Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5375 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

מצאתי חברה שאני רוצה לשכור בא את הרכב.

אני די מתלבט לגבי איזה רכב לבקש כהעדפה, ואשמח לעזרתכם.

הדרישות שלי הן פשוטות: רכב לזוג צעיר(24) עד כמה שאפשר נוחות, הנאה מנהיגה ומקום לשני מזוודות בבאגז

רכבים שעומדים לפני הם: פורד פוקוד, פיגו 308, אופל אסטרה

ייתכן ואקבל שידרוג בחינם ואז אוכל לבחור פוקוס סימקס או פיאט מולטיפלה

לעזרתכם אודה:-D

תומר

פורסם

כל הדגמים שהצגת מתאימים ואפילו טיפה מרווחים, אם אתם רוצים לחסוך כסף אתם יכולים לרדת במדרגה אחת. יש בכך יתרון של חסכון הן בדמי השכירות והן בהוצאות הדלק.

אני נסעתי השנה בהרכב של 3 (זוג + ילד בן 15) למדריד, שכרתי גולף והרכב בדיוק הספיק לשלושתינו+שלוש מזוודות, אם כי לקח כמה דקות עד שמצאתי את הסידור הנכון בתא המטען. לפחות בחלק מהמדינות הוא נחשב לשקול לאסטרה ולפוקוס מבחינת קבוצת ההשכרה, ולא לשכוח - הדגמים באירופה הם בד"כ הצ'בקים, לא הסדאנים המוכרים לנו.

אני לא הייתי מחפש שדרוג מבחינת גודל הרכב שכן ממילא אתם זוג ולא תהנו מהמרחב, רק תתקשו יותר במציאת חניה ותשלמו יותר על הדלק. מה שהייתי משתדל מאוד הוא לקבל רכב דיזל, ואם לקבל צ'ופר עדיף GPS, אם אין לך מכשיר.

דבר חשוב מאוד הוא לדאוג לכל הביטוחים. לפני מספר שנים שכרתי רכב באיטליה (פיג'ו 307SW, אז היינו בהרכב של חמישה) וההפתעה הגדולה היתה השתתפות עצמית של לא פחות מ-2,000 אירו (ואולי 5,000, איני זוכר במדויק, אבל היה מדובר בסכום עתק). לא לקחתי סיכון, שלפתי את הארנק והוספתי עוד 130 אירו לשבוע ההשכרה, תמורת צמצום ההשתתפות העצמית לסכום סביר. לכן חשוב מאוד שתבדוק מראש מה כולל מחיר השכירות, במיוחד מבחינת ביטוח.

והערה לרוני (לגבי הפוסט הבא) - שכירת רכב אוטומטי באירופה יקרה מאוד. כאשר ביררתי לפני מספר חודשים לגבי השכירות בספרד היה מדובר על הכפלת העלות - 370 לעומת 190 אירו לשבוע. ביררתי כיון שכיום אשתי לא מוכנה לנהוג על ידני למרות נסיון של למעלה מ-20 שנה עם תיבה כזו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בקלאסים האלה אתה לרוב מזמין רכב ספציפי ובסוף מקבל מה שיש. נסה לבקש רכב דיזל שיתן לך חסכון משמעותי בדלק (אם כי רובם ממילא דיזל) ושים לב שעל רכב אוטומטי משלמים יותר (עדיף ממילא ידני להנאה). מקום למזוודות יהיה לך בכל המכוניות הללו, כך שאתה ממש לא צריך מולטיפלה או CMAX.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

תאמת שמה שיוצא מוזר בחברה השכרה בה אני שוכר את הרכב, זה שקבוצה D יותר זולה מקבוצה B וC, מה גם אני מעדייף מרחב.

מבחינת חנייה לא צופה בעיה היותר ואשתמש איתה בצפון איטליה ללא ערים גדולות.

מבחינת דיזל אבדוק, למרות ששמעתי שיותר כייף לנסוע עם בנזין (מבחינת תשלום על הדלק אין הרבה הבדל, מדובר על סך הכול של כאלפיים קילומטר).

אגב יש יתרון לאחד הרכבים מבחינת הנאה מנהיגה או שכולם אותו דבר?

פורסם
תאמת שמה שיוצא מוזר בחברה השכרה בה אני שוכר את הרכב, זה שקבוצה D יותר זולה מקבוצה B וC, מה גם אני מעדייף מרחב.

מבחינת חנייה לא צופה בעיה היותר ואשתמש איתה בצפון איטליה ללא ערים גדולות.

מבחינת דיזל אבדוק, למרות ששמעתי שיותר כייף לנסוע עם בנזין (מבחינת תשלום על הדלק אין הרבה הבדל, מדובר על סך הכול של כאלפיים קילומטר).

אגב יש יתרון לאחד הרכבים מבחינת הנאה מנהיגה או שכולם אותו דבר?

אני לא יודע לאן אתה נוסע, אבל גם בערים קטנות יכולה להיות צפיפות בחניה. מבחינת המחיר לליטר הבנזין והדיזזל דומים, אבל צריכת הדלק של הדיזל קטנה בהרבה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

יותר כיף לנסוע דווקא עם דיזל - כוח זמין. גם החסכון משמעותי - 2000 ק"מ בצריכה של 1:18 נניח במקום 1:14 יתנו לך חסכון של 50 יורו או יותר.

אין הבדלים גדולים בהנאה מנהיגה בין המכוניות הללו. הפוקוס אולי טיפה יותר טובה.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

מסלול הנסיעה שלי זה, וונציה => הדולמיטים => אגמים => החזרת רכב בנמל תעופה רומא.

בחישובים שעשיתי ההבדל בין בנזין לדיזל כ 200 שקל , לא משמעותי בהנחה וזה מתחלק בין שני אנשים.

תודה

פורסם

200 שקל נשמע הגיוני. אז מעולה, הרווחת פעמיים - גם נהנית יותר (ואימצת פחות את עצמך ואת האוטו בהרים) וגם חסכת 200 שקל.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

• תוכן חדש...