Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5355 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
זה לא שחור או לבן.

אמנם יש לבצע פרסה באופן שניתן להשלימה, אבל לא תמיד זה ניתן להערכה.

אם אני נוסע ורואה רכב שמבצע פרסה, אני רואה אותו קודם ומאט מעט ומאפשר לו להשלים את הפרסה ללא חשש. מה שנעשה פה ע"י הרכב האדום עפ"י הסרטון זו ברוטליות לשמה, כזו שבדרך כלל גורמת לנו לתאונות. השאלה כמובן שנשאלת האם השואל החל לבצע את הפרסה לפני שהרכב האדום הופיע. אם התשובה חיובית, הרי שאני חוזר על אמירתי קודם, ואם היא שלילית, הרי שהיה עליו לתת לו זכות קדימה.

התחלתי לבצע את הפרסה כשהכביש היה פנוי, לפני שהרכב הפוגע היה באופק.

פורסם
אבל איך יכול להיות שהוא לא אשם? הוא הבחין בי ממרחק שאני כבר באמצע תהליך הפרסה והתחיל להאט וברגע שאני לקחתי קצת אחורה הוא האיץ במטרה לעבור ביני לבין המדרכה מימין ולא משמאל. הוא היה צריך להמתין שאני אסיים את הפרסה. זה לא כביש סוען ואין שום סיבה שהוא ינסה לעבור אותי מצד ימין.

נגיד ובאמת אני טועה, מה האלה? אם ברכב שלו זה נזק של 20 אלף ש"ח אני צריך לשלם את כל הסכום הזה?

או שאני משלם השתתפות עצמית, ואם זוהי השתתפות עצמית עד איזה סכומים זה יכול להגיע?

אני די לחוץ מהעניין הזה גם כי אני נהג חדש וגם כי זה לא האוטו הפרטי שלי ואני גם לא במצב להוציא אלפי שקלים כרגע.

:?

גירסת הנהג השני

נסעתי ראיתי רכב מנסה לבצע פרסה הורדתי רגל מהגז והנחתי כי הנהג השני ישלים את הפרסה במכה אחת וימשיך בנסיעה .

להפתעתי בלם הנהג השני כי לא יכל לסיים את הפרסה והתחיל לנסוע אחורה.

בלמתי בחוזקה ונסיתי להתחמק מהתאונה ולהיכנס ברווח שנוצר בין הרכב המפרסס לבין המדרכה אבל הרווח היה צר מדי וכך נוצר המגע בין שני כלי הרכב.

הנהג השני התנצל על שגרם לתאונה כתוצאה מהפרסוס שלא על פי הכללים.

בכחול הגרסאות הזהות למצב לפני התאונה .

השופט יטה להאמין לנהג השני, אולי יטיל עליו אשם תורם של 20%

לגבי הביטוח אתה משלם פעם אחת השתתפות עצמית עבור שני הנזקים בהתאם להסכם (הפוליסה )בינך ובין חברת הביטוח שלך.

כאמור אני לא הייתי במקומך מנסה להגיע לתביעה במצבך כנהג חדש.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אני לא בא להטיף מוסר, על כןאתןתשובה קצרה וקולעת

א. את האישור מהמשטרה, בו רשומים פרטי המעורבים אתה מפקסס לסוכן הביטח שלך;

ב. לגבי מיון - אתה לא משלם, כי הגעת באמבולנס;

ג. את טופס דרישת התשלום של מד"א אתה מפקסס לחברת הביטוח שלך, והיא תובעת את זה מהחברה של הפוגע.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם
אני לא בא להטיף מוסר, על כןאתןתשובה קצרה וקולעת

א. את האישור מהמשטרה, בו רשומים פרטי המעורבים אתה מפקסס לסוכן הביטח שלך;

ב. לגבי מיון - אתה לא משלם, כי הגעת באמבולנס;

ג. את טופס דרישת התשלום של מד"א אתה מפקסס לחברת הביטוח שלך, והיא תובעת את זה מהחברה של הפוגע.

אז מי משלם עבור המיון ? בית החולים לא עובד בחינם!!

גם את החיוב הזה משלם הביטוח שלך.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
לפני יומיים הייתי מעורב בתאונה שלדעתי בכלל לא באשמתי.

נסעתי מזרח למערב, כשראיתי שהכביש היה פנוי התחלתי לעשות פרסה אבל ההיגוי לא הספיק לי להשלים אותה לכן לקחתי קצת אחורה וסובבתי שוב את ההגה כדי לגמור את הפרסה.

בדיוק כשאני לוקח קצת אחורה רכב הגיע ממערב במהירות גבוהה מאוד וניסה לחתוך אותי מימין ולעבור בין הרכב שלי לבין המדרכה.

הנזק שלי הוא כיפוף קל באיזור הפנס הימני וגם שבר יחסית קטן שם. אצלו כל הצד השמאלי של הרכב שרוט ומכופף כולל הפנס השמאלי שלו.

החלפנו פרטים ונסעתי באמבולנס למיון בגלל כאבי ראש חזקים.

יום אחרי (אתמול) נסעתי למשטרה לדווח על התאונה ("טופס מידע על נתוני תאונת דרכים").

מה עלי לעשות על מנת לא לשלם על האמבולנס והמיון (יש לציין שבתיק המיון רשום שאני אחרי תאונת דרכים וכו')

וכמובן איך אני עוד מול הביטוח כדי לתקן את הנזק שלי ?

חבר - אתה אשם! אל תנסה להוריד את האשמה מעצמך אלא תכיר בה ותפעל בהתאם.

חברים תבינו - פניית פרסה זה משהו שצריך להמנע ממנו ! כל האחריות בביצוע פניית פרסה היא שלכם. גם אם בא נהג פושע ונכנס בכם ! כדי להוכיח שאתם לא אשמים בתאונה של פניית פרסה, צריך נסיבות מאוד מאוד מיוחדות.

אז יצאת פה בזול. תגיד תודה לבורא עולם ותשנה את הנהיגה שלך!

אני לפעמים במקום לעשות פניית פרסה בצומת לא מרומזר בכביש ראשי, פשוט פונה שמאלה, אם זה כביש צדדי ומישורי עושה בו פניית פרסה ואם לא אז מסתובב בהזדמנות הראשונה הבטוחה. ורק אז חוזר לכביש ומשתלב בו בקלות מצד ימין.

זה כלל שנכון במיוחד לביצוע פניות פרסה בשעות עומס בצמתים לא מרומזרות. עוד דקה לא תהרוג אתכם. בנוסף - כדי לבצע שנייה שמאלה צריך מרווח יחסית קטן בין המכוניות. בשביל פניית פרסה - צריך כביש פנוי לחלוטין, אחרת אתם פשוט מסכנים את כולם.

ראיתי כבר רוכב אופנוע הרוג כתוצאה מפניית פרסה כזאת של נהג רכב לא זהיר "שלא ראה את האופנוע". סעו בזהירות !

• תוכן חדש...