Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5352 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מחשב נייד מוחדש (הסבר בגוף הטקסט) מבית DELL Inspiron דגם 17R-N7110B, כולל זיכרון 8GB, דיסק קשיח בנפח 750GB, מעבד Intel Core i5, סוללה לזמן עבודה ממושך, ומערכת הפעלה Windows7 Home Premium. כולל אחריות לשנה!

3050 ש"ח כולל משלוח, עכשיו באתר BUY2.

8)

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם

הצעה מעניינת ונראת משתלמת.

אך שתי הערות:

1. לא מצאתי דגם כזה למכירה באף אתר בארץ, דבר שאומר דרשני.

2. האחריות המקובלת כיום היא למחשבי דל היא שלוש שנים ולא רק שנה כפי שמקבל המחשב הזה.

פורסם

2. האחריות המקובלת כיום היא למחשבי דל היא שלוש שנים ולא רק שנה כפי שמקבל המחשב הזה.

האחריות רק שנה בגלל שמדובר במחשב מחודש. זה הקץ' בדיל הזה.

מחשב מוחדש לא היה בשימוש לקוחות סופיים (לא עבר אקטיבציה), מוגדר כעודפי מלאי מהמפעל, והוחזר לחברות בהגדרה של מלאי עודף או ביטולי הזמנות.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

אם זה באמת מעודפים אז מי שמחפש מחליף לדסקטופ נראה לי שזאת הצעה לא רעה בכלל, המפרט נראה טוב.

אם היו מציעים מחשב דומה בגדול של 13 אינצ' בטוח הייתי קונה.

פורסם

כן, אני יודע שזה מחשב מוחדש.

ואם זה גם יש לי בעיה בגלל חוסר האמונה לסיבה שבה הם נקבו שזה מחשב שמעולם לא נמכר. מכיון שאם זה עודפי הזמנות אז מה אכפת להם לתת את השלוש שנים אחריות כרגיל.

אך יותר מטריד אותי למה לא מצאתי דגם כזה למכירה, מצאתי דגם דומה אך לא כזה.

פורסם

דיל עלק.

Refurbished בארה"ב נמכר מראש רק בOUTLETים ובשאריות עקב חוסר האטרקטיביות שלו.

ומקובל גם לתת רמות של זה.

בקיצר איזה יבואן קנה סטוק בחצי מחיר ומטה ועושה קופה ב"דיל"

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

"משקלו קל ביחס לחוזק שלו - 3.11 ק"ג."

:lol: :lol:

וברצינות, אני לא אוהב את האתרים רק מסיבה אחת- הם משקיעים הרבה מאמץ בכתיבת מלל, אבל את המלל שחשוב להם ולא את זה שחשוב ללקוח.

איזה מעבד I5? סידרה חדשה או ישנה?

איזה כרטיס מסך?

מערכת הפעלה 64 ביט או 32?

סוללה 4,6 או 9 תאים?

2. המילה "מחודש" היא כסת"ח לא נורמלי. מרגע שרשמו אותה והמחשב חזר ליבואן, אין שום דרך באמת לדעת אם השתמשו בו, כמה השתמשו בו, ומה הייתה סיבת ההחזרה. הם יכולים להגיד עד מה שבא להם באתר הזה, מבחינה משפטית, הם כיסו את עצמם.

3.זה מחיר נחמד, אבל יש מחשבים בעלי נתונים יותר טובים, חדשים לגמרי, עם שנתיים ויותר אחריות בסביבות ה-3600 שקל. ככה שמציאה מטורפת, זה לא.

פורסם

מוזר מאד.

זה איזה מחשב כלאיים.

מסך 17 שהוא לא HD כשעוד ב2007 כל מסכי ה 17 של הניידים שלהם היו HD ואם נוסיף לזה יבואן שהוא לא בדיוק מפיץ של DELL, התמונה מתבהרת.

אגב, עם סוללה של 6 תאים, המחשב יחזיק שעה וחצי לכל היותר.

פורסם

זה מוחדש, לא מחודש :)

וזה ההסבר:

מחשב מוחדש לא היה בשימוש לקוחות סופיים (לא עבר אקטיבציה), מוגדר כעודפי מלאי מהמפעל, והוחזר לחברות בהגדרה של מלאי עודף או ביטולי הזמנות.

תכלס יש לו מפרט נחמד, לא יודע אם הייתי קונה מחשב דרך דיל כזה, אפילו מברגה ב200 שקל מעוררת אצלי התלבטות למשהו מסריח .

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

לא יודע למה,אבל כל הזמן סלדתי ממערכות HOME,ותמיד העדפתי PRO\CORP\ULTIMATE (תקף ב XP וגם ב7)

צודק ליביו - לא שווה את הכסף :)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

• תוכן חדש...