Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חציית הצומת באור אדום

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8024 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

*אני כותב זאת בשביל חבר*

חברי נהג צעיר ואבא שלו קיבל קנס של 1000 ש"ח על מעבר באור אדום.

הוא רוצה לקחת זאת עליו בגלל שחלק מהמקצוע של אביו קשור בנהיגה על משאית והוא לא רוצה שזה ישלל.

אם כך האם ישנה שלילה לנהג צעיר על רמזור אדום? או שזה רק קנס ו10 נק'?

כמו-כן הוא לא קיבל צילום של העבירה , הוא יכול לדרוש צילום כזה?

תודה לכולם.

* הפעלתי את החיפוש אך לא מצאתי תשובות לשאלות.

איוו מהיר איוו עצבני

פורסם

במקרה שלי זה היה 10 נקודות ואלף שקל לפני כשנה וחצי כאילו אחרי החוק החדש .

במקרה שלי הדוח היה מיותר ולא צודק ולכן ביקשתי להישפט בעצמי ... שנה וחצי ועדיין לא הוזמנתי לבית המשפט ( טוב ששלחתי בדואר רשום שאני עדיין שומר ) - אולי יתמזל מזלי וישכחו ממני עד שיעבור את ההתישנות :)

מה שבטוח שזה בלי בית משפט - אלא אם הנסיבות היו מחמירות להחריד כמובן ... לי זה לא קרה בכל מקרה.

פאדי

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

פורסם

1. מהן ההשלכות של חציה באור אדום על נהג צעיר ? (שלילה,קורס נהיגה מונעת וכו').

2. האם אפשר לבקש צילום של מצלמת רמזור?

תודה.

איוו מהיר איוו עצבני

פורסם

1. לא מומלץ שנהג חדש יקח על עצמו אשמה של חציית צומת באור אדום. זה יכול לגרור תיאוריה ו/או טסט מחדש בסוף השנתיים, ושנתיים נוספות נהג חדש.

2. אין לכם עוד נהגים במשפחה?

3. תגידו תודה שזה נגמר ב1000 שקל קנס +10 נקודות, ולא בטוטל לוס+כמה גוויות.

4. בהחלט ניתן לבקש תמונות, יישלחו לך זוג תמונות - בראשונה הרכב בדיוק נכנס לצומת ובשניה הרכב כבר בתוך הצומת. (ובשתי התמונות נראה בבירור שהאור העליון (אדום) ברמזור דלוק). התמונות בהפרש של שניה.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

מזל שצריך מלווה, ממי ילמד החבר שלך לנהוג אם לא מאבא שלו......

לחבר שלך יש רשיון לכלי הרכב שעבר את העבירה?

נ.ב. גם אני רשיוני-אמנותי ולא יעלה על דעתי להעביר דו"ח { אם וכאשר זה יקרה } לאף אחד מבני משפחתי.

עם מנוף אי אפשר לסרוג סוודר { C }

פורסם

נהג צעיר לא קשור , נהג חדש (שנתיים מיום קבלת הרישיון) יקבל שלילה על "לעבור באדום"...

לא מומלץ.

פורסם

שלום

הנהג החדש,יאלץ לעשות טסט ותאוריה מחדש,ורשיונו שוב יחשב כרשיון חדש.

כל זאת בכפןף לכך שיתכן ולא "יגלו" את העובדה שהוא נהג עבר עבירה בהיותו נהג חדש.והיו דברים מעולם.

עו"ד אריאלה זהר-הלוי

054-4543654

עו"ד יונה מאירוביץ

054-7544140

פורסם

שלום.

אני לא מבין באיזה פורום אנחנו?

האים אנו עוזרים ונותנים לגיטימציה לעבריני תנועה

מהסוג הגרוע ביותר חוצפה!!!

אם כול הכבוד אדם נהג וחצה צומת באור אדום

"שיקחו לא את הרשיון"

וזה שהנהג הוא נהג מיקצועי הדבר חמור עוד יותר. :evil:

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם
שלום.

אני לא מבין באיזה פורום אנחנו?

האים אנו עוזרים ונותנים לגיטימציה לעבריני תנועה

מהסוג הגרוע ביותר חוצפה!!!

אם כול הכבוד אדם נהג וחצה צומת באור אדום

"שיקחו לא את הרשיון"

וזה שהנהג הוא נהג מיקצועי הדבר חמור עוד יותר. :evil:

לא ראיתי כאן לגיטימציה כלשהי למעבר באור אדום ,ולוא הייתה כזו האמן לי שהמחק היה עובד שעות נוספות.

עם כל ה-נגד שיש לי למעבר באור אדום , אני לא חושב שיש כאן עידוד כלשהו לנהג כזה , ובחלק מהתשובות אפילו להיפך.

פורסם
שלום

הנהג החדש,יאלץ לעשות טסט ותאוריה מחדש,ורשיונו שוב יחשב כרשיון חדש.

כל זאת בכפןף לכך שיתכן ולא "יגלו" את העובדה שהוא נהג עבר עבירה בהיותו נהג חדש.והיו דברים מעולם.

שלום לעו"ד הלוי-מאירוביץ.

ואני חשבתי לתומי שעורך דין מכובד יגיב קצת אחרת בפורום.

אמנם ידוע שבבית המישפט איין "צדק" ומי שמשקר יותר טוב

מנצח.

מצד שני חשבתי שאולי היה יותר הגיוני לומר לבחור הצעיר בתחילת

דרכו שהפתגם הידוע (אבות יוכלו בוסר ושני בנים תקהנה) לא תופס

על הכביש...האב עשה "טעות" שישלם... ויותר ישים לב בזמן הנהיגה.

למזלו לא קרה כלום אבל מה היה קורה אם היה הורג ילד אז זה בסדר

סליחה טעיתי.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

* אני לא מצדיק בשום מצב לחצות את הצומת באדום* אבל זה קרה וזהו, הופקו הלקחים ותאמינו לי שעושה העברה הבין כמה היא חמורה ואת הסיכון של חיי אדם ואף קיבל דו"ח על כך , ומגיע לו!.

לגבי אלו שכתבו כאן שמי שעבר על החוק הוא זה שצריך לשלם על כך - על הנייר אתם צודקים , נכון גם אני חושב כך. כאן הייתה טעות אנוש (שלא הייתה צריכה לקרות) אבל היא קרתה , ועכשיו בשביל לשמור על פרנסת המשפחה הדבר היחיד שניתן לעשות הוא להעביר את ההרשעה לבן.

ע"וד התייחס לעונש לגבי "נהג חדש" , אני שואל על העונש ל"נהג צעיר" , האם זהו אותו עונש?

תודה

איוו מהיר איוו עצבני

פורסם
* אני לא מצדיק בשום מצב לחצות את הצומת באדום* אבל זה קרה וזהו, הופקו הלקחים ותאמינו לי שעושה העברה הבין כמה היא חמורה ואת הסיכון של חיי אדם ואף קיבל דו"ח על כך , ומגיע לו!.

לגבי אלו שכתבו כאן שמי שעבר על החוק הוא זה שצריך לשלם על כך - על הנייר אתם צודקים , נכון גם אני חושב כך. כאן הייתה טעות אנוש (שלא הייתה צריכה לקרות) אבל היא קרתה , ועכשיו בשביל לשמור על פרנסת המשפחה הדבר היחיד שניתן לעשות הוא להעביר את ההרשעה לבן.

ע"וד התייחס לעונש לגבי "נהג חדש" , אני שואל על העונש ל"נהג צעיר" , האם זהו אותו עונש?

תודה

מבחינת הרישיון אין דבר כזה נהג צעיר. אלא רק נהג חדש. נהג צעיר זו הגדרה של הביטוח מתחת לגיל 24 לרוב, זה גם משתנה מחברה לחברה. ברישיון בנהג חדש מדובר על שנתיים מהוצאת הרישיון (אם אני לא טועה) וזו ההגדרה שמעניינת אותך במקרה הזה. אם אתה נהג חדש, ואתה לוקח את הדו"ח אליך - אתה בבעיה... אם אתה נהג צעיר, זה משהו מול הביטוח.

גיא

• תוכן חדש...