Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6854 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

לא מזמן חיפשתי פורד דינמיק, אבל אחרי שהבנתי שעדיף עם מנוע של zetec מסתבר שקצת קשה למצוא גירסה הזו.אז חשבתי לעצמי למה לא לבדוק את שרייד 97-98?

מה אתם חושבים על מכונית זו בהשוואה לדינמיק מבחינת אמינות(האמת שקראתי שהיא אמינה,אבל...)איך היא סוחבת?(אולי יש לכם ניסיון עם אוטומט) ובכלל איך היא נוסעת(אני יודע שישר),נחות הנסעה.

P.S

כמה היא שותה?

תוווווווווווווווווודה

:wink:

פורסם

אני מבין שמדובר בתקציב של 25000 + -

אני מציא לך לבדוק גם סיטראון סקסו

מה אתה מחפש ברכב ?

פורסם
כן,למה לא.

אבל גם אותה קשה להסיג-1400 שנת 99.

מי יודעה על צריכת דלק(רגיל)

יכולה להגיע ל 1:15 - 1:16 אם הרכב במצב טוב (גיר רגיל)

אם אתה רוצה אוטומט, אז אל תוותר על הסקסו..

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

נשמה מצוין.אני רוצה ידנית כי אוטומט קצת עדינות.

עכשיו בדקתי בלוחות ואין הרבה,מה אתם חושבים יהיה קשה להסיג.ומה מכירון של שנת 99.מוכרים אותו מתחת למחירון?

הרבה היו בהשכרה.איך קשה למצוא מיד פרטית?

תודה

פורסם

מתוך נסיון של כ 3500 ק"מ עם שרייד ידנית 1300 מודל 98' בנסיעות עירוניות בעיקר (אך לא בלבד) אני יכול לדווח כי צריכת הדלק של הדייהטסו היא 1/11פחות או יותר (אלו הם גם נתוני היבואן).

מעבר לכך ניתן לאמר כי המכונית בהחלט "סוחבת" אך זו לא מכונית מרוץ, המזגן מעולה! (חשוב מאוד בקיץ) ואין בעיה לסוע עם מספר אנשים ברכב.

הנוחות סבירה ואני כבנאדם קטן יחסית מעולם לא חשתי בכאבי גב, אולם אין לי ספק שהיפנים יכלו להשקיע יותר במושבים. אני לא ניסיתי אך אנשים אמרו לי שגם המושב האחורי מרווח יחסית.

הבעיה העיקרית שלה היא היגוי מעורפל קמעה, אך בהחלט סביר ובכל מקרה טוב יותר מהשרייד הקודמת או מהאפלאוז. חוצמזה הפלסטיקה מסביב (לא הדשבורד) קצת פגיעה (צריך להזהר קצת עם המפתח...)

בכל מקרה אני (בנתיים) מרוצה מהרכב, בהצלחה.

ליאור

פורסם
שלום סבבי.

תגיד זה לא קצת לא מוגזם 11 קילומטר ליטר למנוע 1300?

גם לי היה קצת מוזר בהתחלה, אבל מסתבר שהיפנית אוהבת דלק. בכל מקרה שאלתי אנשים חכמים ממני שאמרו שזו צריכה נורמלית.

בכל מקרה, רוב הנסיעות שלי הן בתוך העיר.... וכמובן עם מזגן... חם !! :oops:

פורסם
שלום סבבי.

תגיד זה לא קצת לא מוגזם 11 קילומטר ליטר למנוע 1300?

גם לי היה קצת מוזר בהתחלה, אבל מסתבר שהיפנית אוהבת דלק. בכל מקרה שאלתי אנשים חכמים ממני שאמרו שזו צריכה נורמלית.

בכל מקרה, רוב הנסיעות שלי הן בתוך העיר.... וכמובן עם מזגן... חם !! :oops:

פורסם

לאח של חבר טוב יש שרייד שנת 97 -מדווח על נוחות,אמינות,וכח לא רע בכלל...

לא לישכוח יש דגמים 1600 סמ"ק 16 שסתומים DHOC -זה הדגם שלו

לא שאלתי לגבי צריכת דלק

כל אופן אחלה אוטו.

פורסם

תודה חבר'ה על שיתוף.

לא מזמן בדקתי במחירון של לוי יצחק באנטרנט ו לא הצלחתי להבין איזה דגם אני מחפש.אני ראיתי ברחוב את השרייד, שרשום על הדלת 16V ו CX.האמת אני לא בטוח איזו שנה אבל צורה חדשה.ובמחירון אין בשנים האלו גירסה כזו.אז איזה דגם זה.

תודה

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

לא הגיוני מה שאתה אומר על הצריכת דלק,1 ל11. אנחנו נסענו בשרייד 99 אוטומטית

4 חבר'ה בשבוע שעבר לטבריה הלוך חזור (ללא מזגן) בטיפה יותר מרבע טנק,שהוא כ-50.

אני מציע שתבדוק את צריכת הדלק בבין עירוני ותראה שהיא הרבה יותר טובה ממה שחשבת.

פורסם

ציינתי שרוב השימוש שלי ברכב הוא התוך העיר ועם מזגן.

לכן, לא חכם להשוות את הנתונים שלי עם נסיעה לטבריה בלי מזגן.

מאז פרסום ההודעה האחרונה מדדתי מחוץ לעיר צריכת דלק של 1/14.

בברכה,

ליאור

• שנתיים מאוחר יותר...
פורסם

אחלה אוטו

סוחב בצורה שאף 1300 לא סוחבת נסעתי הרבה על פונטו קליאו ובסוף עצרתי עם שרייד היא נראתה לי הכי טובה נוחות יש אבל המושבים לא משהו כאילו סבירים

שותה יחסית בסדר ממוצע אצלי 1/12 60 אחוז בעיר השאר בין עירוני ובבין עירוני אני גם לא יורד מ120 אף פעם

בקיצור שווה 16V משנת 97 אגב יש גם דגם קופה ..!8)

• תוכן חדש...