Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5386 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מחפש רכב שיענה על הדרישות הבאות:

עד 16,000 במקסימום, אוטומטי, עדיפות לקטן, קילומטרז' נמוך ככל האפשר, אמין, כמה שפחות לראות מוסך, ואם ייראה טוב אז מעולה.

הרכב אמור לשרת אותי ואת אמא שלי, לנסיעות עירוניות בעיקר.

חקרתי הרבה ולא הצלחתי עדיין למצוא רכב שיתאים לנו, אודה אם מישהו יוכל לתת לי אפשרויות לרכבים רלוונטים לנו.

פורסם

יש לך גטס למרות שהוא לא חסכוני לעומת שאר הסופר מיני,אבל אפשר לרכוש יחסית מודל מתקדם 2004,ספייס קשה למצוא אמנם שמורה,קצת יותר גדולה יונדאי אקסנט,ושרייד שממנה ישאר לך עודף של כמה אלפי שקלים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
יש לך גטס למרות שהוא לא חסכוני לעומת שאר הסופר מיני,אבל אפשר לרכוש יחסית מודל מתקדם 2004,ספייס קשה למצוא אמנם שמורה,קצת יותר גדולה יונדאי אקסנט,ושרייד שממנה ישאר לך עודף של כמה אלפי שקלים.

גטס שקלתי, אבל הן יותר מתקרבות ל-20,000. ספייס יכול לבוא בחשבון, היונדאי אקסנט פחות כי היא גדולה והשרייד כבר ירדה מהפרק.

מה לגבי פולקסווגן פולו? עדיף את ה1400 או 1600?

ותודה על התגובה (:

פורסם

פולו נחשב רכב אמין ואיכותי מאוד, מן הסתם שה-1.6 יהיה חזק יותר (מעולם לא נהגתי בפולו).

אני חושב שבתקציב שלך, עדיף יותר לחפש מציאות - רכב שמור ומטופל שלא נסע הרבה, ופחות להכנס להגדרות של דגם ספציפי. ככה הסיכוי שתגיע לרכב, שבסופו של דבר יענה על הצרכים שלך, גבוה יותר.

• תוכן חדש...