Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קרע בסוליה החיצונית-T1R

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5351 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים אני לפני קניית רביעיית טויו T1R לאימפרזה 2.0R ומה שמדאיג אותי זה הזמן שהצמיגים הלה יחזיקו אצלי,

חלק מהאנשים אמרו לי יחזיקו עד שנתיים+ וחלק אומרים 30 עד 40 אלף KM, אז מה יותר נכון?

חשוב לציין שאני נוהג מדי פעם נהיגה אגרסיבית כולל סיבובים ועליות חזקות אצלנו בצפון.

אני מחפש צמיג שיחזיק לי שנתיים וחצי בערך בלי שיתיבשו ויתפוצצו, אז אלה מתאימים לי?

תודה וסליחה שאני קופץ ככה על השרשור.

!!!DODGE RAM 3500 HD 6.7 CUMMINS TDI 2013

פורסם

צמיגים נשחקים בנסיעה, וגם הגומי מאבד מתכונותיו גם בזמן נסיעה וגם לאורך הזמן (עקב החשיפה לשמש ולאוויר), כאשר משך הזמן שבו צמיג יתפקד באופן "טוב" הוא בין 50 ל-80 אלף ק"מ או בין שנתיים וחצי לארבעה שנים - או הקריטריון של הזמן, או של הנסועה, מה שמגיע קודם לכן. עבור רוב הצמיגים, ממוצע של 60 אלף או שלוש שנים (שוב, המוקדם מביניהם) הוא סביר, וכמובן שעדיף להחליף עוד מוקדם יותר.

צמיגים ספורטיביים כגון הטויו הללו נוטים להישחק וגם לאבד מתכונותיהם מהר יותר מצמיגים לא ספורטיביים (והאמת שביומיום הם גם לא מתפקדים טוב יותר, אפילו להיפך), אבל אם תתחזק אותם כראוי ולא תתעלל בהם יותר מידי - הם גם יגיעו ל-60 ואולי אפילו ל-70 אלף, או לגיל של שלוש שנים ואולי כמה חודשים יותר. מעבר לכך כדאי להחליף גם אם הצמיג "שמיש" נראה בסדר. כמובן שיש להחליף את הצמיגים מיד וללא קשר לגיל או הנסועה במקרה של נזק, יובש רב או כאשר עומק החריצים מגיע ל-4 מ"מ.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

חן שכחתי לשאול,איך אני יודע עם הקרע חדר את המדרס או לא?אי אפשר לראות בצורה כזו,האם יש צורך לפרק את הצמיג בפנצרייה בשביל זה?

פורסם

מסתכלים לתוכו ורואים אם רואים משהו שלא אמורים לראות :wink: כמו חוטי פלדה, טקסטיל ועוד. אם לא, הרושם הוא שזה רק "בור" קטן בגומי וזה כבר לא בעייתי.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

• תוכן חדש...