Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5356 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה דעתכם על מגברים של magnat edition? לחבר שלי מותקנים שתיים כאלה אחד לקומפוננט והשני מונובלוק.

אני אישית ממש אהבתי איך שהם מחזיקים את המערכת. אבל מה דעתכם אל מגברים אלו?

HU:PIONEER COMP:RAINBOW AMP:BOSTON ACOUSTICS SUB:SOUNDSTREAM

פורסם

וואו - שכחתי שהמותג הזה עדיין קיים.

סה"כ בית גרמני טוב בתחילת דרכו. יש להם מוצרים פשוטים - בארץ זה רוב מה שתמצא ולרוב מדובר בציוד פשוט ביותר ויש להם סדרות גבוהות יותר שהן סבירות סה"כ.

פעם אני זוכר שגם היה להם ליין תחרותי - אולי גם יש היום, אני פשוט לא יודע, לא מעודכן.

בכל מקרה היה להם פעם מונבלוק בשם פנטרה שהיה מאוד מוצלח ונתן תמורה אדירה למחיר שלו.

אם תוכל להעלות לינקים למגברים אולי לפחות מנתונים יבשים יהיה אפשר לעזור לך קצת יותר.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

לינקים לבקשתך:http://www.magnat.de/index.php?id=2945&L=1

http://www.magnat.de/index.php?id=2949&L=1

הארבע ערוצים מחזיק סט קומפוננט של MB QUART והמונו מחזיק סאב של מאק STX 1000 וואט.

בעיקרון שומעים ממש טוב סאונד די נקי.

אני גם מחפש יותר בכיוון ה SQ ולא עוצמה גבוהה.

בכל מקרה ההתלבטות העיקרית היא בין המגבר הנ"ל ל HELIX DB FOUR.

פורסם

תראה

סה"כ הנתונים המוצהרים למגברים האלו הם נתונים טובים - אני לא מדבר על ההספק כרגע אלא יותר על הSNR (רצפת הרעש אפשר לקרוא לזה) ועל אחוזי העיוות.

המגבר 4 ערוצים מוציא ב4 אוהם 55 וואט מוצהרים - כמה בפועל, אני לא יודע, אני מתאר לעצמי שמגברים של מגנאט כן יעמדו בהצהרות שלהם - במגברים סה"כ הם לא רעים בכלל, זה הרמקולים שלהם שמוכרים כאן בארץ שהם לרוב זוועת עולם.

יש להם גם רמקולים טובים ואפילו טובים מאוד אבל בארץ בעיקר רואים ברמות האלה את הציוד הביתי שלהם.

מה שאני מסתייג ממנו זה המונובלוק - אם הסאב שלך מוצהר לסליל יחיד 4 אוהם לספוג 1KWATT RMS אז אתה צריך מגבר שיספק לך לפחות את ה350 וואט RMS ב4 אוהם יציב אני הייתי מציע לנסות למצוא מונובלוק שיתן לך בין ה400 ל500 וואט אבל המחיר מתחיל לעלות כאן והמגברים שיתנו לך תוצאה טובה ונקיה בהספקים האלה מן הסתם, לא יהיו זולים.

אני לא יודע מה הנתונים של הסאב ולא בודק את זה (אלא אם כן מתחשק לך להעלות גם לינק עבור הסאב - מצטער, קצת עצלן בזמן האחרון) אבל -

קודם כל תנסה לראות אם אתה מרוצה מהתוצאה.

העצה שלי - אם אתה לא תהיה מרוצה מהתוצאה, תנסה לרגע לשים סאב שדורש קצת פחות הספק על המגבר הזה ותראה אם זה משפר את התוצאה.

תמונת קרביים של המגברים אולי היתה יכול אפילו לתת קצת יותר אור על הנושא - אמנם להתרשמות בלבד.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

הנה הלינק לסאב:http://www.mac-audio.de/index.php?id=2546&L=1&cHash=d24e94152cab5ec6f88bec9f84a5b054

המונו מחזיק אותו ממש טוב.

בכל מקרה אני כבר התחרפנתי בחיפושים אחר מגבר "סביר" גם באתרים גם בפורומים וגם אצל מתקינים שזה בכלל משהו לא נורמלי,

מציעים מגברים ב 600 שח ואומרים שזה הטופ שבטופ...

פורסם

אל תיקח סתם מגברים כאלה, כל מיני פולס אודיו וV12 וכולי.

לא שווים את הכסף ונשמעים כמו חרא, חבל.

אני לא יודע אם הסאב הזה באמת סופג 1KW, בטח שלא עם התנגדות של 4 אום. זה פשוט לא הגיוני.

אבל עם סליל של 3" חצי מזה במקרה הטוב הוא יספוג. אני רק משער.

Volvo S40 T4 MT

Volvo For Life :-D

פורסם

MAC AUDIO

זו חברה טובה - בית גרמני טוב כמו שאומרים הם אפילו רכשו ליין של סאב וופרים סופר יוקרתיים של פייז ליניאר, כל סאב כזה עולה 5K וצריך להזמין בהזמנה אישית.

זה האם אמא של הבוטיק.

לא לזלזל במק-אודיו - בד"כ הם עומדים בהצהרות שלהם.

הסאב מוצהר לספוג 1KW אבל הוא מאוד נציל אני לא אתפלא אם מספיק והוא יקבל שליש מההספק הזה וסה"כ למוזיקה ולא לבאס מתמשך הוא יתפקד טוב

אבל המונובלוק הזה נראה לי חלש מידי בשביל סאב שכזה והייתי מחפש משהו שיתן לפחות את ה350 וואט ב4 אוהם.

JBL 1200.1 או קיקר בהספק מקביל.

סאן דאון 1500D או סלסטרה בהספק מקביל

TRU S500 - אם כי הוא החלש בחבורה - יש ביד2 נדמה לי למכירה

אני ממש לא חושב שהמגברים של מגנט צריכים להיות מושווים למגברי מדבקה - אפשר אפילו למצוא הרבה מהם בAMPGUTS.

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...