Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5334 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אפשר לבקש מהעירייה שיצבעו את המדרכה בלבן וישימו שלט שהחנייה לדיירי הרחוב בלבד עם תו חנייה.

לא נראה לי שיהיה אכפת להם לקבל עוד קצת הכנסה מדוחות חנייה...

SUBARU FORESTER SH

ALFA ROMEO 156 TS2.0

פורסם

אני לא מבין את כל אלה שחושבים שהכביש שייך לאבא שלהם ולוקחים את החוק (שהם המציאו) לידיים.

למה לפנצ'ר את המכוניות? מי נותן לך זכות להדביק מדבקות על הרכבים?

לי יש שכן שיש להם 5 מכוניות. לי מפריע שהם תופסים את החנייה ברחוב. אולי אני אשרוף להם את המכוניות ואת הבית. :shock:

על פניו, אם אין שלטים של למכירה על הרכבים אז הבן אדם לא עובר על החוק. הוא לא מתחשב בשאר האוכלוסיה, אבל לא עובר על החוק.

כמו שהציעו לך תכנס אסיפת ועד עם יתר הבניינים באיזור. תדאג שהדיירים יחתמו על עצומה שאתם מבקשים עקב מצוקת החנייה הקשה באיזור להגביל את החנייה באותו הקטע לדיירי הרחוב (אם זה קטע מול בניין אחד אפשר גם להגביל לדיירי הבניין). לפנות עם העצומה לעירייה.

אסף

פורסם
שלום

ליבי ליבי לך, שכן אני סובל אישית מבעייה דומה:

מקום עבודתי, איזור התעשיה הישן של אור יהודה סובל ממצוקת חנייה ברוב שעות היום וברוב ימות השבוע (מלבד שבת ומלבד השעות 00:00 עד 08:30.

כל זאת למרות שבאיזור קיים חניון עצום בגודלו, אך גם הוא לא מספק את דרישות החנייה במקום.

למרות זאת, לפני יותר משנה, נפתחה סוכנות של מכירת רכב משומש, אשר בלי בושה מנצלת באופן קבוע לפחות 10 מקומות חנייה, ובנוסף בשעות רבות של היום אפילו יותר.

כל זאת ללא ציוץ או תלונה של העירייה.

גם במקרה זה נראה לי שאין הרבה מה לעשות, ולמרות חוק "לשון הרע", העלול לעבור בקרוב, נראה לי שמישהו ברשות המקומית "רופד" היטב כדי לאשר את בית העסק הספציפי, שמנצל ללא בושה את השטחים הציבוריים שבאיזור.

בסיכומו של דבר - הייתי מעוניין לדעת אם גם במקרה זה אולי כן ניתן לעשות דבר כדי לשנות את המצב.

תודה!

שי

ליד שניצה? :)

כמה שעות חיפשתי שם חניה במצטבר... :(

Peugeot 208 GTI 2016

• תוכן חדש...