Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה לאזניות IN EAR זולות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5341 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לאחר חיפוש ארוך גילתי שיש כמה דגמי אוזניות זולות (בגבול של ה80-90 ש"ח) שניתן לקנות בארץ.

השימוש של האוזניות יהייה צפייה בסרטים בלפטופ וישמש לריצה שיתחבר לאייפון. סה"כ אני מחפש צליל נקי שנשמע טוב.

אין לי בעייה לקנות באיביי בפחות או יותר באותו מחיר אבל העניין שאני לא רוצה ליפול על זיוף.

ראיתי פה המלצות על JBL 220 העניין שלא נראה לי שאלו מקוריות וגם הן לא באות עם כל הערכה.

תודה וחג שמח!

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

סוני MDR E-10 יעשו את העבודה, ניתן להשיג בכשבעים ש"ח בישראל.

נותנות יופי של תמורה וטווח צליל.

משמשות אותי בדיוק לצרכים שתיארת.

עריכה - הן בעלות מבנה מסורתי (יושבות בתוך האוזן, עגול ולא "צינור").

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם
ניתן לקנות מקוריות של אפל בלי מיקרופון במחיר כזה.

אני לא רוצה לקנות של אפל ולשלם מחיר מופקע על המותג. העדיפות היא לאוזניות באיכות הכי גבוהה במחיר הנקוב.

סוני MDR E-10 יעשו את העבודה, ניתן להשיג בכשבעים ש"ח בישראל.

נותנות יופי של תמורה וטווח צליל.

משמשות אותי בדיוק לצרכים שתיארת.

עריכה - הן בעלות מבנה מסורתי (יושבות בתוך האוזן, עגול ולא "צינור").

הרגילות נופלות לי בזמן ריצה.

תודה על ההמלצות! :)

פורסם

סנהייזר CX300:

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=731921

היו על זה הרבה דיונים בעבר, לסיכום, זו התמורה הכי טובה לכסף שלך. יש לי כאלה עוד מאז הן עלו 160 ש"ח.. אחלה אוזניות, באסים חזקים וצליל מדויק.

יצרן איכותי, משתמש כבר יותר מ-3 שנים ועדיין עובדות כמו חדשות.

ראה גם תגובות של אנשים בזאפ...

Honda civic EJ6

פורסם

לי יש CX55 שהן הבכירות של 300 והן לא לטעמי. הבאס חזק מדי ולא עמוק מספיק, אין הפרדה בתדרים גבוהים.

הכל בהתאם להעדפות אישיות.

פורסם

אין יחס עלות תועלת טובה מהאוזניות הללו http://www.focalprice.com/EP268X/Kanen_KM92_Wooden_Inear_Headphones.html?Currency=USD

במחיר של 17.2 ש"ח לא תמצא משהו טוב יותר, וכהוכחה תקרא את 82 הביקורות.

האמת אני חייב לומר שאת הדגם המדוייק הזה אין לי, אבל זה המחליף מבחינה חיצונית, כי הנתונים הטכנים זהים לדגם הקודם שהפסיקו לייצר ויש לי 2 כאלו והם מדהימים! אוכלים את האוזניות cx300 בלי מלח מנסיון אישי.

פורסם

לדעתי לא שווה לשדרג כי הביקורות שם פחות טובות ויש הבדל טכני די משמעות של רגישות 95dB לעומת 116dB.

מצחיק איך פעם אני פתחתי נושא דומה (יש קישור בתחתית העמוד) שבו אתה נתת לי המלצה :wink:

פורסם

יש מצב שאני קניתי את אחרונים שהאתר הזה מכר, כי בזמן ששלחו אלי את ההזמנה המוצר ירד מהאתר לתמיד.

במידה ואני לא טועה הדגם שהצעתי לך הם בדיוק אותו הדבר חוץ מהמראה החיצוני שנעשה בו שימוש מעץ.

פורסם
מזמין...אתה לא יכול ליפול בדיל של מתחת ל5$ ועם כל כך הרבה המלצות :)

אני מקווה בשבילך שלא תקבל את אלה שבתמונה - ראית את הפלאג שלהם :-)

focal.JPG

• תוכן חדש...