Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5385 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום יש לי יאריס 2009 87 כ"ס שמתי לב כי בטורים גבוהים 3200 סל"ד או בירידות בהילוך רביעי יש רעש מכיוון המנוע דומ לזה של סוברו DL.

הלכתי לחברה אמרתי שיבדקו ומצאו שהמותחן של הטיימינג קצת משוחרר.

מתחו את הטיימינג, אך אין הבדל משמעותי.

נסעתי על רכב כזה אבל הדגם 100 כ"ס שם אין את הרעש הזה. לטענת המוסך הרכב תקין.

והרעש הוא רגיל. הרכב עוד באחריות ועבר יחיסת הרבה קילומטר 79 אלף בשנתיים וחצי.

פורסם

תגיד, באמת, לא נמאס לך לחפש תקלות בכוח? :roll:

הדגם עם ה 100 כ"ס הוא מנוע אחר לחלוטין. חוץ מזה, כל רכב מכניס רעשים שונים לתא הנוסעים בהתאם לסל"ד, זו תכונה טבעית המתרחשת בכל רכב, על אחת כמה וכמה ברכב קטן וזול שלא השקיעו בו יותר מדי בבידוד הרעשים.

המוסך אומר שזה תקין? עדיין יש אחריות? מה הבעייה? סע לשלום.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

עובדה שבאמת מתחו..

והוחלפו גם הגומיות של הציריות ועכשיו אין בכלל רעש בהגה..

הם מנסים להוריד א האנשים...מלתקן.. חוצמזה מבאס לנסוע באוטו באחריות שאתה יודע שיש לו תקלה פוטנציאלית...

אז מתייעצים...

פורסם

אני חושב שאתה נתקל ברעשים שנובעים מהבלאי הטבעי או רעש תקין.

אני בספק שעשו משהו למותחן או שהחליפו גומיות, מה גם שבשני המקרים אמרו לך שמדובר ברעשים תקינים ואתה בעצמך אומר שלאחר יציאתך מהמוסך הרעשים המשיכו. כל זמן שיש לזה תיעוד במוסך אתה מכוסה מבחינת האחריות.

כמו שרשמתי קודם, בידוד הרעשים לא עמד בראש סדר העדיפויות ולכן ניתן להבחין ברעשים די בקלות. זה עדיין לא אומר שיש תקלה.

שוב, אני לא מכיר רכב שלא מייצר רעשים או צקצוקים כאלה ואחרים. בדרך כלל כשיש תקלה זה שמיע ומורגש מאוד.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...