Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8020 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם

אחרי שבני הרס את תיבת ההלוכים של מכוניתי הוחלפה התיבה - אני לא יודע אם למקורית של XSI או משהו אחר - כמו כן הוחלף גם המצמד. עכשיו אני מרגיש שכאשר אני מעביר ללא השהיה בין הלוך ראשון ושני וגם בין שלישי לשני יש חריקה . כשפניתי למכונאי במוסך הוא אמר לי כי זה נובע מהמצמד החדש. אני חושב שהוא לא מספר לי את כל האמת. או שהתיבה לא של XSI או שמשהו דפוק בה.

אם למישהו מכם יש עצות או רעיונות אשמח אם תשתפו אותי איתם.

פורסם

נשמע יותר כמו סינכרונים דפוקים מאשר כל דבר אחר , זה קורה תמיד כשאתה מעביר חוץ מבסלד מתאים נכון?

מאיפה הביאו את תיבת ההילוכים?

שיפצו אותה לפני שהכניסו לרכב?

ליביו.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

תודה לשניכם

אני מתכוון לבדוק במוסך מורשה

ואני לא יודע מהיכן הביאו את הגיר אני כן יודע שהוא גיר מפירוק

עדיין אני מעוניין לברר האם משהו יודע אם אפשר בכלל להכניס גיר של 306 ל 106XSI

ושוב תודה מראש

פורסם

תשמע...

קח את האוטו לכביש ריק...סע בהילוך ראשון ותסחוט כמה שאתה יכול וישר אחרי זה תעביר לחמישי...אם מד הסל"ד יעמוד במקום הרבה זמן אז הגיר ששמו לך במצב לא הכי טוב..

אם הסל"ד ימשיך לעלות יפה אז הקלאט'ש דפוק...

If this car is being driven safely, call the cops - it's been stolen!

פורסם
תשמע...

קח את האוטו לכביש ריק...סע בהילוך ראשון ותסחוט כמה שאתה יכול וישר אחרי זה תעביר לחמישי...אם מד הסל"ד יעמוד במקום הרבה זמן אז הגיר ששמו לך במצב לא הכי טוב..

אם הסל"ד ימשיך לעלות יפה אז הקלאט'ש דפוק...

באיזה בית ספר למכונאות לימדו אותך את השטות הזו ? :shock:

פורסם

במוסך הסוללים...מכיר..?

ולמה שלא תגיד לו שיעשה את זה ונראה אם זאת שטות או לא...

פורסם

במוסך הסוללים...מכיר..?

גש חזרה למוסך , ובקש מאותו מורה מדופלם -שיסביר לך איך הלופטגשעפט הזה בודק את הגיר... :?

פורסם

במוסך הסוללים...מכיר..?

גש חזרה למוסך , ובקש מאותו מורה מדופלם -שיסביר לך איך הלופטגשעפט הזה בודק את הגיר... :?

אוקיי ככה שמה בדקו לי את האלפא (כבדיקה ראשונית) וגם לי הייתה בעיה עם החריקה ועכשיו הכל בסדר...

פורסם

במוסך הסוללים...מכיר..?

אוקיי ככה שמה בדקו לי את האלפא (כבדיקה ראשונית) וגם לי הייתה בעיה עם החריקה ועכשיו הכל בסדר...

אה ,ככה שמה בדקו. :idea:

אז תן לי לספר לך משהו.

המכונאי חשב שהקלאץ' שלך לא מפריד כראוי , ועקב כך עשוייה להיווצר חריקה.

ע"י משיכת ההילוך ואז מעבר לחמישי - הוא ניסה לבדוק אם יש מספיק חיכוך בין הפלטה לדיסק בקלאץ' ולא אם הגיר תקין או לא.

כל הנ"ל היה בדיקת קלאץ' בלבד.

אגב -סתם עומס מיותר על הרכב (או דאווין של המכונאי) - פחות שחיקה לרכב היא ע"י עמידה ,הנדברקס משוך עד הסוף , שילוב להילוך גבוה ושחרור מבוקר של הקלאץ'. אם הקלאץ' תקין הרכב יכבה. אם לא הטורים יעלו והרכב יישאר לעמוד.

פעם הבאה -אתה מתבקש לענות על נושאים שאתה יודע את התשובה.

פורסם
תודה לשניכם

אני מתכוון לבדוק במוסך מורשה

ואני לא יודע מהיכן הביאו את הגיר אני כן יודע שהוא גיר מפירוק

עדיין אני מעוניין לברר האם משהו יודע אם אפשר בכלל להכניס גיר של 306 ל 106XSI

ושוב תודה מראש

אפשר , אבל למה?

למה לא להביא גיר של 106XSI מראש?

ולמה הגיר הקודם לא שופץ ?

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
שלום לכם

אחרי שבני הרס את תיבת ההלוכים של מכוניתי הוחלפה התיבה - אני לא יודע אם למקורית של XSI או משהו אחר - כמו כן הוחלף גם המצמד. עכשיו אני מרגיש שכאשר אני מעביר ללא השהיה בין הלוך ראשון ושני וגם בין שלישי לשני יש חריקה . כשפניתי למכונאי במוסך הוא אמר לי כי זה נובע מהמצמד החדש. אני חושב שהוא לא מספר לי את כל האמת. או שהתיבה לא של XSI או שמשהו דפוק בה.

אם למישהו מכם יש עצות או רעיונות אשמח אם תשתפו אותי איתם.

תקלת מצמד שאינו מפריד כהלכה ניתן לזהות ע"י חריקה במעבר כל ההילוכים, כולל הרוורס, וזה לא מה שתיארת.

אם כך נשאר לנו תקלת פנימית בגיר של משלב או סינכרון פגום.

גש חזרה למוסך-- יש אחריות גם לתיבות הילוכים מפירוק.

• תוכן חדש...