Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קרע בסוליה החיצונית-T1R

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5342 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בצהריים עשיתי סיבוב הסתכלות על הצמיגים(אני מקפיד לבדוק אותם לפחות פעם ביום)שמתי לב לקרע קטן בסוליה החיצונית של הצמיג,האם הצמיג פסול?ואם לא,מה עושים בכל זאת?

הצמיגים בסך הכל כמה חודשים על הרכב.

546c1d33-4271-db66.jpg

546c1d33-4298-d9aa.jpg546c1d33-42ab-da11.jpg

פורסם

בני כמה חודשים ונראה שעברו התעללות לא קלה במיוחד, רואים שהצמיג קצת סדוק ויבש.

אולי עלית על איזו אבן במהירות גבוהה או בפנייה חדה וקצת גומי מהצמיג עף.

פורסם

זה נראה כאילו עלית על משהו חד,אומנם הצמיגים בני כמה חודשים אבל אל תשכחו שאלו צמיגים שנגמרים ממש מהר.

מה שכן כשתחליף צמיגים אל תשים T1R שוב, אחרת כל כמה חודשים אתה תחליף צמיגים,ככה זה שגרים ליד נס הרים :wink:

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם
בני כמה חודשים ונראה שעברו התעללות לא קלה במיוחד, רואים שהצמיג קצת סדוק ויבש.

אולי עלית על איזו אבן במהירות גבוהה או בפנייה חדה וקצת גומי מהצמיג עף.

כמה חודשים? 36?? :shock:

נראה רע, ומסוכן. אני הייתי מחליף מבלי לחשוב פעמיים.

כמה קשקושים :roll:

הצמיג לא יבש. מה שאתם רואים הוא שחיקה של קצות הסולייה. שניים-שלושה סיבובים ומופיעים השפשופים האלה. אני יכול להעיד ששני טסטים עברתי ככה בלי שום בעייה.

החתך נראה שטחי וקטן למדי, צריך לבדוק כמה הוא עמוק. על פניו ממש לא הייתי מתרגש מהחתך הזה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

תודה לכולם על העזרה,

כמה דברים:

הצמיגים האלה בני שנה בערך(מיום הייצור שלהם אי שם ביפן(!),ולא מהיום שהם על הרכב)

היום בבוקר הרכב עבר טסט עם הצמיגים האלה,לא שאני סומך איכשהו על מכוני הבדיקה בקשר לצמיגים שלי אבל בכל זאת,הם ממש אבל ממש לא יבשים/סדוקים אלא חגגו המון בנהיגה ספורטיבית.

מה שנכון הוא שסוליה החיצונית כמעט מחוקה לגמרי,בסוליה עצמה יש עוד המון בשר.

אריק אכן פעם הבאה אני אנסה צמיגים אחרים,אולי את הS.Drive,הטויו עושים עבודה מעולה,הם פשוט נגמרים מהר מידי.

פורסם
תודה לכולם על העזרה,

כמה דברים:

הצמיגים האלה בני שנה בערך(מיום הייצור שלהם אי שם ביפן(!),ולא מהיום שהם על הרכב)

היום בבוקר הרכב עבר טסט עם הצמיגים האלה,לא שאני סומך איכשהו על מכוני הבדיקה בקשר לצמיגים שלי אבל בכל זאת,הם ממש אבל ממש לא יבשים/סדוקים אלא חגגו המון בנהיגה ספורטיבית.

מה שנכון הוא שסוליה החיצונית כמעט מחוקה לגמרי,בסוליה עצמה יש עוד המון בשר.

אריק אכן פעם הבאה אני אנסה צמיגים אחרים,אולי את הS.Drive,הטויו עושים עבודה מעולה,הם פשוט נגמרים מהר מידי.

ה S.DRIVE יותר שקטים בנוסף

קובי

:-)

פורסם

מה שמוסיף ״ללוק״ שלהם זה שבונים פה באזור אז הם מלאים באבק וחול,בכל מקרה-הרכב שלי כבד יותר משלך(?)ועם זווית גלגול של אוטובוס(טויוטה אונסיס)אז אני מאמין שזה משפיע גם על הסוליה החיצונית.

דרך אגב-שאני אומר נהיגה אני מתכוון שאפשר להגיד בכיף ש60% מהזמן הוא ננהג קשה ולא פה ושם בסופי שבוע...

זו בעיה לנהוג את הכביש הזה 2-3 ביום ולא להתפנק על איזה סיבוב או שניים...

546e701b-25e4-fd6b.jpg546e701b-25f9-51e0.jpg546e701b-2610-8c2c.jpg

פורסם

עכשיו זה כבר נראה הרבה יותר טוב.

אגב, טויוטה אוונסיס וסיבובים ? :)

הרכב שלי אולי יותר קל אבל מוריד הרבה כח לכביש בגלגלים הקדמיים וננהג אגרסיבית.

האחורים נראים יחסית חדשים דרך אגב.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

כן,זה תמיד מפליא אנשים,אבל כן...גם עם אוונסיס אפשר להנות בכבישים הנכונים.

התמונות האחרונות הם של אותם צמיגים מההתחלה,הקדמיים.

האחוריים שלי נראים כיאלו אתמול שמתי אותם על הרכב,ממש כך.

פורסם

גם לדעתי הצמיגים בסך הכל בסדר. אם החתך לא עמוק ואינו חודר את הגומי של המדרס - על פניו לא צריכה להיות בעיה. לגבי ה"יובש" - קודם כל בהחלט ייתכן שיש כאן אבק על הגומי ועם או בלי כל קשר שווה לשטוף את הצמיגים אם קצת מים מפעם לפעם. זה נותן אפקט דומה לזה של חומרי הגנה לצמיג (מים פועלים על צמיג כחומר סיכה) ובניגוד לאותם חומרים, מים אפשר להתיז גם על המדרס. מעבר לכך חשוב לזכור שצמיג רך גם מתיישן מהר יותר, וסימני יובש יכולים להופיע גם בגיל שנה וחצי. נסועה, ובעיקר נהיגה ספורטיבית, מחמירים את ההתיישנות, שהיא גם פונקציה של קילומטרים. לא הייתי מצפה מצמיגים אלה להחזיק יותר מ-50 אלף קילומטרים או שנתיים וחצי-שלוש. גם צריך לבדוק את עומק החריצים - כאשר הוא מגיע ל-4 מ"מ כדאי להחליף.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

• תוכן חדש...