Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מגב לשמשה אחורית toyota corolla runx 2004

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4987 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב ושבת שלום!

מישהו יודע מה הקוד/דגם של המגב בשמשה האחורית של הרכב הנ"ל? הייתי היום באייס ועיינתי בספרונים של בוש ואמריקן איגל ובשניהם לא מופיע אזכור.

גם במס' חנויות חלפים לא ידעו לענות על השאלה.

תודה לעונים!

פורסם

1. תמיד קיימת האופציה לרכוש מגב מקורי במחסן של הייבואן.

2. אני רכשתי מגב אחורי תוצרת בוש עבור ראנקס 2006 והמק"ט הינו:

3 397 011 430

איזה כייף לי :)

פורסם

מחירם של זוג מגבים מקורים לשמשה הקידמית הוא בסביבות 220 שקלים ו-125 עבור מגב אחורי.

פגשתי אדם עם דולר, החלפנו דולרים ועדיין לכל אחד מאיתנו יש דולר אחד. פגשתי אדם עם רעיון, החלפנו רעיונות ועכשיו לכל אחד מאיתנו יש 2 רעיונות.

פורסם

תציין באיזה אזור אתה ותוכל לקבל הפניות לחנות מתאימה, שאינה מוסך מורשה.

כשהייתי צריך מגב אחורי לסניק, מדדתי את אורך המגב בס"מ, נגשתי לאוטו מודיעין בקרית אריה, פ"ת, ובחור סימפטי הוציא עבורי מגב אחד מחבילה זוגית, וניגש איתי לבדוק התאמה. 25 ש"ח כל הסיפור.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

תודה לעונים!

אני מאיזור חדרה.

זה נראה לי קצת הזוי שבספרונים לא מופיע כל איזכור למגב אחורי של הדגם הנ"ל. גם כשבדקתי לגביי רכבים אחרים, לרובם גם לא היה איזכור.

קצת לא מציאותי לשלם מעל 100 שח עבור מגב אחורי, אלא אם כן הוא עשוי מגומי פולימרי עמיד ביותר שיחזיק שנים על גביי שנים באקלים הישראלי.....

שבוע טוב!

אהוד

פורסם

שלום אהוד,

המגב האחורי שלך החזיק למעלה מ6 שנים. לא עושים בו שימוש תכוף בארץ כך שהשחיקה שלו היא נמוכה יותר מהמגבים הקדמיים. אני חושב ששווה לך לשלם את ה 125 שקלים הללו ולנהוג בראש שקט בחורף הקרוב ובאלה שיגיעו אחריו. אז מקסימום תצטרך למרוח עליו stp son of a gun או גריז סיליקון (אחרי ניקוי הלכלוך שנצמד אליהם) בימי הקיץ פעם בשבוע-שבועיים על מנת לשמור עליו אם אתה פדנט :wink:

פורסם

מדובר במגב המקורי?

במידה וכן ניתן לרכוש רק את הגומי למגב, גומי מקורי (!) עלה לי 2$.

שלח לי בה"פ את מספר השלדה של רכבך ותקבל מק"ט. משם כבר אדריך אותך איך להתקדם.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

תודה רבה!

מצטער על הדיליי (עבודה ולימודים...)

אשתדל ביומיים הקרובים לשלוח לך בה"פ ולהסבר מהיכן :)

תודה רבה לכולם!

• 10 חודשים מאוחר יותר...
  • שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

מקווה שזה בסדר שאני מקפיץ, זה באותו עניין.

אני צריך זוג מגבים קדמיים (ואולי גם אחד אחורי) לטויוטה קורולה RUNX שנת 2003.

השרשור מדבר על RUNX משנת 2004, אבל הרכב כמעט זהה לשנת 2003.

כתוב פה מעל 200 ש"ח לזוג מגבים קדמיים ומעל 100 ש"ח למגב אחורי.

מה זה הסכומים האלה? אני מפספס משהו? יש משהו מיוחד או מאוד לא סטנדרטי במגבים של הרכב שלי?

המידות של המגבים הקדמיים של טויוטה קורולה רגילה מאותה שנה הם:

driver side wiper blade size: 24

passenger side wiper blade size: 18

(באינצ'ים כמובן)

ברכב שלי זה לא אותו דבר?

פורסם

מנסיון שלי, גש לחלפי רכב, יסתכלו בספרונים של חברות המגבים ותרכוש לפי המידה. החליפו אצלי את המגבים באחד הטיפולים, למרות שביקשתי שלא, ושמתי לב רק אחרי שהגעתי הביתה למחיר המופרז, והמגבים לא מפסיקים "לבכות". המוסכים המורשים גובים מחירים לא ראציונליים על סחורה שלא תמיד איכותית (על נורה של אור דרך דרשו 65 ש"ח, בסוף קניתי מחלפים בגרושים)

• תוכן חדש...