Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה לאזניות IN EAR זולות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5350 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
כמה עצות:

1. תצליב בין האוזניות לאוזניים

2. תשחק עם כיוון האוזניה החלשה, גם אצלי זה ככה בכל אוזניה (בלי קשר לאוזניה ימינית/שמאלית) באוזן שמאל. תכניס, תוציא, תזיז לכל הכיוונים.

3. תחליף נגן

4. תחליף שיר

5. תחליף את הגומי/האטם לאחד איכותי יותר לאטימה טובה יותר וסאונד טוב יותר

במידה וזה לא עוזר יש מצב שיש בעיה באוזניה או שאתה לא שומע טוב באוזן שמאל :wink:

אני הזמנתי 4 אוזניות מהדגם הקודם (2 שלי) ואין לאף אחת מהן בעיה חוץ מאחת שבבעלותי, שבה החוט של אחת האוזניות ארוך מהשני, שזה שטויות.

בדרך אלי עוד 3 מהדגם החדש, נקווה שהכל טוב!

טוב בגלל שכנראה יש לי יותר מידיי זמן פנוי עשיתי בדיקה יותר מקיפה.

יש לי באייפון את אפפזילה ששם יש אפפ' לבדיקת עוצמת הרעש בדציבלים.

השמעתי בוינאמפ את אותן ה 10 שניות של טראק מסויים וראיתי שהקריאות שמתקבלות הן זהות בשתי האוזניות אז כנראה שזה רק אני וחסר ההרגל שלי לאוזניות IN EAR.

פורסם
במחיר הזה ועד בהתחשב במיקום המוכר, רוב הסיכויים שמדובר בזיוף. יש כל-כך הרבה זיופים בייביי שלא הייתי קונה משם.

דווקא רכשתי מהמוכר הזה המוצר מקורי לחלוטין ונשמע מעולה

פורסם
טוב בגלל שכנראה יש לי יותר מידיי זמן פנוי עשיתי בדיקה יותר מקיפה.

יש לי באייפון את אפפזילה ששם יש אפפ' לבדיקת עוצמת הרעש בדציבלים.

השמעתי בוינאמפ את אותן ה 10 שניות של טראק מסויים וראיתי שהקריאות שמתקבלות הן זהות בשתי האוזניות אז כנראה שזה רק אני וחסר ההרגל שלי לאוזניות IN EAR.

תנסה דבר כזה: אם אתה רגיל לדבר בטלפון בצד ימין, תנסה לשמוע עם אוזן שמאל. - שים לב שאתה שומע פחות טוב.

קוראים לזה אוזן דומיננטית, בדיוק כמו בראיה. אצל חלק מהאנשים זה יותר בולט.

פורסם
דווקא רכשתי מהמוכר הזה המוצר מקורי לחלוטין ונשמע מעולה

סליחה על ההתעלקות אבל איך אתה יודע שהמוצר מקורי? מניסיון שלי באיביי, לא סתם לא רשום בעמוד המחירה שלו את המילה GENUINE.

במידה וכן היה רשום ואתה מקבל מוצר מזוייף, אז יש לך עילה להחזר כספי.

פורסם

לא רוצה אוזניות שעולות 2-5 דולר.

האוזניות הקודמות שלי היו Creative EP-630 - הן היו מצוינות עם שמע טוב.

הן שרדו איתי את הצבא ואת דרום אמריקה, ונשארו כמו חדשות ללא קרע או נזק.. עד שהגיע גנב והעלים לי את האוזניות ועוד כמה דברים.

אוזניות זה משהו שקונים אחת לכמה שנים ולכן אין לי בעיה להשקיע 100 שקל בשביל להנות באמת במשך הזמן הזה.

אז - המלצות?

• תוכן חדש...