Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5299 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה רבה אלי על ההסבר הקצר והקולע הזה. אני בטוח שמישהו למד מזה משהו.

הטבעת של ישראל...

אדי, למה כל דבר שאתה אומר נשמע גס?! :lol: :lol:

Volvo S40 T4 MT

Volvo For Life :-D

• תגובות 66
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני לא ממעיט :)

אני סתם אומר.

וויני, אתה גורם לזה להשמע כ"כ ציני ;)

אדי - איך אתה זוכר את ה RACK שריתכתי אז בכלל למגברים?? אני בעצמי בקושי זוכר את זה :D

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם
אני לא ממעיט :)

אני סתם אומר.

וויני, אתה גורם לזה להשמע כ"כ ציני ;)

אדי - איך אתה זוכר את ה RACK שריתכתי אז בכלל למגברים?? אני בעצמי בקושי זוכר את זה :D

יש דברים שקשה לשכוח :-P

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

תודה רבה לכל המפרגנים וכל מי שביקש לשמוע אשמח להשמיע לכם את המערכת ברגע שהכול יחובר ויעבוד.

גיא

כן בוצע 3 הגדולים + החלפת המצבר כמו ששמת לב אולי בעתיד יוחלף אלטרנטור לאחד חזק יותר:evil:

בוריס

אני מצטער אין לי זמן לצלם במהלך היום כאשר יש עוד אור בחוץ (עבודה ולימודים..) אבל כמו שהבטחתי אני אשתדל עד סוף השבוע לעלות תמונות של הפלטה.

אלי

יש מצב שאתה צודק תאמת לא שמתי לב לזה יותר מידי אם יהיה צורך אני אתקן נכון לעכשיו כלום לא מורכב אז קשה לדעת אבל הטיעון שלך מעניין.

ושוב תודה רבה לכולם אני מת כבר להתחיל להפציץ!!!:twisted: :twisted: (ישראל זה רמז! תביא את הקורות כבר:-) )

HU: DXZ785USB. FRONT: MW: A.A HAVOC. MR: HAT L3. TW: HAT L1PRO. SUB:DC AUDIO LEVEL 3F X2. FRONT AMPS:XETEC P-2+S.A SAX-50.4. SUB AMP:DC AUDIO 5K. POWERED BY 2 XS POWER 3100+3400

:twisted: DO YOU THINK YOU HAVE BASS? THINK AGAIN

פורסם

img5331l.jpg

בגלל שישראל משתמש בחומר עבה, הקטע המסומן בתמונה הנ"ל יוצא מאוד ארוך, והרמקול שקוע עמוק בפנים.

אליקו טוען שזה יכול להשפיע על הסאונד.

על זה הדיון. :-D

Volvo S40 T4 MT

Volvo For Life :-D

פורסם

זה לא עניין של דיון, זה עניין של עובדות ואקוסטיקה, ואכן אלי צודק בעניין הזה.

לאלמנטים יש אלומות פיזור(קל להמחיש את זה כך) מסויימות, ושהאלמנט מותקן שקוע מידי זה יוצר עיוות באלומה הזאת.

זה גם מפריע לתוצאה הסופית מבחינת צליל, וזה גם מפריע בכיוון במה והתמונה בגלל האי-איזון בכיווניות.

בגדול, רצוי להתקין מקסימום בגובה הפלאנג', או במקרה הכי גרוע קצת מעל זה, אבל לא לחנוק את האלמנט עם "גדר".

לוופרים וסאבים זה פחות מורגש, אבל טוויטרים ומיד זה מאוד משמעותי.

ואגב, זה גם פחות אסטטי לעין, כי זה גם גדול יותר וגם בולט יותר.

under construction..

פורסם

אורן

תתחדש ומקווה לשמוע בהזדמנות אחרת את המערכת שלך.מאד מסקרנת.

זה מה שנקרא-"יחי ההבדל הקטן".והכוונה לשימת הלב של אליקו.

:mm_yeah:

ליאור

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

לבקשת החברים כמה תמונות נוספות של הפלטה והקורות בצורתם הסופית נכון לעכשיו הכל עובד מצויין וכל מה שנשאר זה לכוון ולכוון :)

נ.ב

הגרילים עדין לא מוכנים לכן אין תמונה שלהם..

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

6.jpg

7.jpg

8.jpg

HU: DXZ785USB. FRONT: MW: A.A HAVOC. MR: HAT L3. TW: HAT L1PRO. SUB:DC AUDIO LEVEL 3F X2. FRONT AMPS:XETEC P-2+S.A SAX-50.4. SUB AMP:DC AUDIO 5K. POWERED BY 2 XS POWER 3100+3400

:twisted: DO YOU THINK YOU HAVE BASS? THINK AGAIN

פורסם

ראיתי את הקורות ב LIVE, הן פשוט מעלפות, אני מחכה לשמוע את זה באופן סופי.

תתחדש, חזק ואמץ ג'וניור!

למי שלא שם לב, ישנן שתי פלטות, שווה להעלות תמונה של העניין סגור לצורך המחשה.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

• תוכן חדש...