Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5297 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ממליץ לך להקטין את השפה של הטבעות של הרמקולים, הם שקועים מדי פנימה.

זה יאטום לך את הסאונד.

תדמיין שאתה שם את שתי כפות הידיים שלך ומדבר - ככה זה גם יישמע.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

• תגובות 66
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

וויני, התכוונתי לחלק הקדמי של הטבעת, זה נראה כמו שופר צינור קטן, זה ישפיע על הסאונד.

בנוגע לצ'אמפר, כל הרמקולים אצלי ברכב ככה.

זה כבר מי שרוצה עושה.

פרסמתי את זה כבר בפורום במהלך ההתקנה שלי, עושה רושם שאנשים לא מעניין אותם מה אני כותב, אלא אם מישהו אחר אומר את זה

אז..

מידריינג Hybrid Audio L4

פורסם

כרגיל התקנה מדהימה, מאוד אהבתי עוד כשראיתי במפגש. אין ממה להיות מופתע- עבודה של ישראל.

ולגבי המצבר- אני גם זומם לעצמי אחד כזה בעוד חודש :twisted: חיה רעה:-D

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

פורסם

מצברי XS הם הטופ של הטופ! שווה את ההשקעה. כל הכבוד על העבודה, האיטום שם בתוך הדלת נראה כמו כאב ראש רציני!

תהנה ותתחדש! אשמח לשמוע בהזדמנות :)

פורסם

אחלה איטום עשיתי. ישראל כהרגלו עבודה כמו שצריך.

נחמד לראות XS POWER 3400 מתחת למכסה מנוע.

JVC KW-AVX836

Hertz HSK-165XL @ Celestra FA475x

DC Audio Level 5 m2 12 inch @ DC Audio 3.5K

פורסם
וויני, התכוונתי לחלק הקדמי של הטבעת, זה נראה כמו שופר צינור קטן, זה ישפיע על הסאונד.

בנוגע לצ'אמפר, כל הרמקולים אצלי ברכב ככה.

זה כבר מי שרוצה עושה.

פרסמתי את זה כבר בפורום במהלך ההתקנה שלי, עושה רושם שאנשים לא מעניין אותם מה אני כותב, אלא אם מישהו אחר אומר את זה

אז..

שלום אליקו,

יש מצב שאתה מעלה קישור לשרשיר של ההתקנה שלך?

אני קורא עליו כבר כמה וכמה פעמים ומת לראות וללמוד כמה דברים חדשים אבל קשה למצוא בחיפוש..

תודה מראש!:-)

ואל תחשוב שאם לא מגיבים אז אנשים לא מתעניינים, יש פשוט הרבה שלא מגיבים.

פורסם

אלי, עם כל הכבוד ויש כבוד, מה זה הרגשי הזה??

מה אכפת לך מה אנשים קוראים או לא? מגיבים או לא??

מי שרוצה ללמוד באמת, שואל, מתייחס ועונה, פותח דיונים ארוכים ולא מתבייש לשאול ולהגיד "אני לא יודע, תלמדו אותי!"

אז מי שלא מגיב ולא מתייחס, לא רוצה ללמוד ובא סתם להעביר את הזמן או להסתכל או לא יודע מה, בעיה שלו!

אין סיבה להתרגש בגלל זה.

אתה, אלי, יש לך מערכת "טופ אוף דה ליין" ומי שמקנא יכול את הלב! מי שרוצה ללמוד לוקח דוגמה! :-D

אגב, אלי, אולי תתאר לנו בקצרה למה בעצם טוב לעשות צ'אמפר, ומה ההבדל בין טבעת עם צ'אמפר לבין טבעת רגילה?

Volvo S40 T4 MT

Volvo For Life :-D

פורסם

רגשי?

אתה צודק - לא אכפת לי. בגלל זה הפסקתי להגיב בפורום, אפילו כש"מביני דבר" כותבים שטויות שאנשים אחרים לוקחים כתורה מסיני, רק שהכל עקום.

בכל מקרה, כשרמקול עובד הוא מפיק צלילים משני הכיוונים שלו, קדימה ואחורה.

בטבעות עבות במיוחד אפשר לשמוע את זה, כשלא עושים את הזוית זה נשמע כאילו תקעת את הרמקול בתור צינור.

אתה רוצה לבטל ולעזור להעלים כמה שיותר את הגל החוזר של הרמקול שמגיע מאחוריו, בגלל זה הבידוד, בגלל זה הפדים האקוסטים למיניהם בגלל זה 300 חומרים שונים ומשונים לשים.

אבל מה שהרבה לא מסתכלים עליו זה הטבעת, אם היא דקה, בעובי חצי סנטימ, זה עוד סביל וקביל, זה זה לא משפיע בכלל על הרמקול, אבל ברמקולים שאמורים להפיק תדרי מיד, כמו מידבס ומידריינג', הדבר הזה משפיע עד מאוד על הסאונד.

כמו שהערתי מקודם, אפשר להגיד את זה גם על החלק האחורי של הרמקול.

למה לתקוע את הרמקול בתוך צינור?

זה דבר די הגיוני האמת, SCOOB, ההתקנה שלי הייתה לפני 3 שנים אם אני לא טועה, אני לא זוכר או לא יודע איפה השרשור שלי, סביר להניח שביקשתי למחוק אותו בגלל אי-אלו מחלוקות והערות שטותיות שהועלו לשרשורים שלי - כמו שאנשים התרגלו לעשות פה.

אני נהנה לקרוא את הבולשיט שאנשים כותבים פה.

שלא תבינו לא נכון, אני אוהב קומדיות :)

אני לא דואג בקשר למערכת שלי, אתה מוזמן לשמוע אותה אם מתחשק לך, אני מודאג בקשר לעיוותים שמתרחשים פה

מה גם שמתחיל להתמלא פה ב REPs, לפחות תעשו את זה פחות שקוף, דיוויד.

בכל מקרה, לאורן - התכוונתי להוריד כמה מ"מ מהטבעת שאמורה כביכול להשקיע את האלמנט. קברת אותו יותר מדי.

מידריינג Hybrid Audio L4

פורסם

אלי אני לREP של אף אחד, זה פשוט תמיד היה חלום שלי לשים מצברים כאלו ברכב, ואני מלא התרגשות. זה עדיין לא נקלט לי בראש. וכן מי שיש לו מערכת בעלת כמה מגברים מכובדים שצורכים אמפרז׳ לדעתי צריך מערכת חשמל טובה, ואין שום דבר פסול להמליץ על XS. זה לא שאני מטנף את הפורום בזה..

דיוויד

פורסם

אליקו אם אנשים היו רק יודעים איזה עבודת תשתית בוצעה ברכב שלך - עזוב אותך ההתקנה, התשתית בלבד.

מתקן למגברים שעבר ריתוכים לרכב...

תשתית חשמל שיכולה להתניע טנק מרכבה אחרי שני חורפים קשים בבוץ עמוק.

טרמינלים לסאב שהם בעצם ברגים שאפשר לעגן בהם תושבת של מנוע מזגנים :-D

ועוד ועוד...

אני בטוח שפותח השרשיר קורא את מה שאתה כותב - אם נראה איזה שיפורון קטן בטבעות ע"י ישראל - זה סימן להתקדמות אמיתית כאן.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
רגשי?

אתה צודק - לא אכפת לי. בגלל זה הפסקתי להגיב בפורום, אפילו כש"מביני דבר" כותבים שטויות שאנשים אחרים לוקחים כתורה מסיני, רק שהכל עקום.

בכל מקרה, כשרמקול עובד הוא מפיק צלילים משני הכיוונים שלו, קדימה ואחורה.

בטבעות עבות במיוחד אפשר לשמוע את זה, כשלא עושים את הזוית זה נשמע כאילו תקעת את הרמקול בתור צינור.

אתה רוצה לבטל ולעזור להעלים כמה שיותר את הגל החוזר של הרמקול שמגיע מאחוריו, בגלל זה הבידוד, בגלל זה הפדים האקוסטים למיניהם בגלל זה 300 חומרים שונים ומשונים לשים.

אבל מה שהרבה לא מסתכלים עליו זה הטבעת, אם היא דקה, בעובי חצי סנטימ, זה עוד סביל וקביל, זה זה לא משפיע בכלל על הרמקול, אבל ברמקולים שאמורים להפיק תדרי מיד, כמו מידבס ומידריינג', הדבר הזה משפיע עד מאוד על הסאונד.

כמו שהערתי מקודם, אפשר להגיד את זה גם על החלק האחורי של הרמקול.

למה לתקוע את הרמקול בתוך צינור?

זה דבר די הגיוני האמת, SCOOB, ההתקנה שלי הייתה לפני 3 שנים אם אני לא טועה, אני לא זוכר או לא יודע איפה השרשור שלי, סביר להניח שביקשתי למחוק אותו בגלל אי-אלו מחלוקות והערות שטותיות שהועלו לשרשורים שלי - כמו שאנשים התרגלו לעשות פה.

אני נהנה לקרוא את הבולשיט שאנשים כותבים פה.

שלא תבינו לא נכון, אני אוהב קומדיות :)

אני לא דואג בקשר למערכת שלי, אתה מוזמן לשמוע אותה אם מתחשק לך, אני מודאג בקשר לעיוותים שמתרחשים פה

מה גם שמתחיל להתמלא פה ב REPs, לפחות תעשו את זה פחות שקוף, דיוויד.

בכל מקרה, לאורן - התכוונתי להוריד כמה מ"מ מהטבעת שאמורה כביכול להשקיע את האלמנט. קברת אותו יותר מדי.

תראה, אני באמת מבין את הבעיה ואת מה שאתה מציין וציינת בשרשור ההוא, אבל באמת כאילו היה מה שהיה וכולם ראו, הפנימו וכל אחד יפיק את הלקחים שלו ואת התובנות שלו מכל הסיפור, אבל זה ממש יהיה מצחיק אם כל הודעה שלך תקשר את הנושא ההוא.

באמת אני לא לוקח צד לשום כיוון ובהכי כנות איתך, אני חושב שזה עושה רק לך נזק.

דבר שני חבל באמת היה מעניין לראות שרשור כזה רציני.

אני כל הזמן מתרחק מהבנייה אצלי בגלל הוצאות לא צפויות שצצות לי כל הזמן (וגם אלמנטים שמחליטים להתמנגל לי...:shock::oops: ) אבל אני מקווה שבקרוב זה ייקרה ואני מנסה להפיק את מיטב הלקחים מכולם פה.

תודה על השיתוף ושבוע טוב..

פורסם

עזובתך אדי, מה אני מבין :)

scoob - אכלתי מספיק נזק :)

מידריינג Hybrid Audio L4

• תוכן חדש...