Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5362 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

למה חוצפה ? הוא לא מכריח אף אחד לקנות. ואם באמת קיים תור ארוך של ממתינים לאוטו כזה, בהחלט הגיוני שלמי מהם שווה לשלם יותר ולקבל את האוטו מיד. להבדיל, יש באירופה זמני המתנה ארוכים מאוד לדגמים מסוימים ונחשקים של מכוניות אקזוטיות, מחירו של מקום קרוב בתור שכזה יכול לקנות כמה חתיכות מהאיביזה הזו ואף אחד לא יקרא למוכר "חצוף". רוצה חוצפה ? קח את זו של משרד התחבורה המכפיל את מחירי הקנסות, כאן אתה נתון לשרירות לב של השילטון, שבצעד שכולו "אידאולוגיה", מחפש לעשות עוד כמה לירות לקופת האוצר.

פורסם

זאת לא חוצפה, זאת פשוט התנהגות ישראלית מצוייה - הוא קונה בזול ומוכר ביוקר לאלא שאין להם את הזמן להמתין לחדשה. עושה קופה על חשבון הגב של הלקוח הלחוץ / ממהר.

אותי מעצבנים כל הילדים / קשישים שמתקשרים וחושבים ששלי היא 1.4 מהמבצע. כשאומרים להם שמדובר ב-1.2TSI מאובזרת (ולכן המחיר בהתאם), הם מתעצבנים ומתחילים לריב. חבורה של אידיוטים - תקראו את המודעה עד הסוף, ואולי תבינו את פערי המחיר...

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
זאת לא חוצפה, זאת פשוט התנהגות ישראלית מצוייה - הוא קונה בזול ומוכר ביוקר לאלא שאין להם את הזמן להמתין לחדשה. עושה קופה על חשבון הגב של הלקוח הלחוץ / ממהר.

אותי מעצבנים כל הילדים / קשישים שמתקשרים וחושבים ששלי היא 1.4 מהמבצע. כשאומרים להם שמדובר ב-1.2TSI מאובזרת (ולכן המחיר בהתאם), הם מתעצבנים ומתחילים לריב. חבורה של אידיוטים - תקראו את המודעה עד הסוף, ואולי תבינו את פערי המחיר...

מכיר את זה

אני לא מצדיק העלאת מחירי הקנסות.. אבל ראבאק, רוצה לעשות רווח קל, תמכור ב 2000 ש"ח יותר לא מחירון מלא.

Golf 2008 MK5

פורסם

כל אחד פועל לפי ראות עיניו. אם יהיה מישהו לחוץ מספיק לרכב שכזה - הוא ישלם מחירון מלא.

גם אני רוצה מעל המחירון, לפי המשוקלל.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אותו הדבר גם בפיקנטו,תיראה ביד 2.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

גם אם הוא מנסה "לקצר" זמני המתנה זה לא משתלם למי שיקנה ממנו את ההצעה.

נניח שאני מזמין עכשיו את הפאביה במבצע, ומשלם עליה 7,5000 שקלים ואני אומר לקבל אותה בינואר.

הבחור רוצה שבשביל לקבל את הרכב חודשיים קודם צריך להוסיף 7,000 מעל המחירון.

את האמת, אם מישהו יראה כמה עולה להשכיר רכב סופר מיני לחודשיים, יראה שזה אפילו פחות מהתוספת במחירון שהבן אדם רוצה.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

השילוב של רכב סופר מיני מהאמינים והמבוקשים בשוק, זמן המתנה גבוה כי חוסל כל המלאי תוך 4 ימים (לטענת צ'מפיון) עם התנהגות ישראלית טיפוסית והתוצאה לפניכם.

פורסם

לי יש הזמנה שתגיע ככל הנראה בחודש הבא, 69K שיש מצב שאבטל אותה, אם מישהו מעוניין אני לא נראה לי אדרוש שקל.

פורסם
עד 1950 הגבירה סיטרואן את קצב הייצור ל-400 מכוניות ביום, אבל גם אז לא הצליחה להדביק את הביקוש. התוצאה: דה שבו משומשות, כאלו שאפשר לפדות מבעליהן ולנהוג בהן מיד, היו יקרות הרבה יותר מדה שבו חדשות.

אל תמהרו להאשים רק את הישראלים. מי שזה לא נאה לו- לא חייב לקנות

http://www.haaretz.co.il/misc/1.1362142

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

זה יותר טמאות מאשר חוצפה, אני גם יכול למכור בגט עם שניצל ב 40 שקל , יכול להיות שמישהו יקנה אבל זה עדיין לדפוק את הצרכן, תמכור ב 500 שקל יותר -

אוטו-מאניה :-)

פורסם
זה יותר טמאות מאשר חוצפה, אני גם יכול למכור בגט עם שניצל ב 40 שקל , יכול להיות שמישהו יקנה אבל זה עדיין לדפוק את הצרכן, תמכור ב 500 שקל יותר -

בדיוק, סתם בשביל הקטע הצעתי לו 500 שקל בשביל התור שלו, הוא היה בשוק.

טענתי בפניו שהרכב שהוא הזמין ואמור להגיע החודש שווה 69K והוא טוען שזה לא ככה.

פורסם
לי יש הזמנה שתגיע ככל הנראה בחודש הבא, 69K שיש מצב שאבטל אותה, אם מישהו מעוניין אני לא נראה לי אדרוש שקל.

אני מעוניין

פורסם

אתם קוראים לו חוצפן אני קורא לו "איש עסקים"!

הוא קנה מוצר מסויים ועכשיו הוא רוצה למכור, הוא יכול לבקש איזה מחיר שבא לו.

השאלה היא מה הביקוש בעבור אותו המוצר, ואם הביקוש גובר על ההיצע, מן הסתם שהמחיר יעלה.

ואם אתם קוראים לו גנב, אז אתם יכולים לקרוא לכל החברות בעולם גנבים, חברות ההשכרת רכבים ובתי מלון שמעלים מחירים בחגים / קיץ, כנ"ל לגבי חברות התעופה ועוד.

נ.ב

תראו את פרק 3 של הילוך חמישי (משבוע שעבר), הם ניסו לעשות בדיוק אותו הדבר עם רכב זקן.

פורסם

מה שהם ניסו לעשות זה שונה,הם לקחו רכב ישן ושיפרו אותו קוסמטית בצורה קיצונית.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...