאשר את בית העסק הספציפי, שמנצל ללא בושה את השטחים הציבוריים שבאיזור.

בסיכומו של דבר - הייתי מעוניין לדעת אם גם במקרה זה אולי כן ניתן לעשות דבר כדי לשנות את המצב.

תודה!

שי

פורסם

מטריקס,האם הרכבים מפורסמים ביד 2 בקטגוריית פרטיים או סוחרים?

אין לנו על מי לסמוך,אלא על ABS,ESP ושאר צירופי האותיות באנגלית.

פורסם

בקטגריית פרטיים, ורוב הרכבים האלו מפורסמים כיד 1 מה שקשה לי להאמין, ורוב המחירים המצויינים במודעות הם מעל המחירון,

איזה אטימות לא יאומן, איך אפשר לטפל בתופעה? גם תלונה במשטרה לא תעזור?

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

איך רשות המיסים תעזור לי פה?

פורסם
מקרה מוכר וידוע ועריית נתניה טיפלה בנושא הזה בכך שפשוט העמידה שלט שרכב שעומד שם למטרת מכירה יגרר מהמקום או שיקבל דוח אני לא זוכר בדיוק אבל זה הפסיק את התופעה

אתה מדבר במקרה עם הסוחר שליד הקופסה?

כי אם כן אז השלט לא עזר, אבל לפחות הוא מחנה אותם על החול בקרבת המגרש.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

מכיוון שvlad מניח שהסוחר אינו עוסק בזוטות כמו תשלומי מס, ולכן (אני מניח, כן?) אני חושב שאם תשאיר פתק שרשות המיסים עלולה לבדוק למי שייכים הרכבים הללו, ולמה הם מפורסמים ביד2, והאם שולמו עליהם מיסים כחוק וכיו"ב, ייתכן שהוא יבין את הרמז. בכל מקרה, אם אכן הסוחר אכן מעלים מיסים, תודות למלשינון (אם הוא עדיין עובד) אתה זכאי ל10% מסך העלמת המס.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

מכיוון שvlad מניח שהסוחר אינו עוסק בזוטות כמו תשלומי מס, ולכן (אני מניח, כן?) אני חושב שאם תשאיר פתק שרשות המיסים עלולה לבדוק למי שייכים הרכבים הללו, ולמה הם מפורסמים ביד2, והאם שולמו עליהם מיסים כחוק וכיו"ב, ייתכן שהוא יבין את הרמז. בכל מקרה, אם אכן הסוחר אכן מעלים מיסים, תודות למלשינון (אם הוא עדיין עובד) אתה זכאי ל10% מסך העלמת המס.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

תעשה תרגיל א' שים של מודפס יפה ,שמורה שמי שמחנה רכב למכירה עלול לחטוף דוח ,או משהו בסגנון

פורד פיאסטה שנת 97 מנוע - יוטה 1.3

פורסם

אני לא חושב בכיוון של לפגוע בו בכיס בצורה ישירה (נזק לרכבים) או בצורה עקיפה (להלשין עליו).

לדעתי, תנסה להתקשר אליו ולהזהיר אותו (בצורה יפה) שיפנה את רוב הרכבים, תתקשר אליו מחסוי או מטלפון נייח של העבודה וכד' שלא יזהה אותך, כי אם לא תגיע איתו להסכמה:

א. תדפיס פתק 'למכירה' עם הטלפון שלו ותדביק על כל הרכבים (כן, מבחוץ). הוא יוריד? תשים עוד פעם, ותתלונן בעיריה שיש פה מגרש מכוניות למכירה אולי הם רוצים לקנות כמה...:-o

ב. יש מדבקות 'קונה רכבים לפירוק ולחלפים וכו' וכו' - תשיג כאלו (נראה לי שלא קשה להשיג כאלו בחולון/בת ים) בלי להשאיר עקבות, ותדביק על הרכבים בצורה בולטת, גם זה אמור לעשות משהו לעיריה.

אתה יכול לשכלל את עיצה א' ולכתוב מחיר מצחיק וכו', שיתפוצץ מכמות הטלפונים שיטחנו אותו.

בהצלחה

:idea:בכביש אל תהיה צודק, היה חכם.
  • תוכן חדש...