Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה לאזניות IN EAR זולות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5351 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אני מקווה בשבילך שלא תקבל את אלה שבתמונה - ראית את הפלאג שלהם :-)

מקסימום מורחים ויאגרה :wink:

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם
אין יחס עלות תועלת טובה מהאוזניות הללו http://www.focalprice.com/EP268X/Kanen_KM92_Wooden_Inear_Headphones.html?Currency=USD

במחיר של 17.2 ש"ח לא תמצא משהו טוב יותר, וכהוכחה תקרא את 82 הביקורות.

האמת אני חייב לומר שאת הדגם המדוייק הזה אין לי, אבל זה המחליף מבחינה חיצונית, כי הנתונים הטכנים זהים לדגם הקודם שהפסיקו לייצר ויש לי 2 כאלו והם מדהימים! אוכלים את האוזניות cx300 בלי מלח מנסיון אישי.

אני גם מעוניין להזמין, אבל קצת חושש להזמין מאתר שאני לא מכיר.

יש למישהו נסיון עם האתר הזה?

"ai motoare capul doare"

פורסם

focalprice הוא שני רק ל-dealextreme. בגדול, אתר מאוד ידוע, עם עיצוב קצת יותר מודרני, ועם פחות מבחר מאשר דילאקסטרים. קניתי שם מספר פעמים, פעם אחת התאכזבתי כי הגיע לי מוצר חשמלי שלא עבד - אבל זה עלה 2$, ידעתי שיש סיכוי שזה יקרה, ולא לקחתי את זה קשה.

פורסם

הזמנתי ב14.10 מהאתר שמיכו הביא אליו קישור קיבלתי אתמול את האוזניות (10 ימי משלוח).

סה"כ אחלה אוזניות אבל אני לא יודע אם הבעייה בי או שרק נראה לי ככה אבל אוזנייה ימין נשמעת לי חזקה יותר משמאל.

פורסם

מניסיון שלי עם האוזניות שמיכו המליץ (הדגם הקודם. לא החדש) בזוג אחד האיכות הייתה טובה (לא מצויינת. הצלילים הגבוהים צורמים מדי) ואכן היה הבדל קטן בין עוצמת השמע בשתי האוזניים. 2 הזוגות האחרים (הזמנתי סה"כ 3) השמע היה נוראי.

בקיצור: הסיכוי למצוא זוג תקין ואיכותי הוא כנראה כמו לזכות בלוטו.

פורסם

האמת שבאתר זאפ יש המון אוזניות כפתור מצוינות במחיר של עד 100 ש"ח (או עם חריגה קטנה):

http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=e-headphone&db2312534=2312535&db27639=27640&db66411=2412922&db66411=66413

מישהו יכול להמליץ על דגם ספציפי מצוין?

מה ההבדל בין CX-300 לבין CX-300II ?

אולי שווה לקחת את ה CX-400II או ה cx-500 ?

בקיצור, אשמח לקבל עצות מהמבינים :roll:

פורסם
פורסם
הזמנתי ב14.10 מהאתר שמיכו הביא אליו קישור קיבלתי אתמול את האוזניות (10 ימי משלוח).

סה"כ אחלה אוזניות אבל אני לא יודע אם הבעייה בי או שרק נראה לי ככה אבל אוזנייה ימין נשמעת לי חזקה יותר משמאל.

כמה עצות:

1. תצליב בין האוזניות לאוזניים

2. תשחק עם כיוון האוזניה החלשה, גם אצלי זה ככה בכל אוזניה (בלי קשר לאוזניה ימינית/שמאלית) באוזן שמאל. תכניס, תוציא, תזיז לכל הכיוונים.

3. תחליף נגן

4. תחליף שיר

5. תחליף את הגומי/האטם לאחד איכותי יותר לאטימה טובה יותר וסאונד טוב יותר

במידה וזה לא עוזר יש מצב שיש בעיה באוזניה או שאתה לא שומע טוב באוזן שמאל :wink:

אני הזמנתי 4 אוזניות מהדגם הקודם (2 שלי) ואין לאף אחת מהן בעיה חוץ מאחת שבבעלותי, שבה החוט של אחת האוזניות ארוך מהשני, שזה שטויות.

בדרך אלי עוד 3 מהדגם החדש, נקווה שהכל טוב!

• תוכן חדש...