Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5386 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

ברשותי סיריון 2007 שאוטוטו מגיע ל 90000 ועבר שנה בדיוק מאז הטיפול האחרון, וקיבלתי הצעה ממוסך מורשה במרכז לטיפול 90000 בסביבות 1800 שח הכל, ו10אחוז הנחה אם אני מגיע עד סוף החודש.

האם סכום כזה זה לא יקר ? זה כולה החלפות של דברים, זה מחיר בלי בלמים ובלי דברים רציניים, אלא רק מה שצריך בטיפול 90000.

האם כדאי לבדוק במוסכים אחרים לגבי הצעות מחיר ? מה אני יכול לעשות כדי להוזיל את העלות אבל עדיין לצאת עם טיפול איכותי עם חלפים שלא יורדים מהמקוריים?

תודה לכל העונים

פורסם

זה מוסך מורשה מה אתה מצפה.

אם אתה רוצה להוזיל מחירים יש כמה אופציות.

1 קח מפרט של הטיפול הנדרש מהמוסך המורשה.

סביר להניח שיגידו לך:

1. פילטר שמן

2.פילטר אויר

3.פלאגים

4. שמן מנוע

5.פילטר מזגן

6. בדיקת רצועה

7. בדיקת בלמים

קח מקטים

ולך לחנות חלפים ניתן לקנות חלפים מקוריים במחירים נמוכים בין 10 ל30 אחוז.

הפילטרים מה שחשוב שמן מקורי ואני הייתי שם אוויר מקורי.

תשאל כמה לוקחים על העבודה.

קונה את החלקים והולך למוסך לטיפול ,יוזיל לפחות בחצי. אבל זו הערכה שלי.

אני עשיתי טיפול ב1800 שקל לרנו מגאן שהוא הרבה יותר לאחזקה ו1200 עלו לי רק ארבע צלחות בילום ורפידות.

פורסם

טיפול 90 אלף כולל

שמן מנוע, מסנן שמן, אטם ריקון שמן גם לגיר וגם למנוע, מסנן אוויר, נוזל בלמים, מי קרור, שמן גיר, פלאגים לפי הצורך ואם צריך זה 130שח + עבודה הכוללת בדיקת בלמים + אורות

כל זה ב 1477שח אחרי מע"מ

בנוסף, 10 אחוז הנחה + בדיקת מזגן ומילוי גז מזגן בחינם במידת הצורך.

סה"כ הטיפול יעלה לי 1330שח אחרי מע"מ

האם כל מה שרשום זה מה שאני צריך בטיפול 90 אלף ? והאם המחיר הגיוני

?

בברכה,

תודה

• תוכן חדש...