Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5344 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ולהילחם על זכויות הנשים. :turn-l:

המשטרה הפריעה לצעירה באמצע סקס, לאחר שגניחותיה העירו את כל הרחוב.

"זכותי להזדיין ולצעוק", אמרה לשוטרת שביקשה ממנה להנמיך את קולה.

http://www.mynet.co.il/articles/0,7340,L-4146074,00.html

מזכיר לי את אחת הנסיעות שלי לאוסטריה, כששאר אורחי המלון ואנוכי זכינו להשכמה בנסיבות דומות.

גם שם היה זה זוג ישראלי. מעניין מה שורש התופעה... נראה מה יש לבנצי להגיד על זה.

פורסם

אני עם עופר,

במקום החבר שלה הייתי שם לכל השכנים סט אטמי אוזניים (מספיק סט אחד, רק לנשות הבניין, הגברים כנראה לא מתלוננים...) ולובש חולה ״ימותו הקנאים״.

אין הרבה דברים יותר מדליקים מבחורה שנהנית מסקס ושגם שומעים את זה, מה עדיף, פרטנרית אנמית שבסוף הזיון תשלח לך sms להודיע שהיא גמרה?

:lol:

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

הקטע שהכי הפתיע אותי בכתבה הזאת הוא שהשוטרים הגיעו לשם בעקבות תלונה :|

מה שבטוח שהתלונה התקבלה משכנה ולא שכן :wink:

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

" 2.לארועים מסוג זה המשטרה מגיעה עוד לפני סיום האקט המיני.

אם הקריאה למשטרה הייתה על פריצה לבית או גנבת רכב או אפילו אלימות, הם היו מגיעים אחרי דקות ארוכות מאד...אם בכלל "

מסכים עם 2 :-D

פורסם

למקרה הזה שני צדדים - מצד אחד, זכותה המלאה של הבחורה לצעוק כמה שהיא רוצה כל עוד היא עושה זאת בדירתה.

מצד שני, הדיירים נדפקים בגלל הרעש וזה מעצבן כשבלילה יש איזה מישהו שצועק ומפריע לך.

לדעתי, המעשה ההגיוני והנכון לשני הצדדים, זה לסגור חלון. זה שהאישה סירבה לעשות זאת זה טמטום מהצד שלה.

בכל אופן, להגיש על זה כתב אישום זה מטומטם לא פחות =\

מאחל לה שלא יגישו נגדה כתב אישום ושתחכים מזה ותסגור פאקינג חלון.

פורסם

מצד שני, הדיירים נדפקים בגלל הרעש וזה מעצבן כשבלילה יש איזה מישהו שצועק ומפריע לך.

רוצה לאמור, "זה מעצבן כשבלילה יש איזה מZדייN שצועק ומפריע לך"...:lol:

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...