Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5360 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כרגע יש לי ברכב קומפוננט מקורי של סקודה בדלתות מקדימה ומוראל מקסימו בדלתות מאחורה.

במוזיקה שקטה שומעים ממש יפה והמקסימו עושה את העבודה שלו כמו שצריך, יש אפילו הרגשה כאילו שיש סאב וופר.

הבעיה מתחילה במוזיקה קצבית (טראנסים, אלקטרו), הבאסים הופכים להיות שרופים ורועדים ופשוט לא כיף לשמוע, גם לא בוליום נמוך.

השאלה שלי היא אם הבעיה היא בקומפוננט או שזה בגלל שהוא מחובר ישירות לרדיו דיסק של סקודה,

ואם אני יוסיף מגבר טוב שיגביר את הקומפוננט זה יפתור את הבעיה?

תודה מראש :)

פורסם

הבמה הקדמית היא זאת שחשובה, ולכן אני ממליץ לך להעביר את המאקסימו קדימה, ואת המקוריים אחורה- ישר תרגיש בהבדל.

באסים "שרופים" יכולים להיות תוצאה של כיוון לקוי- תנסה לשחק עם האופציות במערכת, עד שתגיע לתוצאה האופטימלית בשבילך ( ד"א באיזה רדיו דיסק מדובר ? יצרן ודגם ).

בקשר למגבר- כל רמקול, עם כיוונים נכונים, ישמע טוב יותר עם מגבר, במיוחד קומפוננט.

מה התקציב שלך למגבר ? פתוח ליד שנייה ? כולל התקנה וחיווט ?

:wink:

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

פורסם

הרדיו דיסק הוא של סקודה מדגם SWING.

בכיוונים שאני מוריד את הבאס לגמרי רק אז הרעידות מפסיקות אבל זה לא עוזר לי, מה זה שווה לשמוע בלי באס..

התקציב שלי למגבר זה 700-800 כולל התקנה וחיווט, ואני מוכן לשמוע על יד שניה.

פורסם

הבעייה העיקרית עם מערכות מובנות היא ש:

א. הגברה חלשה.

ב. אין חיתוכים.

מגבר פותר את סעיף א' במלואו, אבל לא כולם מודעים לסעיף ב' ולכן מתאכזבים שגם עם מגבר הרמקולים מחרחרים. במגבר טוב ומעלה יש פילטר HI PASS שחותך את תדרי הבאס הנמוכים מדי, מה שגורם לעיוות. כיוון התדר הנכון + התקנה איכותית יחוללו פלאים.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

בכל אופן מנסיוני עם המקסימו הם פחות טובים מהמקוריים שיש לך עכשיו מקדימה אז אל תבזבז את הזמן בהחלפות ביניהם, אם אתה מחליף מקדימה תביא טמפו ומעלה..

פורסם

בקיצור אני בהתלבטות..

אפשרות אחת: להוסיף מגבר ולהגביר את המקסימו כמו שהוא.

אפשרות שניה: להוסיף מגבר, להגביר את המקסימו ולהחליף בין המקומות של הקומפוננטים.

אפשרות שלישית: לקנות מוראל טמפו ולהחליף אותו עם הקומפוננט המקורי של החברה.

מה אתם מציעים?

פורסם

הכי טוב ( אם התקציב מאפשר לך כמובן ), הוא לשלם בין האופציה השנייה לשלישית- לקנות מגבר יד שנייה, למשל, עם מורל טמפו.

אם התקציב לא מאפשר- אז לך על האופציה השנייה.

כמובן שבעתיד תוכל להשתדרג, כך שלא כדאי להתבאס. :wink:

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

פורסם

אז אם אני עכשיו מוסיף מגבר, בשביל שתהיה לי אפשרות בעתיד להוסיף טמפו מקדימה וסאב אני צריך 6 ערוצים נכון?

פורסם

כוסות רוח למת.

אני עם ר"ד SWING, מקוריים מקדימה וטמפו מאחורה.

הטמפו עושים אחלה עבודה, המקוריים נכנעים הרבה לפני שהטמפו מתאמצים.

הסיבה שאני שמתי את הטמפו מאחורה היא שאני מתכנן מתישהו להחליף גם את הקדמיים ולהגביר אותם, מאילוצי תקציב שלב א' היה הוספת אחוריים כי זה הדבר הזול ביותר שיכולתי לעשות.

הרדיו-דיסק הזה הוא גם לא מציאת השנה. בשביל להגיע לתוצאה סבירה צריך גם להחליף אותו, הבעיה שזה כבר נהיה עסק די יקר.

• תוכן חדש...