Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חוות דעת - רנו מגאן 2000-2001

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5360 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

יש לי סכום של כ - 20,000 ש"ח ביד ואני רוצה לקנות שתי מכוניות רנו מגאן, אחד בשבילי (גרסת הסדאן) ואחד בשביל אשתי (לא חשוב איזו גרסה). הסכום שביד הוא סכום סופי ואני לא יכול להוסיף כי בדיוק לפני זמן קצר רכשתי דירה ולא נותר לי כסף ביד. בנוסף, אני מתעקש שלפחות רכב אחד יהיה משפחתי כי יש לנו שלושה ילדים.

אני לא בחרתי במגאן מרצוני הטוב, אלא משום שזה הרכב שאפשר לקנות משנת 2000 ולמעלה בכסף שיש לנו.

האם הקנייה מומלצת??? אם לא, מה אתם יכולים להמליץ אבל חשוב שלא לחרוג מהתקציב. ובכלל, האם המגאן אמין או שיש לו בעיות?? (המכונאי שלי המליץ לי עליו - לא בחום רב אלא הוא אמר שזה סביר ועדיף על כל מתחרה בנתונים שיש לי).

תודה מראש

פורסם

תודה לך על הקישורים

אבל מה עם הצעות לרכבים אחרים?? המכונאי הציע בשביל האישה פונטו ספייס, זה עדיף על מגאן?? הוא גם הציע מיצובישי סופר לנסר אבל אני לא מעדיף לחזור לשנות התשעים, יש לך הצעות נוספות?

פורסם

תראה, כשקונים רכב בשנים האלה ובמחירים האלה יותר חשוב איך הרכב טופל ותוחזק לאורך השנים מהתכונות הגנטיות שלו. גם לספייס יש תכונות טובות, תקנה את הרכב שתוחזק ברמה הגבוהה ביותר.

המגאן המדוברת מציעה רמת בטיחות גבוהה מאוד ורמת נוחות טובה.

פורסם

אוסיף על דבריו של שלומי .הרנו המדוברת מציעה גם רמת אמינות מאד מאד נמוכה ,שלל בעיות ,גיר אוטמטי ידוע לשימצה ובעיות נוספות אחרות.

ליטר1 ל 15 מטר ..... :lol:

פורסם

כמעט רציתי להגיד לך, שמשני המגאנים (שתרכוש) אולי תצליח להרכיב אחת שתיסע טוב, ובמיוחד אם שתיהן אוטומטיות, אבל זו הלצה כמובן (מה לעשות - הנסיון שלי עם רכב כזה הוא רע).

אם אתה מתעקש על מגאן מהשנתונים הנ"ל - אזי רק ידנית. גם אוטומטית שהגיר שלה שופץ / תוקן - זו לא ערובה לאריכות ימים של הגיר ותלוי מאוד ברמת העבודה שהושקעה ובבעל המקצוע.

הייתי הולך דווקא על רכב אחד "גדול"/ משפחתי (אולי סובארו לאונה/אימפרזה) ומשקיע בו נתח יותר גדול מהתקציב, ורכב שני (גם בהגדרה ובשימושים שלך) יותר קטן - פונטו / שרייד /סוויפט.

תבדוק אם אתה יכול להסתדר עם רכב אחד שיהיה ידני (ואם שניהם ידניים - עוד יותר טוב). זה יצמצם תקלות מכוון הגיר.

alfa 156 2.5.

פורסם

מגאן ידנית תהיה האופציה הכי טובה

רק שים לב מתי עשו טיימינג, קריעה של אחת זה סיפור יקר מאוד

וכרכב לאישה מעל שנת 2000 בזול - למה לא סקודה פליסיה ידנית ? עדיפות ל1.6

:wink:
  • תוכן חדש...